Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
17.33 PiS swoimi decyzjami pokazuje, że traktuje kobiety równie przedmiotowo. Poza tym śmieszy mnie jak argumentem na fanatyzm islamski ma być fanatyzm katolski. Te "wartości chrześcijańskie" których Polska niby ma być ostoją w kontrze do islamu to "za rączkę do kościółka z żoną której chwilę wcześniej spuściło się łomot za źle wyprasowaną koszulę do tego kościoła" vide Piasecki. Dziękuję bardzo za takie wartości. Wszystkie biedne państwa podpierają się religią, bo to świetny ogłupiacz. Wolę złodziei, którzy zabiorą mi kasę niż oszołomów wierzących w to co mówi telewizja publiczna (nie wyskakujcie mi tu z tvn-em, bo to media prywatne i nie muszą lizać władzy w tyłek). Nie powstydziłby się Kim Dzong Un.

Gość gość
17.29 Znam parę "biednych" osób z Podkarpacia, który jest bastionem PiS. Dlaczego mam płacić na Zenka lewą rentę i jego żonkę, która w życiu dnia nie przepracowała, a w tamtym rejonie to standard. Tacy oni biedni na własne życzenie.

Gość gość
mam nadzieję, że cholery pisowskie odpokutują w wielkiej chorobie zapieprzone pieniądze ludziom pracy a dawane za darmo tj. za pieprzenie się i rozmnażanie, codziennie wstaję rano i modlę się o to aby ich trafiło za t 500+, bo nie mam zamiaru dłużnej pracować na czyjeś bachory

Gość gość
17.40 Niewłaściwe jest to, że PiS robi z Polski państwo wyznaniowe. Krystyna "Episkopat nas upoważnił" Pawłowicz, Kempa piejąca hymny pochwalne na cześć złodzieja Rydzyka, Adrian Duda łapiący hostię, tacy ludzie nami rządzą. Do tego nepotyzm, Misiewicze, kuzyn Kaczyńskiego, córka leśniczego, pigulara starej Kaczyńskiej...gdyby oni jeszcze się znali na swojej robocie. Ta ekipa jest tak prosta, prowincjonalna i obciachowa jak jej elektorat. Znajomość języków obcych na zerowym poziomie, ogłady zero, ale myślą, że jak tupną nóżką i się na wszystkich obrażą to "my wstali z kolan".

Gość gość
17.29 Znam parę "biednych" osób z Podkarpacia, który jest bastionem PiS. Dlaczego mam płacić na Zenka lewą rentę i jego żonkę, która w życiu dnia nie przepracowała, a w tamtym rejonie to standard x jak w jakims rejonie cos jest standardem, to chyba ocięzały umysłowo zrozumie, ze musi tam byc problem z praca, a nie ze kazdy tam sie rodzi leniwy... zreszta wiadomo jak jest w takich rejonach Polski, i to własnie jest jeden z największych plusów tego 500, ze wreszcie sie wpompuje pieniadze o troche sie te miejsce odbija... bez kasy nic sie nie da zrobic, nawet wyjechac

Gość gość
a jak jest problem z pracą to się nie robi i rodzi bachorów jak nie stać

Gość gość
18.28 Nie problem z pracą tylko z umysłami tych ludzi.

Gość gość
PiS kradnie tak samo jak PO, a do tego robi z Polski kraj klech i ojca Rydzyka.

Gość gość
Nie ma lepszego rządu, mówcie co chcecie ale nikt wcześniej nie zadbał o zwykłych ludzi. Będę na nich głosować, mnóstwo ludzi których znam i którzy wcześniej głosowali na po będą głosować na PiS.

Gość gość
Nie "zwykłych ludzi" tylko to są nieudacznicy na lewych rentach, fanatycy religijni, ksenofoby, nacjonaliści, ludzie bez znajomości ekonomicznych podstaw, którym się wydaje, że dobry rząd daje kasę, która mu z nieba spadła, ludzie bez znajomości świata, języków, którzy w wieku 28 lat obchodzą 10 rocznicę ślubu, którym można wmówić zamach, którym można bredzić coś o międzymorzu, złych Niemcach (chociaż żadnego nie znają osobiście), źle pojętej dumie narodowej, którzy strzelanie focha na arenie międzynarodowej mylą ze skuteczną polityką.

Gość gość
Nie odpowiedziałaś na pytanie, znów pisałaś przykład zepsute jednostki w odniesieniu do całokształtu. Widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem lub konstruktywnie dyskutować. No ale dobrze. Piszesz że "Wszystkie biedne państwa podpierają się religią, bo to świetny ogłupiacz" No to teraz przeanalizuj, czy ludzie "oglupieni" religią jakakolwiek inna niż islam mordują i walca na taką skalę jak w krajach muzułmańskich? Czy katolicy tworzą w tych krajach zamknięte dzielnice i gwalca arabki ? Zobacz co stało się z krajami które odrzuciły nauki Jezusa. Ty widzisz tylko jakiegoś oszołoma który bił żonę i przez jego pryzmat oceniasz wszystkich Polaków i katolików.

Gość gość
18.58 Tacy właśnie Janusze i Grażyny z Podkarpacia, którzy walą teraz nad Bałtyk za kasę z podatków "lemingów", którymi tak pogardzają. Pogardzają każdym komu powodzi się lepiej, bo jak ma kasę to na pewno, według nich złodziej. Nie mieści im się w głowie, że można mieć kasę z pracy własnej, nawet w Polsce.

Gość gość
do gość dziś - o jakich ty zwykłych ludziach idiotko mówisz, masz na myśli tych co zapieprzali albo zapieprzają już 40 lat, gdzie na swoje dzieci pracowali, gdzie biorą ok. 1400 zł emerytury po 40-45 latach pracy bo im zapieprzono na 500+ i gdzie za darmo na waciki do uszów dostają 500+ dostaje min. z "biedy" ziobro, kaczyńska, dzieci prokuratorów, dzieci biznesmenów opływających w luksusie. Oby pisowce odcierpieli w wielkiej chorobie biedę ludzi pracy, których nie stać na leczenie, którzy za swoją 30-50 letnią pracę żyją w biedzie, a młodzi zdrowi jak by rodzice leżą i rozmnażają się dostając za darmo 500 za zrobienie i urodzenie jednego bachora.

Gość gość
Nie wiem skąd wzięłaś tę charakterystykę, może jeszcze opiszesz kim jest opozycja? Bo że kradli 8 lat to juz wiemy. Czekam.

Gość gość
opooo widze że się rozwijacie, kiedyś pisowiec to był moher teraz po prostu nieuk dobre, tak samo jak to że Pełowcy to ludzie sprzedający Polskę, mówiący o niej źle, mówiący o swoich rodach źle , takie ot sprzedawczyki Tuska i im podobnych

Gość gość
19.07 to znowu Ty. jesteś chora z niena2isci jak wszyscy powcy, nie życzę nikomu choroby bo może się okazać że to Ty zachowujesz. Pozdrawiam i życzę opamiętania.

Gość gość
18.28 Nie problem z pracą tylko z umysłami tych ludzi. x to z twoim umysłem jest problem.

Gość gość
Ja jestem zachwycona też, a co, zabronione?

Gość gość
Ja tez i co mi zrobicie ?

Gość gość
19.05 Polski kościół nie ma nic wspólnego z Bogiem. Przehandlował z politykami prawa kobiet, nie płacą podatków, nie rozliczają patologii we własnych szeregach, nie obchodzi ich co mówi papież Franciszek, bo sami mówią i robią coś zupełnie odwrotnego. Jeżeli plusem ma być to, że łba mi nie ucięli to sorry... Ta władza daje przyzwolenie na opluwanie każdego kto nie jest "nasz". Polak czuje się świetnie jak sobie odreaguje własne kompleksy i opluje uchodźcę czy Ukraińca. Przecież ktoś musi być winny życiowym niepowodzeniom Janusza i Grażyny. Władza na to nie reaguje, władzy w to graj.

Gość gość
19.05 Ty widzisz tylko jakiegoś oszołoma terrorystę i przez jego pryzmat oceniasz każdego wyznawcę islamu. Robisz to samo co mnie zarzucasz.

Gość gość
Nie widzę jednego terrorysty tylko całe bandy i dzielnice muzułmańskie w europejskich miastach. To co zrobił ten typektypek bijacy żonę jest oczywiście złe i niedopuszczalne ale mimo wszystko nie jest to ten kaliber co islamska przemoc domowa. Sama widzisz że jego zachowanie spotkalo się z ogólnym potępieniem w naszym kraju natomiast w muslimskich dzielnicach jest to na porządku dziennym ze o krajach arabskich nie wspomnę. U nas nikt nie powie, że Bóg nakazuje zabijać, fwalcic i brać w niewolę, i u nas pedofilia jest zakazana i potępiana, a w Szwecji już prawo szariatu jest wyżej niż europejskie, bo można na legalny bzykać 12 latki jeśli się powie że to żona i są już wyroki sądów w tej sprawie. Więc nie mów że katolicyzm jest tym samym. Spędziłam 13 lat poza granicami Polski w 3 państwach w tym jednym z wielką ilością muslimów i wiem co mówię.

Gość gość
Pedofilia w kościele nie jest potępiana. W każdym razie nie była za czasów JPII, którego portrety wiszą w niemal każdym domu na Podkarpaciu. Polskich polityków wycierających sobie gębę wartościami chrześcijańskimi jakoś zupełnie nie interesuje co mówi papież Franciszek. Polacy mieli najwyraźniej jednego papieża, którego kochali. Inni papieże ich nie obchodzą, bo albo jakiś, o zgrozo Niemiec albo nazbyt postępowy Argentyńczyk. Przypominasz sobie co Franciszek mówił o uchodźcach?

Gość gość
Jak wy możecie być tak podli, zwykłe ludzie śmieci z was, plujących na ZWYKŁYCH ludzi, tak, mówicie tylko o patologii, która była jest i będzie, w każdym kraju a co z ludźmi, którzy zapieprzają za 1500/2000/2500? Takich też wyzywacie od nieudaczników, takim też nic się nie nalezy waszym mniemawniu, bo biedniejsi, to te przysłowiowe Grażyny i Janusze, a często mają wykształcenie tylko praca u nas jest chu/jowo opłaca, wstyd dla kraju. Nie macie pojęcia chyba ile ludzi wykonuje pozoronie ok prace, nawet urzędniczą, biurową a zarabia grosze i ledwo mu starcza na życie, bo nie dostał się przez koneksje tam gdzie ini robiąc to samo zarabiają 3x więcej. Nie mówiąc już o "zwykłych" kasjerkach, kelnerkach, sprzątaczkach itd. Wstyd mi za was jako za ludzi; mnie się płakać chce gdy widzę takich zarabiających grosze i cieszących sie z takich ochłapów (bo to faktycznie ochłap) jak 500+ bo dla nich każdy pieniądz jest na wagę złota.

Gość gość
19.05 Ty widzisz tylko jakiegoś oszołoma terrorystę i przez jego pryzmat oceniasz każdego wyznawcę islamu. Robisz to samo co mnie zarzucasz. x tu nie chodzi wcale o terroryzm, tylko osoby co wiedza jaką oni sa zarazą, sie tego boja... ja juz wczesniej pisałam, ze wiele osób z mojej rodziny wyjechało kiedys do Libii na kontrakty, i tam te arabki to nawet słabo mówiły po arabsku, bo z mezem nie rozmawiały. Kobiety zawsze przebywały oddzielnie, i byly uczone, ze jak przychodzi maz, to maja sie rozbierac. Oni wierza, ze kobiety nie mają duszy. Arabowie nosili tam zawsze bron na ulicy, i jakby kobieta go np. spoliczkowała, to mogł ja zastrzelic. Nawet Polacy musieli tam przebywac tylko na specjalnych kampach, ogrodzonych, nie mozna było w ogóle z nich wyjsc, tzn było za niebezpiecznie, raz jedna pielegniarka w szpitalu gdzie pracowała moja ciotka, wyszła bezmyslnie poza teren kampu zeby wyrzucic smieci. Przejezdzała akurat... policja libijska. Porwali ja i gwałcili przez 3 dni, a potem łaskawie odstawili z powrotem. To sa ludzie wynaturzeni, bo prosci to za dobre słowo na nich, wielu z nich mieszkało w jakichs norach w ziemi, jak im budowalismy domy to potem mimo ze mieli w srodku klime, rozpalali ogniska. Rozwód w Libii wyglądał tak, ze facet mowił 3 razy jakies rytualne słowo, i kobieta wtedy musiała sie oddalic z domu jak stała, nie mogła nawetpozegnac sie z dziecmi, ani obejrzec na dom, zabrac ze soba czegokolwiek oprócz tego co miała na sobie .. w sumie to tak myslę, ze ten terroryzm to paradoksalnie zrobił nam mega przysługę jako anty-reklama tego całego szamba , bo większosc ludzie tylko o terroryzmie, a co tam sie dzieje nie ma pojęcia.

Gość gość
Jak mnie bawi jak ktos wyskakuje z papieżem, zwlaszcza lewacy i ateisci z partii nowoczesna. Papież Franciszek mówi o uchodźcach a nie o tych małpach z iphonami co obmacuja Europejki. Uchodźcy to kobiety z małymi dziećmi, kaleki i starcy, którzy często nie mają sił i środków żeby dostać się do Europy. Polska im pomaga w ich krajach. Jezus nie uczył by sprowadzać na nasze dzieci zagrożenia, a chrześcijanin nie znaczy frajer który zgodzi się na inwazję agresorów.

Gość gość
Poza tym dlaczego ci niby uchodźcy nie dobijaja się do emiratów czy Arabii saudyjskiej tylko do Europy? hmmm?

Gość gość
do gość dziś - u nas też już zaczyna być tak jak w Libii, że kobieta nie ma nic do gadania, jest zakaz tabletki "po" tylko na receptę, niby to z powodu zdrowia, ale viagrę można już kupić bez recepty i też jest szkodliwa. Teraz chłopy żrą tą viagrę jak witaminę, jeszcze trochę to będą chodzić z jajami na wierzchu i zapładniać na siłę kobiety, którym zakazano tabletki "po"

Gość gość
A za czasów Po to niby cały czas można było kupować tabletkę po bez recepty? I co to za problem iść po receptę?

Gość gość
dziś - u nas nie jest jak w krajach arabskich, i nawet nie ma co tego porównywac... ale kato zamordyzm to oczywiscie ze zło.. ogląda ktos moze ten serial opowiesci podręcznej? Bo b na czasie i dobry ogólnie...