Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama_olesia

Cesarka Prywatnie Łódź. pomocy!

Polecane posty

Gość Mama_olesia

Witam dziewczyny, Mam problem, na codzień mieszkam w UK, jestem w ciąży z drugim dzieciątkiem obecnie 24tydzień. Podczas pierwszego porodu mieliśmy problem ponieważ Młody zablokował się barkami o moją miednicę, okazało się że mam za wąski rozstaw kości i dziecko się nie mieści, udało się go "wyciągnąć" w ostatnich sekundach i obeszło się bez problemów zdrowotnych. Po porodzie lekarze mówili że kolejne ciążę będą "wysokiego ryzyka" i że dla mojego i dziadka dobra i zdrowia będę mogła rodzić przez cc. Dziś miałam wizytę w szpitalu lekarz mnie poinformował że ryzyko komplikacji jest mniejsze, że ciało jest już przystosowane i że będę rodzić naturalnie! Jestem załamana, psychicznie nie dam rady, poza tym nie ma mowy żebym ryzykowała zdrowie bądź życie dziecka, zastanawiam się nad porodem w Polsce, z racji tego że nie mam ubezpieczenia w Polsce będę musiała iść prywatnie, pytanie tylko jakie są ceny w szpitalach?? Wiem że w pro-familia cena cc to 5500zł, rodziłyście w innych prywatnych szpitalach w Łodzi? Jak to wygląda cenowo w innych placówkach????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować