Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrozumieć takie zachowanie żonatego faceta do wolnej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Pracujemy razem w jednej firmie. On codziennie prawi mi komplementy, mówi, że świetnie wyglądam, ( tzn że mam ładna sukienkę, kiedyś powiedział, że jestem bardzo atrakcyjna ) pyta jak minął weekend itp. Pyta regularnie jak tam moje życie prywatne i czy kogoś mam. Padła też propozycja aby spotkać się kiedyś poza firmą na drinka. O żonie nic nie mówi, czasem wspomni coś o dziecku. Co o tym myślicie?

Gość gość
Chce Ciebie przelecieć.

Gość gość
A co tu rozumiec? chcialby cie przeleciec. Ale na pewno nie ma zamiaru sie z toba wiazac

Gość gość
myślimy :D, że jesteś łasa na komplementy i dość..naiwna. widocznie za wcześnie wyszłaś za mąż, i teraz każdy, kto trochę połechce twoje ego jest wart grzechu. tak to jest, dziunia!

Gość gość
Chce Cie przeleciec

Gość gość
jesteś wolna, więc widzi, że chętna

Gość gość
A skąd teza, że każda wolna jest chętna na żonatego? Absurd.

pewnie planuje wieksza inwestycje gieldowa i chce z toba przeanalizowac wykresy

Gość gość
A ludzie piszą na kafe, że flirt to nic złego i do ni czego nie prowadzi.... Hehe ale się uśmiałam

Gość gość
Parę komplementów a ta już prawie ciągnie druta.

Gość gość
Tych komplementów było dużo więcej niż parę. Uwierz mi.

Gość gość
juz niedługo mu popuścisz wargi sromowe a pozniej wróci do żony

Gość gość
Wy kobiety ze wsi czy z rodzin patologicznych jestescie strasznie glupie. Jakim cudem pracujesz w biurze co to w ogole za biuro? :) chyba lansu. po co zakladac na forum watek i udawac glupia? No chyba ze chcialas sie pochwalic :) jesli juz to nie ma czym mialam 2 zonatych od komplementow i co z tego? Mam sie czuc lepsza bo powie zeby mnie przeleciec no i jaka to zona zla. Ale zeby temat na forum specjalnie zakladac musialabym byc uposledzona albo mega brzydka zeby swiatu sie pochwalic. Pewnie psiapsiolom rownie inteligentym tez sie chwalisz :) oj baby.

Gość gość
No i co z tego, ładna kobieta to słyszy komplementy.

Gość gość
Zgaduje ze mu popuscisz zeby sie dowartosciowac :D w koncu nie na darmo chlopina mowi az tyle komplementow no tak ;) Kazdemu co mowi komplementy dajesz?

Gość gość
12:19 - brawo! też tak sądzę. pomijając jednak to, co dane jej będzie "ciągnąć" zgadzam się z poprzednikami, że jeśli kobieta jest mądra, to żonatych stawia w kącie. autorka jednak do nich nie należy i bawi ją to, że żonaty proponuje jej po pracy drinka, a więc, zgodnie ze swoja wolą chce, żeby ten mężczyzna traktował ją jak zechce. komplementy potrafią czasem zawrócić w głowie, ale jedno jest pewne: praca nie jest dobrą sceną do flirtów z żonatym bowiem w realnym życiu przynosi ona same smutki. autorka pyta: "jak zrozumieć takie zachowanie żonatego..." - tak, jak to już zgodnie wszyscy wyjaśnili :P

Gość gość
Czyli chce romansu? Tak myślałam, ale wolałam się upewnić.

Gość gość
Ja chodzę czasem z kolegami z pracy na drinka czy piwo. Też nieraz słyszę komplementy ale żeby od razu traktować to tak poważnie. No ludzie, niedługo dojdzie do tego że porozmawianie z kolega z pracy już będzie zdradą.

Gość gość
Gość z 12 35 a zony tych żonatych, z którymi chodzisz na te drinki wiedzą, że jej mąż jest akurat z tobą?

Gość gość
12:40 A to już nie jest moja sprawa. Jeśli się melduja żonie z każdego piwa z kolegą czy koleżanką, to pewnie wiedzą :) Poza tym, ja nie chodzę z nimi seksu uprawiać, tylko pogadać pozartowac. Przecież bycie w związku nie wyklucza utrzymywania kontaktów towarzyskich z płcią przeciwną.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Ja mam wiekszy problem -nie dosc ,ze facet prawi mi te same komplementy ,to jest moim szefem ,a do tego gejem .. :D p.s. nawet lunch raz razem zjedlismy :D

Gość gość
No bo geje tacy właśnie są. Komplementy, dotyk, buzi na przywitanie. Oni zachowują się często przy kobietach jak dobra przyjaciółka ;) Tylko gorzej jak kobieta nie wie o jego orientacji, bo może to jako podryw uznać. Miałam kiedyś klienta geja, komplementy prawil, czekoladki przynosił ;)

Gość dlugowlosa na szpilkach
Wyraze sie jasniej- mialo byc mam "problem" ;)