Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jak się czujecie po zdradzeniu swojej żony?

Polecane posty

Gość gość
Zdradzajacy facet jest na tym samym poziomie rowu marianskiego co kochanka wywloka, nie ma co po takim płakać nawet i życia na niego marnować , kochance trzeba dac bukiet , ze takiego śmiecia z domu wyniosła za nas , i jestem za tym żeby kochanki sobie zabieraly mężów , niech dwa padalce bez kręgosłupa moralnego żyją razem

Gość gość
Ciekawe czy będziesz taka zasadnicza gdy tobie się przydarzy a kochanek wcale nie będzie chciał z tobą być, czy nie będziesz skamlała na kolanach przed mężem? :-)

Gość gość
Ja się nie ponizam, wystarczy ze kochanki sie ponizaja wyrywajac niewierne ochlapy, to jak bicie się o worek śmieci

Gość gość
Z***biscie. Szczególnie po tym jak odbiła meża swojej koleżance -10 latek młodszej, potem tEgo gościa wrobiła w dziecko- bo sie połapał o co jej biega i chciał odejsć...

Gość gość
gość dziś Ciekawe czy będziesz taka zasadnicza gdy tobie się przydarzy a kochanek wcale nie będzie chciał z tobą być, czy nie będziesz skamlała na kolanach przed mężem? usmiech.gif xx Hahaha czy ty wiesz co ty piszesz? Przydarzy kochanek? Durniu kochanek to jest świadomy wybór tu się nic nie przydarza.Ktoś kto ma skrzywiony kręgosłup moralny oczywiście tego nie wie.Usidlić kochanka to żadna sztuka, każda głupia "mewka" to potrafi.

Gość CarmelkowyOgier
Ja się dobrze czuje :-) . Zdradzam żonkę z jej najleszą koleżanką i sąsiadką . . . Potrafię nawet kiedy żona jest w domu włożyć sąsiadce rękę w majtki ;-) . A raz jak moja zaspała , to jej koleżanka w garażu zrobiła mi laskę :-) . Trzeba tylko umieć kombinować ! ;-) :-p

Gość gość
Ta sąsiadka to na pewno ta nad tobą a tutaj opowiada bajki o kręgosłupie moralnym :-)

Gość gość
Mam puste nasieniowody, poziom dopaminy wysoki, spokój w,duszy, euforia i spokojny sen. Moja,zona jest nudną i zimną kobietą....

Gość gość
Sama jesteś nudna i zimna ku/rwo z rozdwojeniem jaźni dlatego wciąż samotna latasz za żonatym. Wydaje ci się pustaku, że on ożeniłby się z zimną i nudną? :D