Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Japier.... co za patologia w niektórych domach jest.

Polecane posty

Gość gość

Matka, która zasłania oczy swojemu 10 letniemu synowi z powodu odsłoniętego biustu na filmie to jest chore. Gdy miałem 13 lat odbyłem swoją pierwszą seks edukację z matką, byłem wtedy w pierwszej klasie gimnazjum i nie maiłem jeszcze dostępu do internetu. Co ona zrobiła? ściągnęła majtki rozchyliła uda i naukowa tłumaczyła budowę swojej pochwy, wszystko mi wytłumaczyła gdzie się co znajduje, napletek łechtaczki, łechtaczka, cewka moczowa, przedsionek pochwy i wargi sromowe nie pomijając nawet wzgórka łonowego, z moim penisem było bardzo podobnie. Pamiętam, jak pisaliśmy kartkówkę z biologi na temat budowy kobiecych narządów rozrodczych, a dziewczyny z budowy penisa to duża cześć chłopaków ściągała :) Pokazała mi jak prawidłowo powinno się myć penisa i jak z niego ściągać skórę. W późniejszy okresie rozmawiałem z nią na temat masturbacji i o zabezpieczeniach. W dzisiejszych czasach kobiety które uważają się za bycie "matką" potrafią jedynie wyizolować własne dziecko kiedy tylko pojawia się naga kobieta, nie dziwcie się potem, że wasz może zostać gejem.

Gość gość
Prowo 2/10

Gość gość
Tak, tak a potem się obudziłeś :D

Gość gość
nudzą się dzieciaki na wakacjach i tyle

Gość gość
Zapóźniony jesteś. Budowę organów rozrodczych poznaje się już 5 klasie szkoły postaciowej czyli w wieku ok 11 lat.

Gość gość
To nie prowo, to jest to, co do dojrzalosci plciowej, higieny i zapobiegania niepozadanej ciazy powinien wnosic dom rodzinny. Moze opowiesc jest dla niektorych drastyczna, ale lepiej taka niz zmowa milczenia i noworodki w beczkach.

Gość gość
I jeszcze ci pokazała jak skóra ruszać to jest dopiero patos

Gość gość
To nie prowo !!!