Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niegrzeczna_Jadwiga_69

Tak mnie swedzi ze zara oszaleje!

Polecane posty

Gość Niegrzeczna_Jadwiga_69

Czesc, kochane. Ostatnio założyłem 2 posty ze swedzi mnie c**a. Maja juz 2 miesiące, ale żaden sposób nie zadziałał. Pomóżcie mi. A wiec tak. Zaczęło sie od drobnego swędzenia, a teraz tak mnie swedzi i piecze ze nie moge normalnie funkcjonować. Próbowałem juz Clotrimazol, probiotyki, probiotyki, Vagisan, Lactovaginal, Tantum Rosa i Dafnegin, wszystko z polecenia od Was, kochane moje loszki. Poza swędzeniem i pieczeniem, występują inne objawy. Boje sie ze to moze byc grzybica, tak jak pisaliście. Chciałam to sprawdzić, bo od 1 klasy byłem dobry w rozpoznawaniu grzybów. Zawsze z mama chodziłem i zrywaliśmy grzyby i pozniej zjadaliśmy. Ale jak włożyłem sobie palce do mojej piczy to nie czuje grzyba. Pomóżcie, bo w rozpoznawaniu grzybów jestem dobry. Nie wiem. Moze to byc wirus? Czy bakteria? Słyszałam o takim płynie. Nazywa sie Domestos. Nigdy nie widziałem tylko słyszałem od koleżanek jak sie śmiały i mówiły mi ze powinienem spróbować przemyć sobie nim c****o. Jestem zmieszany. Nie wiem co powiedziec. Cipka mi juz zarosła bo boje sie ja ogolić. Jest bardziej zarośnięte niż w puszczy Białowieskiej. Miesiączki mam bardzo obfite, ale boje sie włożyć tampony wiec za każdym razem gdy mam okres to moja dżungla staje sie czerwona. Co mam robić?!!!!!!! Pomocy. Nie mam siły, ale nie chce isc do cipkologa!!!!

Gość gość
Już pisałaś że cie SWĘDZI

Gość Prostytuuje sie bo lubię
Słuchaj, ja obsługuje 100 klientów dziennie i takie rzeczy często sie zdarzają. Nie martw sie. Nie musisz isc do cipkologa!!!

Gość gość
"Zawsze z mama chodziłem i zrywaliśmy grzyby i pozniej zjadaliśmy. Ale jak włożyłem sobie palce do mojej piczy to nie czuje grzyba." Przecież to koles

Gość Homoseksualista_600100100_
Oaoaoaoch. Kochana!!!!! Powinnaś spróbować poprosić swoją koleżankę zeby ci podrapala. -Pozdrawiam Rafał D z partnerem.