Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci tez potrafią manipulować?

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie ze trafiłam na manipulatora jak nie chłodnik to teraz przestał o mnie zabiegać i się nie odzywa od kilku dni, już nie raz mnie tak przetrzymywał bo opłacałam mu się tym samym co on

Gość gość
Raczej wymuszają a temu człekowi nie chce się starać więc go olej.

Gość gość
A czym mu się odpłacałaś?

Gość gość
Potrafią. Tyle że większość chce zwykłej miłości, prosto i otwarcie. Robią to kiedy kobieta pierwsza zacznie.

Gość gość
A ja mam takie pytanko, i co dalej, jak tak oboje manipulują? Co z tego może wyjść?

Gość gość
starał się o mnie nie mogę powiedzieć że nie, pisał prawie całe dnie potem mnie zaczęło denerwować ze odpisywałem mi równo co 20 30 minut :D to robiłam tak samo i w ogóle mnie igłosował żebym chyba za nim latała. Raz mi wyznaje co to nie ja a innym razem mnie ignoruje. Teraz się nie odzywa

Gość gość
A ja mam takie pytanko, i co dalej, jak tak oboje manipulują? Co z tego może wyjść?

Gość gość
przepraszam za błędy ale słownik mi poprzekręcał, teraz się do mnie nie odzywa chyba za to ze tez byłam chodnikiem dla niego i nie odpisywałam od razu. Potrafił mnie już tak przetrzymywać a potem mieć pretensje ze się nie odzywam całe dnie. Jak mu okazywałam uczucia to też było niedobrze, nie będę przecież niewolnica jego zachowania :D z poprzednią dziewczyną mu się kontakt urwał, pewnie też tak ją ignorować to się zdenerwowała i olała

Gość gość
Do punktu wyjścia i jeszcze raz. Tylko szczerze ta osoba, która zaczęła. Dotarte związki maja lepiej bo nikomu już się nie chce odstawiać śmiesznych akcji.

Gość gość
on pierwszy zaczął, gdyby zachowywał się normalnie to nie bawiłabym się w głupie gierki bo tego nie lubie

Gość gość
uwaga, właśnie się odezwał książę :D