Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie wszystkie dziewczyny chodzą w szpilkach?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 17:03 mi tez podobają się faceci 190 cm. wzrostu i 45 w bicepsie. Ale kocham faceta raczej zwykłego i niepozornego dla innych. x A ja kocham dziewczynę z wzajemnością, która maluje się codziennie, wkłada sukienki i nosi szpilki bardzo często (i tak rzadziej, bo jej wyperswadowałem :D). I co? Mam z tego zrezygnować? :D

Gość gość
Rok 2017. Kafeterianie dalej łapią się na zarzutki i pasty. xD

Gość gość
17:29 a kto ci tu każe rezygnować z czegokolwiek. Rozmawiamy zwyczajnie.

Gość gość
To jest jasne, że ktoś wrzucił nieśmiertelny temat (przynajmniej na kafe). Ale to nie szkodzi, żeby pogadać. Ile to całkiem przyjemnych, zabawnych topów, powstało z głupich wrzutek i prowokacji.

Gość Rozalia31
Ja nie chodzę często w szpilkach, bo mnie mega bolą stawy stawy po kilku godzinach..

Gość Olcia 93
Mnie też bolały, ale lubię szpilki i nie bardzo potrafiłam z nich zrezygnować. Postawiłam na regeneracje stawów po intensywnych dniach - suplementacja i czasem wizyta u fizjo. Biorę regularnie Artikon MSM i dolegliwości znacznie się zredukowały.

Gość MartynKaB
Olcia, całkiem niezły pomysł.. Nie pomyślałam o tym, że nie trenując jakoś specjalnie też wypadało by zadbać o te stawy.. Chodzenie w szpilkach cięższe niż niejeden trening. :D Chyba też pomyśle o takiej suplementacji.

Gość gość
A dlaczego nie wszystkie chodzą w czymkolwiek innym? Co w ogóle ładne wyglądanie ma wspólnego z chodzeniem w szpilkach? Bez nich wyglądają gorzej czy co? :D

Gość gość
Nie każda przecież może :D

Gość gość
No przecież nie będą zakładały ich codziennie, to wtedy kiedy ich nie założą wyglądają gorzej? :D