Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatyczna pl

Zarozumiałe dziadki z Sympatia.pl

Polecane posty

Gość gość
15:30 też masz lekkie pióro i... dowcipne:) Musi być z Ciebie mega dziadek.. POZDRAWIAM :)

Gość gość
sympatyczna, juz ponad dobę nie pojawiłaś się Czekamy:)

Gość gość
"To ja może kilkudniowe przerwy będę robić,to na cale lato wystarczy? " Chyba jednak nie żartowała ;)

Gość gość
ej czekaaamyy!!!

Gość gość
Kochana.wciagnelam się mam 27 lat chętnie skorzystam z Twoich rad. Przeczytałam wszystko duszkiem :-) Magdalena.

Gość gość
Sympatyczna, a może Ty z jakimś dziadkiem dziś zaszalałaś i nie masz czasu na pisanie? Przyznaj się, nawet na swój sposób (pisania).

Gość gość
A ja już wiem. Marysia pogoniła jej dziadka i on wrócił do niej. :D

Gość gość
Nie wykluczone:D ze marysiny dziadek wrócił:D

Gość gość
hahaha teraz my stworzymy ciąg dalszy Wracaj sympatyczna, bo mozemy coś przekręcić:)

Gość gość
A może dziadek stwierdził, że zabierze sympatycznej laptopa i podaruje go Marysi?:O I teraz sympatyczna nie ma jak napisać? :(

Gość gość
Raczej nie, sympatyczna jest z tych obrotnych i zapewne ma smartfona:) Ona tym zniknięciem tworzy napięcie i wie, co robi:)

Gość gość
Dała dziecku cukierek i zabrała:D Nie traktuj nas po macoszemu:)

Gość gość
Chyba Marysia nabiła sympatyczną za to, że ta nie powiedziała jej, że dziadek jest już niestety niemęski. ;)

Gość gość babcia
Jeśli dziadek jest "niemęski" to ma przecież paluszki i języczek sprawny ...chyba ;)

Gość gość
Sympatyczna, naraziłaś mi się tym dzisiejszym brakiem wpisu, ojjjj, naraziłaś. ;)

Gość gość
I przepadła niewdzięczna:)

A własnie,ze nie przepadłam! Dziękuję Wam za pełne sympatii o Sympatii wpisy i zaraz będzie cd. Na usprawiedliwienie mam to,że jak wczoraj (na godzinkę) wyszłam o 16.00 z domu,to mnie znajomi wessali na rynku pod parasol.Wróciłam do domu po 1.00 w nocy i dopiero przed chwilą poczułam się na siłach,zeby siąść do komputera.Nie dla babci takie imprezy :-)

Gość gość
No w końcu :-) witamy!

W dalszej części tej historii kluczową rolę odegrają: facet nie związany z Sympatią i dziadek z Sympatii.Pierwszy wystąpi jako pierwszy,a drugi jako przedostatni. Ostatni też bedzie zarozumiały dziadek spoza Sympatii,który wczoraj po raz kolejny nastąpił mi na odcisk pod tymi że właśnie parasolami. I dla tych,którzy oczekują mocniejszych wrażeń (czytaj:sex),też się coś znajdzie.Muszę jednak uprzedzić,ze dotyczył bedzie tylko dwóch z tych osobników. ...A zresztą...bo ja wiem...ten wczorajszy dziadek mimo wszystko coś w sobie ma :-) cdn

Jako,że mam litościwe serce,to imiona bohaterów tej rozprawki (od rozprawiania się) ukryję pod wymyślonymi przeze mnie pseudonimami.W końcu każdy z nas ma jakieś słabości i niedoskonałości.Nie chcę ich wpędzac w kompleksy i dekonspirować,bo może nadal sa na Sympatii. Ja, po zderzeniu z ostatnim z nich,konto zlikwidowałam,ale nie przysięgnę,że nie wrócę,bo bym mogła skłamać. A więc tradycyjnie zacznę od a więc: Następnego dnia po wyjeździe ex-a zabralam się najpierw za pozbieranie siebie do kupy a następnie za usuwanie (aż do ostatniego) wszelkich jego śladów,aż po DNA.Robiłam to z postanowieniem,że nawet FBI niczego nie znajdzie.Zajęło mi to 2 tyg.Żar lał się z nieba,więc tylko wieczorami wychodziłam na krótsze lub dłuższe spacery. Był piątek,mieszkanie błyszczało,sobota i niedziela miala być już tylko od leniuchowania.Zmęczona długim łażeniem kupiłam na drugim końcu miasta 2 suche bułki(zgłodniałam).Ściągnęłam sandały,podciągnęłam nogi i usiadłam na osiedlowej ławce.Była chyba 21.00.Jadłam sobię bułkę,byłam szczęśliwa,myślałam jedynie o tym,że od 2 tyg jestem naprawde wolna.Jedynie kątem oka zauwazyłam,że z jakiejś klatki wychodzi dwóch facetów.Nic mnie to nie obchodziło.Ale jednym z nich był wlaśnie Number one,o którym wspomniałam.Widocznie wyglądałam dość pociesznie,bo podeszli,zagadali,ale głównie ON. Kolega się szybko urwał a ja usłyszałam: Taką suchą bułkę pani je? Ja zapraszam na kolację! Jeśli oczywiście jest pani wolna. Zdziwiłam się,ze jeszcze może się znaleźć ktoś,kto mnie zaprosi na kolację! Noż kufa,miałam 57 lat i na kilkanaście lat zapomniałam,ze w ogóle jestem kobietą. W dodatku jedyne,czego chciałam to spokoju w bezpiecznej odległości od mężczyzn.Wtedy usłyszalam po raz drugi: Jeśli oczywiście jest pani wolna. Odpowiedziałam:Tak,dwa tygodnie temu wyszlam z więzienia.A widząc jego minę dodałam: Siedziałam zamknięta kilkanaście lat! Wiecie,co miałam na myśli. On nie bardzo. Okazało się,że gość ma poczucie humoru,ale się go pozbyłam.Wrócił po 10 min.Nic nie wskórał.Kiedy wrócił po raz trzeci pomyślałam: Noc,pewnie niedowidzi,to łazi i marudzi.Po co mi jakieś rozczarownanie.W dodatku wreszcie mu się trochę przyjrzałam:wysoki,cholernie przystojny,na oko ok.60-ki.Czego on ode mnie chce??? Wkurzona powiedziałam: A daj ty mi wreszcie święty spokój! Spokoju mi nie dał i w rezultacie przyjęłam zaproszenie na drugi dzień na obiad, dając słowo honoru,że będę. Teraz zrobię dłuższą pauzę a po niej będzie zdecydowanie ciekawiej.:-)

Gość gość
Zrehabilitowałaś się..o ile będą dalsze wpisy i to dziś...i to kilka:D

Gość gość
Cieeeekaawe! Czekamy!

Gość gość
Pisz

A swoją drogą,to moją nieobecność skomentowaliście naprawdę zabawnie. To własnie dla takich lekko narwanych i fajnych ludzi,jak Wy są moje zwierzenia.

Gość gość
Jak koło 60tki to raczej 51-ej twarzy Greya z tego nie będzie

Gość gość
gość dziś primo - co ty wiesz o 60-tkach?:D secundo - opowieść sympatycznej jest o niebo ciekawsza od 50 twarzy Greya i piszę to zupełnie szczerze tertio (nie wiem czy poprawna pisownia) - drugiej części Greya nie tknęłam, ledwo przebrnęłam do końca pierwszej. Tu dotrwam do końca:D

Gość gość
Sympatyczna można wyprosic żebyś nie robiła takich długich przerw w nadawaniu? :-P

Gość gość
No kurczę, pewnie czwarty dziadek ją dorwał. 😭