Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nawet ukrolki gardzą Polakami

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zarządzam zasobami ludzkimi w zakładzie, w którym sprowadzono sporo ukrolek. Na przerwach idzie z tymi dziewczynami porozmawiać, ze względu na ciężkie warunki przy produkcji nie są za bardzo zadbane, mają gorszy start życiowy na tle pozostałych Europejek, ale deklarowały, że w sumie chciałyby znaleźć tu chłopaka-Polaka, albo może nawet i męża :D Naturalnie serdecznie im tego odradzałam... no bo wiadomo jak roszczeniowi są Polacy. Po kilku miesiącach wróciłam z nimi do tej dyskusji. Ogółem okazało się, że propozycji matrymonialnych było sporo, ale szybko dziewczyny wybadały Polaczków, że są niezaradni bo zarabiają grosze na europejskie warunki (jakieś 1000 euro), piją tyle samo co Misze i Jury i są leniwi w domu. Już nawet Polaczki nie mają startu do ukrolek 5/10 bo to dla nich zbyt wysoko postawiona poprzeczka :D nawet mi ich nie żal :D

Gość gość
To w*********j feministyczna szmato do Niemczech czy do Szwecji tam są pracowici uchodźcy ubogacają kulturowo i przy okazji liźniesz języka arabskiego i czornucha po jajach

Gość gość
no i śmiejesz się feministko a twoje kolezanki polki zabijają się o polaków, na zachodzie powstaje islamska republika europejska, wiesz ze do polski masowo sprowadzaja sie niemcy, szwedzi, anglicy, holendrzy ? mają dość imigrantów zwłaszcza islamskiego bydła

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie co atak masz?

Gość gość
Hahahaha Niemcy i Szwedzi uciekają do Polski, hahaha :D Poproszę o statystyki :D

Gość gość
A i owszem byłam w Niemczech, w okolicach Bremen, gdzie nadzorowałam sprowadzanie Polaczków do najprostszych robót, których nawet uchodźcom nie opłacało się podejmować. A Polaczki robili nadgodziny.

Gość gość
Nie rozumiem tej maniery, by używać określenia "polaczki" w stosunku własnego narodu. Chyba, że jednak nie jest to własny naród? Chamstwo, brak szacunku do samego siebie, bo niby kim jesteś, jak nie Polką, Polakiem? Chyba, że jednak nie jesteś? Ludzie są różni. Kpij ale z konkretnych ludzi, nie narodu jako całości.

Gość gość
do polski masowo sprowadzaja sie niemcy, szwedzi, anglicy, holendrzy ? mają dość imigrantów zwłaszcza islamskiego bydła Masowo? a gdzie ty widzisz te masy, co, bo jak na razie to Polacy wynoszą sie do Niemiec i Holandii

Gość gość
On/ona na myśli ma pewnie "Niemców" lub "Holendrów" czy tam innych"Szwedów" z kwoty relokacji uchodźców :D już widzę tych rdzennych Szwedów emigrujących z państwa socjalnego dobrobytu do potomków husarzy z vipem w ręku :P

Gość gość
że też ludzie nabierają się na tak kiepskie prowo :o gdzie te czasy gdy prowokacje na kafe były zabawne i dobrze prowadzone...

Gość gość
gość dziś A i owszem byłam w Niemczech, w okolicach Bremen, gdzie nadzorowałam sprowadzanie Polaczków do najprostszych robót, których nawet uchodźcom nie opłacało się podejmować. A Polaczki robili nadgodziny. xxx pewnie byłaś burdelmamą

Gość gość
pewnie byłaś burdelmamą ale ewidentnie w męskim burdelu, bo wszędzie pisze, zę sprowadzała facetów :)

Gość gość
stąd też narobiła sobie intratnych kontraktów, bo była to pierwsza praca Biedronia. W zamian za milczenie ma opcje prestiżowej fuchy związanej z "zarządzaniem personelem ukraińskim", rzeczywiście fucha marzeń i snów wielu :D

Gość gość
Nie rozumiem jak ci Polak nie pasuję to WYP/IERDA/LAJ ZA GRANICĘ!!!!! a na co liczysz że z taką dupą i wytapetowaną mordą jakiś wartościowy facet cię zechcę nić dziwnego do tego dochodzi zje/bany charakter feministki i może cię Zdzichu z pod sklepu u Stasia na jedną noc weźmie szmato że świńskim ryjem

Gość gość
Ukrolki bardzo sa pomocne u mnie na studiach. W prEciwienstwie do polakow

Gość gość
Moj kumpel po lekarskim ktory byl totalnie olewany przez polki teraz zmienia ukrainki co 2 miesiace na nowa, wiec nie wiem czy to co mowisz jest prawda. A jakichs wielkich kokosow terraz w czasie robienia soecjalizacji nie zarabia, moze 3-4 kola

Gość gość
Myślę że taka ukrainka po prostu ma świadomość że Polak ma taką samą mentalność jak Ukrainiec , zwalić wszystkie obowiązki razem z dzieckiem na żonę

Gość biceps 43
Szczerze to wole Karoline ...