Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpaski wielorazowe

Polecane posty

Gość gość

W czym przechowywać taką zużytą podpaskę do czasu wyprania jeśli jest się poza domem? Jak jestem w szkole i mam okres to zmieniam przynajmniej raz od wejścia do szkoły do powrotu do domu... I gdzie tu taką podpaskę przechowywać? Czy noszenie pudełka do tego jest dobrym pomysłem? Bo nie wyobrażam sobie trzymać takiej z czystymi w worku.. Jeśli ktoś ma doświadczenia z takimi podpaskami, będę wdzięczna za odpowiedzi :).

Gość gość
PODPASKI SIE WYRZUCA DO KOSZA

Gość gość
Gościu , są takie, które się wyrzuca i takie, które się pierze. Takie z materiału. Są lepsze od tych jednorazowych, bo nie zawierają chemii. I ich się nie wyrzuca.

Gość gość
fuj, a pozniej sie dziwicie ze p***y zagrzybione..

Gość gość
Matko, wielorazowe podpaski, jak na poczatku 20 wieku. Luuudzie!

Gość gość
bez przesady. idąc do szkoły zakładaj normalne jednorazowe i zmieniaj na te wielorazowe. przecież to jest niehigieniczne nosić zaplamioną podpaskę w plecaku/torebce :/

Gość gość
można takie stosować , ale tylko będąc w domu , bo ja nie wyobrażam sobie będąc poza domem trzymania zużytych podpasek w czymś. Poza domem to tylko podpaski

Gość gość
Taa, potem takie latają po ginekologach, bo jakieś wirusy w p*pie mają... Ja cie pie*dole, nie żyjemy w średniowieczu, w jakiejś zapiź*ziałej jaskini żeby podpasek nie można se było kupić. Ja rozumiem oszczędność, nie mowię żeby szastać kasą na lewo i prawo, no ale oszczędzanie na podpaskach to już chyba przesada! To samo z tym kubeczkiem! Ja w ogóle nwm jak to działa? Wkładasz se w p*pe i cały dzień nosisz a potem wyjmujesz i masz cały kubek krwi? A gdzie siusiasz? Też do tego kubka? Ja pitolę co za obrzydlistwo! I że ktoś to nazywa ekologią... Współczuję głupoty!