Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio. Kto z was tutaj nie chce miec dziecka

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego zakładacie taki temat na forum o macierzyństwie ? To tak jakby baletnica wchodziła na forum dot sumo .

Gość gość
A ja szczerze powiem, że czasem zazdroszczę bezdzietnym. Tego spokoju, luzu, tego że mogą na spontanie wsiąść w środku roku i wyjechać a drugi koniec świata (Jak mają kase), tego że w niedzielę mogą pół dnia leżeć w piżamie albo tego, że mogą z drugą połówką cały dzień spędzić na baraszkowaniu. Z dziećmi tak się nie da :(

Gość gość
Serio? Taki temat na ciaza i macierzyństwo? Serio? Ogarnijcie sie laski, nie potepiam..... dziwie sie , cycki opadaja.

Gość gość
Skoro nie potraficie nawet wybrać odpowiedniego działu na założenie tematu to może i lepiej, że nie macie dzieci :classic_cool: 🖐️

Gość poli34
ja mam 34 lata,14 lat po ślubie i dzieci też nie chcę,nigdy nie chciałam...prowadzimy z mężem,wygodne,spokojne,dostatnie życie i nie chcę go zmieniać...dzieci nie lubię,wkurzają mnie...poza tym dziecko to kula u nogi,zabieracz czasu,spokoju które tak sobie cenię

Gość gość
My też nie mamy, nigdy nie chcieliśmy. Był czas, że zastanawialiśmy się czy to dobra decyzja - teraz jesteśmy zadowoleni. Z drugiej strony podobna para do nas (znajomi) - mąż w koncu zrobił dziecko jakiejś mlodszej lasce i odszedł. Nie ma reguły.

Gość poli34
ja akurat nie znam dużo rowodników ale tych których znam facet jak odchodził to miał dzieci z żoną i ją zostawiał z tymi dzieciakami także nie ma reguły

Gość poli34
ja mężowi przed ślubem powiedziałam,że nie chcę dzieci i niech się zastanowi czy chce ze mną być...zgodził się i do dzisiaj nie wspomniał ani razu o dziecku,sam nie chce bo się przyzwyczaił do wygodnego życia

Gość gość
Ja tu trafiłam z ,,ogólnego,, a nie ,,ciąża i ...,, także ten..

Gość gość
Skoro tak nie chcecie dzieci to co robicie na dziale ciąża, poród macierzyństwo i wychowanie dzieci????

Gość gość
Ja 35, partner 30 lat. Nigdy nie chciałam mieć dzieci, powiedziałam mu na początku znajomości. Jesteśmy razem 10 lat- bezdzietni i szczęśliwi.

Gość poli34
weszłam tu z ogólnego a tam nie jest napisane w jakim dziale znajduje się temat,a,że temat mnie dotyczy to weszłam

Gość gość
My też długo nie chcieliśmy mieć dzieci, a kochamy je i mamy chrześniaków. Urodziłam mając 36 lat i teraz dopiero wiem po co żyję

Gość gość
mamy po 37l. jestesmy razem ponad 15, nie chcielismy i wciaz nie chcemy miec dzieci. z kazdym rokiem wydaje mi sie, z enie chce i nie lubie dzieci bardziej i bardziej :O niedawno przeprowadzilismy sie do innego kraju, prawdopodobnie pod koniec roku pogadam z moim ginekologiem i umowie sie w koncu na zabieg podwiazania jajnikow.

Gość gość
''gość dziś Skoro tak nie chcecie dzieci to co robicie na dziale ciąża, poród macierzyństwo i wychowanie dzieci????'' --- poniewaz temat jest o DZIECIACH :O brak dzieci, brak ciazy, to tez dzial o dizeciach, nie? poza tym, ja jestem z AKTUALNYCH, mam gleboko w du//pie gdzie ten temat jest, NIGDY nie wchodze w tematyczne dzialy :O

Gość gość
Nie mamy, nie chcemy, mąż nie chciał, ja się pogodziłam