Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce"przerwy", wiecej wolności

Polecane posty

Gość gość
Zastanów się, czy to dobry pomysł wrabiać go w 4 dziecko. bo to Tobie będzie jeszcze ciężej a nie mu. Ja nie mam nic przeciwko temu aby facet spędzał samotnie popołudnie skoro tego potrzebuje, ale nie moze być tak że Ty zapierdzielasz, zajmujesz się dziećmi a Jaśnie Pan ma czas tylko dla siebie bo przecież mu się nalezy. Tobie również czas wolny się nalezy, powinnaś również postawić swoje warunki że wtedy a wtedy ty czy wtedy ty masz wolne i odpoczywasz, robisz co Ci się podoba :)

Gość gość
Jesteś bez honor u

Gość gość
Ale mi chodzi o to że on nie chce nigdzie ze mną jeździć.ze mną.Z dziećmi zostaje jak ja wyjeżdżam choćby na zakupy lub inne ale razem na festyny rodzinne już nie.o kolacji w restauracji już nic.nic że mną.chce jeździć sam.

Gość gość
On chce albo być sam w domu albo dam jechać gdziekolwiek bez tłumaczenia się.i to jest chore

Gość gość
a z dziećmi sam by na jakiś festyn pojechał, żeby zrobić im przyjemność a Tobie by nie pasowało?

Gość gość
Jestem od seksu i 2 godz w tygodniu ze mną a co on robi jak wyjeżdża to nie wiem.wysiadam psychicznie z nim

Gość gość
Ok ale mi chodzi o to by było jak dawniej,że pokazywał się że mną publicznie a on nic.nawet fotek na Facebooku nie chce ze mną publikować a mi zabrania wstawiać jego fotki na moim profilu.

Gość gość
On sprawia wrażenie kogoś kto nie chce by ktoś wiedział że między nami jest ok nie rozstaniemy się.zrobil ze mną fotki ale nie pozwala ich publikować.bo nie i koniec.tylko takie słowa słyszę i nic więcej

Gość gość
Chciałam iść z nim razem do sklepu to też nie chciał bo nie i koniec a sklep mamy niedaleko.aby raz na festyn daleko od domu pojechał z nami ale bez czułości.nie trzyma mnie za rękę.co się z nim dzieje

Gość gość
to prowokacja. :-) nawet słaba 2/10 najważniejsze jest wyjście na festyn i wstawienie foty na fejsbuka. HAHAHA :-P

Gość gość
Skończ już tą prowokację sama czy sam ze sobą piszesz żałosne , w takiej sytuacji kopa na rozpęd i alimenty na cb i dzieci jak nie on to fundusz alimentacyjny a jemu się nazbiera i taką wolność uzyska że do pierdla za alimenty poleci ty do pracy iść nie musisz od niego sąd ci przyzna co najmniej 2000 na was czworo do tego 3x 500+ rodzinne i praktycznie 4000 tyś masz starczy ? Starczy spokojnie a on co zostanie sam jak palec jak ma kochankę to go kopnie bo z golodupcem co połowę zarobków będzie musiał oddać i u niej mieszkać to hyba pierd)olnięta go zechcę przestań jęczeć

Gość gość
Alimenty zależą od jego zarobków sory

Gość gość
I ty chcesz żyć z takim mężem co ma cię za nic

Gość gość
Mąż na miesiąc wypłata plus fuchy to do 4 tys ma zarobków czasami wiecej

Gość gość
Jak ma 2 tys wypłaty to tylko tysiąc da ci sąd.ty masz swoje pieniędze rodzinne 500 plus.biedna nie jesteś a dzieci szkolne.on da radę.sory.on się oddala od ciebie bierze rozwód na raty by cię przygotowac psychicznie do tego .

Gość gość
Przygotuj się na rozwód w tym roku

Gość gość
On cię przygotowuje na swoje odejście.kobieto obudź się

Gość gość
Nie pokazuje się z tobą publicznie.to zły znak .Nie chce by wiedzieli że u was ok.on odkłada na nowe życie.

Gość gość
Ale dzieci dorosną i wtedy nie będzie placil

Gość gość
On ma kogoś stąd nie chce fotek z tobą.robi to dla ta mtej

Gość gość
Żeby tamtą nie widziała was razem może prowadzić podwójne życie

Gość gość
Sąd mu orzyzna takie alimenty by mógł też z czegoś żyć.ma mu całą wypłatę zabrać co wy wygadujecie

Gość gość
Nie szanujesz, się kobieto.on rzyga na ciebie że nie masz szacunku zgadzając się na to

Gość gość
Rozwód w powietrzu

Gość gość
On ma cię w d***e a ty bez honoru zabrania cifotek wstawiania co to ma być wogole

Gość gość
Znowu ciągniesz to kolejne prowo.Zadajesz pytania i sama na nie odpowiadasz. Żal.pl

Gość gość
Moim zdaniem kogoś ma i dlatego nie chce pokazywać się z Tobą nigdzie ani publikować zdjęć na fb. Pewnie Nagadał łasce jak to ma źle z żoną. Ze jest z toba tylko z powodu dzieci i nic to z Tobą nie łączy. Co do alimentów to pracuje u adwokata i sąd nie patrzy na to ile zarabia ojciec tylko na doświadczenie życiowe i możliwości zarobkowe ojca. Sąd nie uwierzy że budowlaniec zarobi 2 tys mimo że przedstawi zaświadczenie. Często sąd w uzasadnieniu pisze że ojciec powinien poczynić starania i podjąć pracę dodatkową aby łożyć na podstawowe potrzeby dzieci a jak ibliczysz koszty mieszkania nauki jedzenie odzież wycieczki itd to wyjdzie sporo. Sad zasadza zazwycZaj 70% kosztów jeśli ojciec aktywnie nie bierze udziału w wychowaniu dzieci. I na pewno dostaniesz minimum 500 zl na jedno dziecko. Ostatnio miałam przypadek w pracy ze że ojciec niby nie pracował a sąd przyznał 900 zl alimentów bo ktoś zeznał ze wyjeżdża do pracy zagranicę. Jak nie będzie płacił dostaniesz z funduszu alimentacyjnego. Grunt to udowodnić jego winę. Powołać świadków. Dobrze rozpisać wydatki na dzieci. Udowodnić że obniży się tez twoja stopa życiowa i jeszcze z 300 zl dostaniesz na siebie więc 1800 zl alimentów 500 plus chociażby na dwójkę rodzinne twoja pensja więc myślę ze Ci starczy. Z domem rozwiązać tak żeby przepisał swoją część na dzieci sadownie przy podziale majątku bo i tak twoja mama mogłaby cofnąć sadownie darowiznę za rażące naruszenie i tak zostanie z figa: )

Gość gość
Bo on dąży do tego byś sama się zniechęciła i wysłała pozew.

Gość gość
Przecież jej powiedział że jej nie kocha.to jak dalej chce z nią żyć.a ona z nim.to zbyt mocne słowa.

Gość gość
A autorka walczy jak może dala mu wolność luz bybyl szczesliwy.pewnie to wystarczy ale jak można tak żyć