Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
i zeby nie było, że to plotka, dane o 16 imigrantach pochodzą od rzecznika słowackiego MSZ

Gość Artur303030030330
gość dziś "Ojczyźnie" jak już chcesz podkreślić swój "patriotyzm"

Gość gość
gość dziś Jakieś konkretne łamanie praw? Czy po prostu wszystkich?

Gość gość
Oglądałam i nie widzę nic bulwersujacego. Też tak uważam i mam w d***e waszą lewacką poprawność polityczna. czyli jak dres da twojej matce w mordę na ulicy, ale bedzie miał usprawiedliwienie ze np była głupio uczesana, albo za wolno szła i to w nim wywołalo emocje, to to tez będzie usprawiedliwione. Jakby działacz kod pobił księdza to też ma powód, nie lubi religii i jest ok.

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z rządów PiS, głównie chodzi o 500 Plus a mój mąż jest za PO, głosował na nich i powiedział że na następnych wyborach też będzie głosował, nie rozumiem go bo dla mnie najważniejsze jest to że dają nam pieniądze na dzieci a dla męża ważniejsze są inne sprawy.

Gość gość
14.29 porównanie wziętę z d... kto sieje wiatr ten zbiera burzę, czyż nie?

Gość gość
ciekawe jakie to sprawy. Mąż zapewne liczy ze wraz z PO do Polski wyjadą muzułmany i on też będzie mógł bzykać 12latki i mieć kilka żon.

Gość gość
14.29 porównanie wziętę z d... kto sieje wiatr ten zbiera burzę, czyż nie? nie to to samo, uznanie że agresja jest ok jeśli jest powód, kazdy ma powód. Złodziej też kradnie bo tak zarabia na zycie...powód dobry jak kazdy inny. Sasiad jest na ciebie zły- moze ci walnąć itp. Czy tylko jak swoi bija innych to jest ok?

Gość gość
bo dla mnie najważniejsze jest to że dają nam pieniądze na dzieci super, tylko one to wszystko potem oddadza, wiesz?

Gość gość
Jeśli idę na demonstrację niezgodną z moimi poglądami i prowokuję jej uczestników to liczę się z tym, że ktoś może się denerwować. Ja nie chodzę na parady równości, czarne marsze i inne. Na miesięcznice też nie. Ale jeśli ktoś przeszkadzalby mi w demonstrowaniu czy w czymkolwiek innym , też mogłabym się zdenerwować.

Gość gość
Nie wie, bo taki jest elektorat pisu- krotkowzroczny, ważne że dają tu i teraz, a co będzie za 5-10 lat- to ich nie interesuje

Gość gość
Tlumoku to była demontracja kod!

Gość Artur303030030330
Czyli jak ktos mnie zdenerwuje to moge mu wpierdzielic? Cywilizacja...

Gość gość
bo dla mnie najważniejsze jest to że dają nam pieniądze na dzieci i nie oni ci daja, tylko ja, i jeszcze wiele osób sie na to zrzuca. Ae za to ograniczono srodki na leczenie na oddziałach dziecięcych, teraz jest głosno o tym ze w wielu szpitalach biopsję dzieciom robi sie na zywca- bo znieczulenie miejscowe nie działa w wielu przypadkach, ale za to jest tańsze, oddajesz też to 500 w opłatach za jedzenie, wodę itp. Zaraz wzrośnie cena benzyny- a to spowoduje wzrost cen wszystkiego. Mąż ma prawo jazdy? A wiesz, ze jest projekt zeby egzamin teoretyczny na prawo jazdy kazdy zdawał co roku, tak co roku. Czyli zapłacisz co roku za egzamin i za badania, a jak nie zdasz to jeszcze za następne. Naprawdę myslisz ze pieniądze same się robia? Nie oddasz je w podatkach i opłatach

Gość gość
za to elektorat PO jest oświecony : co z tego, że rozkradną wszystko, że politycy mówią że Polska jest państwem teoretycznym, że można wyłudzac miliony z vat u i kamienice w centrum stolicy, ważne że Kowalska i jej 4 dzieci je mirabelki i szczaw mimo że musi zapieprzac do 67 roku życia.

Gość gość
Tlumoku to była demontracja kod! no właśnie Kilkudziesięciu członków Młodzieży Wszechpolskiej i Obozu Narodowo-Radykalnego przeszło w sobotę spod pomnika ks. Romana Kotlarza pod którym spotykali sie o godz. 12 pod pomnik Robotniczego Protestu w Czerwcu 1976 roku. Wielu z nich postanowiło zaczekać na manifestację Komitetu Obrony Demokracji, który zebrał się o godz. 14 przy scenie ustawionej przed budynkiem Urzędu Miejskiego.

Gość gość
Wolę by z moich podatków pieniądze szły na polskie dzieci niż na odszkodowania dla "wlascicieli" kamienic, ekwiwalenty urlopowe starych bumelantów i dofinansowania dla antypolskich mediów.

Gość gość
Prawo powinno zakazywac demonstracji dwóch obozów o tak odmiennych poglądach w niedalekiej odległości. A jak tam kodowcy, kto wam teraz robi muzyczki, bo sutener już za kratami?

Gość gość
ważne że Kowalska i jej 4 dzieci je mirabelki i szczaw Za to teraz ta miła pani Sadurska z PIS, która dostała pracę w ZUS chociaż sie na tym nie zna, ale za to dostaje miesiecznie twoją 3 letnią pensję (90 tyś miesięcznie, czyli 4 tysiące dziennie, do tego samochód mercedes i słuzbowa karta płatnicza). Miesięcznie-więc kowalska i jej dzieci teraz dokupia sobie chleb i margarynę, ale potem Kowalska na wczesnej emeeryturze pójdzie na żebry, a dzieci emerytury z ZUS nigdy nie zobaczą

Gość gość
Na PiS głosują życiowi nieudacznicy, którzy nie potrafią samodzielnie zapewnić sobie życia na poziomie. Rząd ma im dać i za nich myśleć, taka wyuczona bezradność. Nie interesują ich strategie długoterminowe, bo tego nie ogarniają swoimi małymi rozumkami bez matury. Liczy się, że tu i teraz mam co żreć i za co chlać, a skąd rząd ma pieniądze? Z nieba spadły???? Dobrobyt na kredyt ma to do siebie, że trzeba go spłacać. Polska to nie Szwecja by lecieć w taki socjal. Polaka obchodzi, że ma "pińcet" finansowane z podatków ludzi pracowitych i zaradnych, których pogardliwie nazywa lemingami i nie obchodzi go już, że łamane są prawa kobiet, telewizja publiczna wygląda tak, że Kim Dzong Un byłby z niej dumny. Polak nieudacznik winą za swoje życiowe niepowodzenia obarcza wszystkich wokół, a najlepiej Ukraińców (bo jakiś Wania wyautował go z nocnej stróżówki) i uchodźców (tak jakby lekiem na fanatyzm islamski miał być fanatyzm katolski, dla mnie jeden ciul). Z uchodźcami w Polsce jest jak z potworem z Loch Ness czyli podobno istnieje, ale nikt go nie widział. Ta władza jest tak nieobyta w świecie i niewyedukowana jak jej wyborcy. Pisuarowemu Januszowi można wmówić, że "my wstali z kolan", bo budujemy koalicyjki z "potęgami" pokroju Gruzji czy Węgier albo Adrian Duda pojechał budować strategiczne partnerstwo z krajem, którego większość nie potrafi nawet pokazać na mapie.

Gość gość
Bardzo dobry, ukierunkowany na potrzeby ludzkie rząd. Liczę na to, że jeszcze z pełną parą ruszy program mieszkanie+, bo to niemożliwe, że aby liczyć na dach nad głową do tej pory trzeba było liczyć na śmierć dziadków lub rodziców, albo zadłużyć się do emerytury u banksterów.

Gość gość
, bo to niemożliwe, że aby liczyć na dach nad głową nie , wystarczyło pracować, ja żeby nie brać kredytu odkładałam kasę do 43 roku zycia i wtedy kupiłam mieszkanie, musisz mieć wszystko od razu i łatwo?

Gość gość
Haha, to ja bym musiała chyba do 90 roku życia :D Mimo, że pracujemy z mężem normalnie etatowo, ale płace nadal są w tym kraju na żenująco niskim poziomie. Jakie od razu? Ja nie proponuje by państwo już na porodówce zapisywało mieszkanie, ale nie dorabiało banków i developerów oferując młodym rodzinom mieszkanie w rozsądnej cenie, a akcjonariuszom banków nic się nie stanie jak przestaną się pławić w lusksusach.

Gość gość
W życiu nie będę wspominać dobrze czasów w których lizano d..... obcym narodom i nagradzano zwyrodnialców ubeków i itp......serio pis taki zły? co bidulki peowskie ,boli d....że korytko się zmniejszyło, ups, jak mi przygro do roboty bez protekcji trzeba się teraz brać, ojej biedactwa.

Gość gość
gość z 15:20 jakaś nawiedzona jesteś. Nie znasz chyba wysokości płac w naszym kraju jakie oferują prywaciarze-skąpiradła zasłaniając się wysokimi kosztami a jednocześnie stosując optymalizację podatkową i wrzucanie wszystko w koszta w ramach kreatywnej księgowości kosztem potrzeb zwykłych zjadaczy chleba czekających na zbawienny program mieszkanie+

Gość gość
tylko ja mam wrażeni, że za rządem PO tęsknią tylko lesby, aborcjonistki, ubeki , szwaby i złodzieje?

Gość gość
hahahah dobre , no w w sumie do tej listy aborcjonistek, homosiów i złodziei jeszcze trzeba dodać koniecznie - SPRZEDAWCZYKÓW POLSKI.

Gość gość
15.23 kochana a dlaczego ja z podatków mam ci fundować mieszkanie, dałaś mi na moje? Oszczędzałam na wszystkim żeby je mieć, a ty teraz chcesz prezentów. Teżzarabiam mało, tez wolałabym więcej, ale dlaczego państwo ma sponsorować nieudaczników zyciowych, wszędzie ludzie bez pomysłu na siebie maja gorzej od tych sprytniejszych, bardziej wykształconych itp. a dlaczego developer zarabia- bo to jego biznes, sklep zarabia na handlu, fryzjer na strzyzeniu, a on na budowie i sprzedazy mieszkań, nie chcesz u niego, to kup tanie, gorsze od kogoś kto mieszka w blokach budowanych za komuny. Czemu chcesz mieć nie wiem jak dobre na cudzy koszt? to tak jak idziesz do jubilera i chcesz kupić pierścionek z brylantem za cenę srebrnego kółka. Dla biednych sa po prostu gorsze rzeczy i gorsze zycie. I owszem może dostaniesz to mieszkanie, ale pamiętaj żę i tak kiedyś oddasz te pieniadze z powrotem państwu

Gość gość
15.27 Robota bez protekcji? Coś mi świta o kuzynie Kaczyńskiego, pigularze starej Kaczyńskiej, "córce leśniczego". Ten rząd myśli, że jak tupnie nóżką to potęgi tego świata staną na baczność. Wymachiwanie szabelką na arenie międzynarodowej nic nie daje z wyjątkiem poklasku u ludzi, którzy nie wyściubili nosa poza własną wiochę. W polityce liczy się skuteczność, a tej nie ma za grosz.

Gość gość
jakaś nawiedzona jesteś. Nie znasz chyba wysokości płac w naszym kraju jakie oferują prywaciarze i ja ze swoich 2 tyś mam ci ufundować twoje?