Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatyczna pl

Zarozumiałe dziadki z Sympatia.pl

Polecane posty

Gość amarana
Ja tu na pewno nie chcę prowokować, ponieważ jestem, a raczej byłam w trochę podobnej sytuacji do Twojej… Też już po 50-tce zaczęłam szukać partnera, jednak chyba trochę w innym celu, ponieważ po prostu szukałam kogoś, z kim mogłabym stworzyć związek, nie chodziło mi o zabawę czy o zwykłe gadanie, pewnie też dlatego założyłam konto na mydwoje. I w odróżnieniu od Ciebie nie mam zbyt wielu śmiesznych historyjek i też nie powiem, że zagadywały do mnie same dziadki. Ja założyłam konto w konkretnym celu i udało mi się zrealizować ten cel. Nie wiem czy generalnie chcesz tutaj nabijać się z facetów, których poznałaś czy generalnie z poznawania w takim wieku przez internet, bo jeżeli w tym drugim celu, to chętnie wejdę z Tobą w dyskusję, ponieważ się z tym nie mogę zgodzić :)

Gość gość
Chyba temat się wyczerpał, załóż nowy wątek.

Gość a huj z tym
miłość i szacunek fiu fiu a znasz Ty znaczenie tych słów czy tylko tak teoretycznie pisujesz

Gość kicia misia
troll ci w ucho

Gość gość
w Polsce niestety 50 latkowi wydaje sie ze jest równy wiekowo 30 latcce..i ze kobiety sie starzajaszybciej od nich staruchy po 50-tce patrza na 30-stki bo 40 stki sa za stare zapomnieli tylko ze moga miec owsze3m 18-stki ALE PLACIC PANOWIE PLACIC!!!!!!! mloda chce dobry samochód za ponad pól milina domy apartamenty Chanele itp...wtedy mozecie mieć mlode capy stare bez kasy to was rówiesnica nie kopnie w d**e bo ma mlodszego

Gość gość
Taki jesteś jak w temacie...

Gość gość
Żałosny jesteś....