Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzy nos u dziewczyny to wada jeśli ma ładna buzie ?

Polecane posty

Gość gość
Nie prawda niektóre Polki też mają takie dziwne bezksztaltne male nosy :3 , liczy się kształt , miałam rosjanke w klasie z wielkim kinolem ale miała tak ładny kształt nosa ze nadal była piękna

Gość gość
Szkoda.Wciąż będę sam ze swoją wielką kichawą:(

Gość gość
To ja autorka , nie nie będziesz , mam wielki nos Ale i tak nie wyglądam jak potwór (chyba :p) nie łam się ludzie się będą śmiali bo taka ich mendowata natura :p

Gość gość
Nie, będę niestety:( Ja też nie jestem jakimś potworem.W lustrze czy na zdjęciu z przodu wyglądam całkiem ok, ale juz z profilu kiedy ktoś znajomy pstryknie fotkę... Uwierz mi, płakać mi się chce:(

Gość gość
gość dziś daj spokój. Zdjęcie wyostrza to raz. A dwa, jestem pewna, że pewnie mało osób postrzega to w taki sposób jak TY

Gość gość
Ja znam dziewczynę która ma monstrualny nos a wygląda jak anioł taka maturalna szczupla blondyneczka wysoka :) faceci mdleja na jej widok a ma nos wielki jak gar :)

Gość gość
22:02 to prawda. Mój nos był obiektywnie za długi, ale jak powiedziałam znajomym, że idę na korektę to byli zdziwieni.

Gość Wiola

Ja robiłam zabieg korekty nosa poniewaz mój był krzywy i bardzo sie tego wstydziłam. Wszyscy na mnie dziwnie patrzyli. Teraz po zabiegu jaki wykonałam u dr Raczkowskiej-Muraszko z Krakowa wygladam super. Moge tą Panią dr jak najbardziej polecić zrobiła to perfekcyjnie. https://www.raczkowska.pl/

Gość Gość

Nie róbcie żadnych operacji plastycznych, chyba że sami tego pragniecie lecz nie na podstawie czyiś opinii. Ludzie to słabe stworzenia, będą lizać doopę pięknym i głupim, a brzydkim i inteligentnym będą obrzydzać istnienie. Barbara Streissand to kobieta, która sprowadziła takie robaczki do parteru. Nie bądźcie naiwni, po operacji nikt nie zacznie was szanować, bo znowu będą mieli za złe to, że próbujcie się upiekszyć. Nie zmieniajcie się żeby zadowolić tych, którzy na to NIE ZASŁUGUJĄ! :D

Chyba, że robicie to dla siebie. Jesteście wolni, niech nikt nie narzuca Wam swojej woli.