Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni nie chcą wyzwolonych kobit na żony?

Polecane posty

Gość gość

Tylko ciągle gadają o "porządnej"! Przecież to strasznie staroświeckie myślenie!

Gość gość
Bo faceci chcą mieć sprzątaczkę, kucharkę i maszynę do rodzenia dzieci.

Gość gość
bo ciezko upilnowac takie wyemancypowane kuzki i maja konkretne wymagania a to wymaga jakiegos wysilku a taka tam ''porzadna''to gdzie postawisz tam bedzie :)

Gość gość
Bo kategoria "jak na własne życzenie utrudnić sobie zycie" to domena kobiet. :)

Gość Ja_Dyzio
gość dziś Bo faceci chcą mieć sprzątaczkę, kucharkę i maszynę do rodzenia dzieci. xx BREDZISZ ! swoje skarpetki piorę sam, lubię pichcić w kuchni i kuchnia jest moja a pichcę lepiej od kucharza z hotelu Forum a mojej produkcji schab ze śliwką w miodzie i winie albo ryba przygotowana na wiele sposobów to jest jak poemat , NIE potrzebuję kucharki, nie potrzebuję praczki i sprzątaczki lub prasowaczki , Potrzebuję KUMPELKĘ aby normalnie pogawędzić na każdy temat i nie wstydzić się pokazać kobiety w moim towarzystwie aby nie zostać wyśmiany przez znajomych , nie chcę usłyszeć , co za 'tłuka' przyprowadziłeś na grilla chłopie ?

Gość gość
Mało męski ten twój opis, ale podpaski pewnie wybrałbys doskonale.

Gość Ja_Dyzio
na temat podpasek nie mam wiedzy ale dla kobiety spokojnie kupię rajstopy na stacji benzynowej , jeżeli będzie potrzebowała , dwójka L , lub rozmiar trójka L , majtkowe lub bezmajtkowe , błyszczące lub matowe, cieliste lub szare , nie ma sprawy , wybiorę i będziesz zadowolona

Gość gość
Teraz mało męski a za chwile zbyt męski więc chamski. Nie ma to jak wygórowane wymagania kobiet! hehe

Gość Ja_Dyzio
większość kobiet chce rządzić facetem ale nie potrafią, nie mają wiedzy technicznej i gdy kobieta wydaje facetowi polecenie w sprawach technicznych to facet słuchając polecenia kobiety najczęściej wybucha śmiechem aż do łez i kobieta ma jeszcze bezczelność zapytać faceta , z czego się śmiejesz Dyzio ? a Dyzio po chwili odpowiada ze śmiechem, że to Twoje polecenie i prośba polega na tym abym w praktyce przeniósł jezioro , tam gdzie jest las a las przeniósł w miejsce jeziora i kobieta tupie balerinami o asfalt ze złości ale w sprawach technicznych należy kobietę co chwilę naprowadzać na planetę Ziemia !

Gość gość ktory wie
Bo facet chce wychowywać swoje potomstwo a nie czyjeś.

Gość gość
a co za różnica swoje czy cudze? Nie przesadzajmy.

Gość gość
Istnieją tzw masochiści ulegli, którzy lubią, podnieca, jak kobieta rządzi nimi i w związku, i robią to, co ona im karze. Poszukaj takiego.