Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zus a wyłudzenie

czy zgłosilibyście wyłudzenie renty do zusu?

Polecane posty

Gość złodziej wg rodziny
A ja nie mam jednej ręki, druga niesprawna, przetrącony kręgosłup i też podobno wyłudzam rentę...

Gość Rencista I grupa

A ja mam rentę i pracuję...renta mi się należy. Renta jest nie tylko dla tych, co w ogóle nie mogą pracować- to jest także wyrównanie utraconych szans. Ale cwaniaczków powinni sprawdzać. Donosów nie pochwalam...

Gość Nnn

Ci co twierdzą, że wyłudzenia są niemożliwe są w wielkim błędzie. Znam małżeństwo, które od lat to robi. Sama się chwaliła jak w szpitalu psychiatrycznym wyrzucała tabletki do sedesu. Tylko dlatego tam chodziła, żeby mieć wpisy w dokumentach, że się leczy. Na komisje ubierała się w jakieś szmaty, wyjmowała protezę zębową i bełkotała niezrozumiale. Robi to na zmianę ze swoim mężem. Gdy on ma komisję to on się przebiera i odgrywa chorego psychicznie a ona się nim opiekuje. I tak sobie żyją od lat. Na codzień jeżdżą po jarmarkach i handlują sztucznymi kwiatami, oczywiście na czarno. Tak jak niektóre osoby tutaj, nie raz się zastanawiałam nad donosem ale również sumienie mi na to nie pozwala. A to małżeństwo żyje sobie i śmieje się prosto w oczy.