Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu każdy na kafe pisze że opole to wiocha ??? przecież to miasto Wojewódzkie

Polecane posty

Gość gość

tak wygląda osiedle Armii Krajowej w Opolu dawniej osiedle ZWM tylko zmieniło nazwe na osiedle Armii Krajowej AK w oddali widać okragły budynek obok jest żółty budynek "Cieplak" a obok jest zielony budynek a ten zielony budynek to szpital psychiatryczny na wodociągowej gdzie byłem ten szpital jest obok okrągłego budynku i Zółtego cieplaka ten zielony budynek to ten szpital zwróććie na niego uwage http://bankfoto.nazwa.pl/bankfoto_new/albums/userpics/10001/zwm_IMG_8906.jpg

Gość gość
Opole to wiocha

Gość gość
Opole to wiocha

Gość gość
12:32 czemu wiocha? Przecież Opole to duże miasto i miasto Wojewódzkie ps czemu wiocha skoro napisałaś to dlaczego!!!

Gość gość
Żeby się z tobą podrażnić :D 👄

Gość gość
12:34 ile razy mam pisać że opole to nie wiocha tylko miasto Wojewódzkie!!!

Gość gość
Napisz to jeszcze 1547 razy, a do tego czasu Opole to wiocha

Gość gość
wiocha ??? Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: 20 °C, wiatr płn.-zach., 19 km/h, wilgotność 45% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 215 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Uczelnie i uniwersytety: Uniwersytet Opolski, Politechnika Opolska

Gość gość
Ale ja nie muszem nic wyświetlać, ja byłam w Opolu :P

Gość gość
12:45 ile razy byłaś w Opolu co? 1 może 2 razy? Ja w Opolu byłem tysiące razy ja od dziecka aż do dziś bardzo często jestem w Opolu wczoraj Oraz a czwartek i tydzień temu w niedzielę też byłem w Opolu i za tydzień znowu jadę do Opola

Gość gość
Trzy razy i wystarczyło mi tej wiochy :D

Gość gość
12:45 czemu ty nienawidzisz Opola czemu cała kafeteria uwzięła się na Opole? Przecież Opole jest bogatsze niż Wrocław!!!

Gość gość
12:53 wiocha tak? X milion tak? Skoro Opole jest wiochą to czemu jest miastem wojewódzkim i stolicą województwa? I skoro Opole wg ciebie to wiocha to czemu jest bogatsze niż Wrocław?

Gość gość
Skąd wniosek że nienawidzę Opola? Ja do tej wiochy nic nie mam :D

Gość gość
Wiochy tak X milion tak? Ile razy głupko mam ci powtarzać że opole to nie wiocha tylko miasto Wojewódzkie ps nie masz nic do Opola? Tak gdybyś nie nienawidziła Opola i gdybyś nic do Opola nie miała to byś go wiochą nie-nazywała ps czy Wrocław też dla ciebie jest wiochą?

Gość gość
Wiocha i sam jestes głupek z wiochy [cześć[

Gość gość
Czyli Wrocław też jest dla ciebie wiochą tak?

Gość gość
Jakim trzeba być cymbałem by pisać takie głupoty.Nudzisz się? Moje Opole jest od zawsze jest piękne.Mieszkam tu i nie zamienię się na inne nigdy w życiu.Fajni ludzie.Ty chyba nie widziałeś wiochy!

Gość gość
Opole to wiocha, była jest i będzie zawsze i dla każdego, każdy to na kafe potwierdza i koniec dyskusji.

Gość gość
opole to wiocha 🖐️ a województwo opolskie zrobiono tylko dlatego, że się rząd aws ugiął przed niemiecką piątą kolumną i cygańską hołotą zamieszkującą te tereny, bowiem nie ma żadnych racjonalnych powodów dla istnienia tego "województwa" z jego wioskowatą "stolicą"

Gość gość
gość dziś gość dobrze gada, polać mu wódki

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dobrze gada, polać mu wódki xxx święte słowa

Gość gość
Opole to wiocha? To czemu Opole jest bogatsze powtarzam bogatsze niż Wrocław i Wrocław kupuje energię elektryczną z elektrowni opole a siedziba Sindbada oraz biura podróży Itaka jest w Opolu czemu Opole Nazywasz wiocha a mniejszy od Opola Elbląg nie nazywasz wiocha przecież Elbląg jest mniejszy od Opola i Elbląg w przeciwieństwie do Opola nie ma amfiteatru zoo ani filharmonii a opole ma amfiteatr ma filharmonie ma zoo a Elbląg nie ma i Elbląg nie jest miastem wojewódzkim a opole jest to czemu większe Opole jest wg ciebie wiochą w Elbląg bez amfiteatru zoo filharmonii w przeciwieństwie do Opola nie jest wiochą? Wytłumacz mi to?

Gość gość
Odnies się do tego!!!

Gość gość
już ci tyle razy imbecylu niedorobiony pisali, że elektrownie itp. zakłady uciążliwe dla środowiska lokuje się na zadoopiach, żeby nie truły mieszkańców miast. Ergo: opole to wiocha i zadoopie

Gość gość
gość dziś :D gościu masz u mnie piwo!

Gość gość
kołbuc jest po prostu upośledzony i opóźniony, a dodatkowo ma jakąś dziwną paranoję z tymi wiochami; najpierw namysłów, teraz opole

Gość gość
Ile Razy mam ci powtarzać że opole to nie dziura ani zad***e ani wiocha ps elektrowni opole głupku nie ulokowano w Opolu widać że jesteś imbecylem bo elektrownia Opole przez kilkadziesiąt lat od powstania aż do 1 stycznia 2017 roku nie była w Opolu tylko w gminie dobrzeń wielki 1 stycznia 2017 roku elektrownia Opole została przyłączona do Opola więc skoro goofno wiesz to zamknij ryj skoro piszesz ze Opole to zadoopie to czy byłeś tam? Czemu tak nienawidzisz Opola? W czym to miasto jest gorsze od innych miast?co?

Gość gość
a może sra we własne gniazdo,takie to przecież wychowanie jego Opole było i jest miastem czystym,lekkim do życia.Mamy wszystko.Turawa i inne atrakcje obok. www.technobudopole.pl/dzialki-na-sprzedaz.html