Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką.. nie róbcie tego

Polecane posty

Gość gość
Ciesz się, że nic z tego nie wyszło. Skoro ma takie fantazje to będzie szukał dalej aż w końcu znajdzie taką co mu to da. A że przy okazji zdradzać będzie notorycznie "wybrankę swego serca".. Przecież jego przyjemność jest najważniejsza

Gość gość
Gość 14.55 masz rację. Ja byłam kiedyś z facetem, który mnie zdradził, po naszym rozstaniu odszedł do kochanki, którą po 3 latach zostawił dla kolejnej. Nie warto za takim wylewać łez

Gość gość
Ja wiem, że z czasem stwierdzę, że dobrze że to się skończyło. Teraz jest ciężko, to trwało 9 míesięcy, to nie tak, że raz poszliśmy do łóżka i koniec.. Może to głupie, ale brakuje mi choćby tych naszych rozmów, bo na początku potrafiliśmy pisać całe dnie.

Gość Taki Zielony
Ech te motylki :-) mówcie co chcecie ;-)

Gość gość
Taki zielony widzisz mi dobrego nic nie przyniosły bo teraz tylko siedzę, analizuję i wyrzucam sobie po co w to się wkręciłam. A on ma wszystko w d...e

Gość Taki Zielony
Dzis tak piszesz a wtedy byłaś cała w skowronkach i to wróci :-)

Gość gość
Hmm, na chwilę obecną to nie wiem... Mam nadzieję, że jakoś sobie wszystko w głowie posprzątam, znajdę jakiegoś faceta, dla którego będę to pierwszą i najważniejszą. Mam fajną pracę, dużo znajomych, a jeśli chodzi o związki to totalna porażka...

Gość Taki Zielony
Nie wiem nie zastanawiałem się nad tym lubię żyć dziś czuć być potrzebny, nie wiem co będzie jutro oczywiście w miłości :-) bo w życiu codziennym i pracy to rutyna i przewidywalnosc ;-)

Gość gość
Dobre podejście, takie... Optymistyczne

Gość Taki Zielony
Bo wszystko jest w naszej głowie :-) weźmy taki swingers club każdy młody chciałby tam być ale gdy pomyśli że jego partnerkę będzie każdy pragnął to już nie jest tak różowo :-D podobnie jest w życiu ;-)

Gość gość
W mojej jest na razie okropny bałagan niestety. Ale ponoć trzeba myśleć pozytywnie a nie ściągać negatywy... Może za jakiś czas się uda. Fajnie, że na forum jest ktoś kto miłe słowo powie. Większość tu tylko obelgami rzuca, jakby nigdy w życiu nic głupiego nie zrobili

Gość Taki Zielony
Romans to wybór pomiędzy naszym szczęściem a innych nieszczęściem, i jeśli kochamy siebie zawsze wybierzemy romans :-)

Gość gość
Dlaczego tak myślisz?

Gość gość
K***y też czasami próbują myśleć. Może on też tak chce.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy spotkasz odpowiedniego mezczyznę i jaki on będzie oraz gdzie go szukać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie rozumiem go zupełnie. Milaliśmy się dziś na mieście. Jakby nigdy nic uśmiechnął się i przywitał. Po co takie zachowanie? Przecież nie odpisując mnie olał, to po co teraz uśmiecha się do mnie. Nie kumam go..

Gość gość
Up

Gość gość
Kurcze Zielony jesteś cholernie inteligentny i intrygujący czytałam Cię już nie raz i powiem nie dowierzam , że tacy faceci jeszcze istnieją ...

Gość gość
Taki Zielony wczoraj Romans to wybór pomiędzy naszym szczęściem a innych nieszczęściem, i jeśli kochamy siebie zawsze wybierzemy romans usmiech.gif X Masz racje każdy zdrowy emocjonalnie człowiek jest egoistą ale nie w złym znaczeniu tego słowa. Egoizm to nie jest wada, będąc egoistą kochamy siebie a przez to potrafimy też kochać innych. Problem jest w tym, że ludzie oczekują od innych tylko altruizmu i wyzbycia się egoizmu tylko, że sami nie są w stanie dostosować się do tych wymagań.

Gość gość
Skoro Ty autorko mogłaś być kochanką to co Cię interesuje co inni robią? Pilnuj siebie będziesz w niebie.

Gość gość
gość 2017.07.05 Ludzie, temat stary jak swiat, nie ma nic wspolnego z grzechiem, bogiem, wstydem itp. To jest nasza natura, lubimy seks i zakoch*jemy sie. Nie ma to tez nic wspolnego z glupota, wiec autorko nie rob sobie wyrzutow, takie jest zycie. Cierpienie minie, najpozniej jak nowa milosc pojawi sie na horyzoncie. Nie jest to tez nauczka na przyszlosc, bo w kazdej chwili mozesz znowu zakochac sie w mezczyznie w zwiazku. Jezeli z wzajemnoscia, to nie powstrzyma go ani fakt, ze jest w zwiazku, ani dzieci, ani nikt i nic. Moj maz opuscil zone i dwoje dzieci dla mnie, a ja dla niego mojego meza, choc mielismy male dziecko. Decyzje te podjelismy po trzech miesiacach znajomosci. Jestesmy najszczesliwszym malzenstwem na swiecie juz od 23 lat. Z perspektywy czasu uwazam, ze nasze pierwsze malzenstwa nie byly udane, wiec predzej czy pozniej skazane byly na rozstanie. Nasi byli partnerzy po jakimy czasie rowniez znalezli nowych i mamy bardzo dobre kontakty. Wiec warto sluchac serca. Czasem sie uda a czasem nie. Jak wszystko inne w zyciu. xxxxx Tak to sie mozna w kolko zakochiwac i rozwodzic. I nie wierze w dobre kontakty z bylymi. Jednego dnia oznajmiasz, juz cie nie kocham, kocham kogos innego a potem wszystkim przechodzi i wielcy przyjaciele? Watpie.

Gość Taki Zielony
Dzięki gość 18 48 :-) poczułem się jak ten mamut wyciągnięty spod lodu :-D Mam nadzieję że takich facetów jest wielu ale nie mają czasu czy ochoty zaglądać na kobiece forum ;-)

Gość gość
Uchyl rąbka tajemnicy Taki Zielony choć ile masz lat ? skoro tak mądrze piszesz

Gość Taki Zielony
Damy nie wypada pytać o wiek a w czasach równouprawnienia i ja nie odpowiem ;-)

Gość gość
A szkoda bo moja wyobraźnia szaleje ..,.

Gość Taki Zielony
Skoro szaleje to bardzo dobrze się składa :-)

Gość gość
Prawy do lewego ?

Gość Taki Zielony
He he na lewą oczywiście ;-)

Gość gość
Nigdy nikt mnie aż !!!! tak nie zaintrygował