Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesmak po nieszczęśliwej miłości

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poczułam że zakochałam się w koledze, próbowałam coś robić w tym kierunku ale niestety ja i on nie możemy być razem, już mniejsza o to jaki jest tego powód. Przez ostatnie 3 miesiące ta nieszczęśliwa miłość zrujnowała mi życie, w ogóle nie wychodziłam do ludzi, nic nie jadłam albo opychałam sie jedzeniem, porzuciłam nauke tańca, miałam nawet myśli samobójcze. Zaczęłam słuchać relaksującej muzyki, myślałam o przyszłości, o nowych możliwościach i powoli mi przechodziło. Dzisiaj sytuacja wygląda tak że, jak pomyśle o owym koledze to jakoś tam łapie mnie to za serce ale już nie w taki sposób jak wcześniej, no i dochodzi kwestia że nie chciałabym być już z nim w związku nawet jakby przyszedł i rzucił sie na kolana a z drugiej strony nie wyobrażam sobie być z kimś innym, i w ogóle nie mam ochoty na żadne flirty, jakie to pokręcone :o

Gość gość
Nie chcesz z nim być bo w pewien sposób znienawidziłaś go za to że nie będziecie razem. Wydaje ci sie że sie z niego wyleczyłaś a tak naprawdę w głębi serca dalej go kochasz.