Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suprised

byłam w relacji BDSM, chyba straciłam wczoraj swojego Pana...

Polecane posty

Gość suprised

Poznaliśmy się w pracy, bardzo mi się podobał jako mężczyzna. Zaczęliśmy rozmawiać na początku po prostu a temat dominacji wyszedł kiedyś na imprezie gdzie oboje byliśmy już trochę podpici, potem ja do niego napisałam od słowa do słowa okazało się, że chcemy tego - on dominacji a ja uległości. Spotkaliśmy się, na początku miało to być jednorazowe spotkanie ale potem zaczęliśmy robić to regularnie. Wczoraj trochę się zabawialiśmy, ja klęczałam na ziemi a on bił mnie paskiem, miałam już dość bo bardzo długo to trwało i strasznie bolało, wiedziałam że nie siądę na tyłek a dziś mam prowadzić auto, popatrzyłam na niego i powiedziałam : "wystarczy". On stanął jak wryty, złapał się za głowę, podszedł do mnie i... się poryczał. To trwa już 3 lata i pierwszy raz widziałam go jak płacze, nie wiedziałam o co chodzi, powiedział "przepraszam", przytulił mnie i cały czas płakał. Więc jestem naga, z obrożą na szyi, trzymam w ramionach swojego Pana który płacze, przeprasza mnie, zaczyna ściągać mi tą obrożę, cały się trzęsie, więc go przytulam i mówię mu, że nie musi mnie przepraszać, ja też tego chcę, tylko chodzi o ten dzisiejszy wyjazd. Mija kilka minut a on zaczyna się... modlić... I mówi: Boże jeśli jesteś to przyjdź do mojego życia i ratuj mnie, moje życie to dno, nie umiem nikogo kochać, jestem uzależniony od seksu, zobacz co ja jej zrobiłem, jeśli jesteś to mi pomóż, przepraszam. W domu był jeden wielki płacz, rozpacz, nie wiem jak to nazwać co On robił. Po 3 godzinach się trochę uspokoił i mogliśmy normalnie porozmawiać i na pytanie co się stało, opowiedział historię swojego życia, że ojciec bił mamę i był alkoholikiem a on przysiągł sobie że nigdy nie będzie taki jak on. I mówił, że chciał się z mamą wyprowadzić i przypomniała mu się sytuacja że mówił do mamy: wystarczy, już wystarczy tego wyprowadźmy się stąd. A mama nie chciała. A kiedy ja powiedziałam wystarczy to mu stanęło to przed oczami i w jednej sekundzie zdał sobie sprawę, że jest jeszcze gorszy od swojego ojca... więc miałam tej nocy nie Pana ale bezradnego chłopca który leży, ryczy, modli się, przynoszę mu chusteczki i wodę, tabletkę na ból głowy i zasypia spuchnięty, wtulony we mnie o godzinie 3 rano. Kiedy wstaliśmy było dziwinie, niezręcznie, poszedł do domu a ja nie wiem.... nie wiem już co robić, co myśleć. Pisać do niego, dzwonić czy co...

Gość gość
Nic nie wiesz o bdsm

Gość gość
A Ty co wiesz?

Gość gość
Wiem bardzo wiele a spanking to przedszkole bdsm a opisujesz to jakby to było nie wiadomo co

Gość gość
Zapytałam o to co wiesz bo sama chciałabym wiedzieć więcej. I nie jestem Autorką

Gość gość
A co dokładnie chciałabyś wiedzieć? Rodzisz się z tym i tyle.

Gość gość
Dokładnie - pojemne słowo :O Co prawdą a co kłamstwem jest? Jak odróżnić fantazje od prawdziwej potrzeby - i wiele innych. Wiem, że to nie miejsce na takie rozmowy :O Jak masz dobre źródła to podaj

Gość gość
Jak odróżnić fantazje od prawdziwych potrzeb......hmmm raz ze nie do końca rozumiem ale chyba trzeba spróbować. Małymi krokami w swoim tempie ale próbować. Inaczej frustracja zje Cie od środka.

Gość gość
To się czuje a nie wie.

Gość gość
To wiem. Ok, dzięki za rozmowę

Gość gość
nawrócony sadysta - piękna opowieść. A nie możecie być z sobą i kochać się normalnie?

Gość triskelion1
Jak już raz się w to wejdzie, poczuje emocje związane z klimatem, to nie chce się inaczej uprawiać seksu. Kto nie poczuł ten nie wie.

Gość uległa43
i nie da się od tego uciec....to wciąga bezgranicznie i domaga sie coraz więcej......

Gość triskelion1
Dokładnie jest tak, jak piszesz uległa43..Widze,że masz doświadczenie w temacie :)..Ja jestem na etapie szukania nowej uległej. Na jakim Ty jesteś?

Gość gość
Ile ty masz lat dziecinko? Nie masz zielonego pojecia o BDSM! A twoj rzekomy pan to Pan p***a a nie dominujacy. Co ty pleciesz??? Jakim BDSM jest spank? :D Masakra takie naiwne glupie dziecko nawet jesli wiekowo stara jestes to umyslowo bardzo niedojrzala. Grey sie naogladala i w glowie sie jej poprzewracalo. BDSM to przede wszystkim psychika, odczucia emocjonalne a nie fizycznosc czy ten twoj spank.

Gość gość
gość dziś Zgadza się

Gość gość
BDSM nie da sie lubiec. BDSM jest w ludziach od urodzenia tak jak z nikogo nie da sie zrobic geja czy lesbijki tak nie da sie nikogo nauczyc BDSM. Poczytaj sobie na ten temat np tu: https://www.google.pl/search?client=opera&q=BDSM+madr+Pan&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Gość gość
Jesli nie masz tego wrodzonego nawet w to nie wchodz bo kazdy Pan bedzie cie porzucal. Nie zaspokoisz ani swoich ani jego potrzeb. BDSM to nie jest zwykly seks czy rzniecie, to nie kajdanki ani bat. BDSM jest tym co mamy w glowie, nasze zmysly, pragnienia glownie psychika. Wielu facetow podszywa sie pod BDSM jako domiujacy zeby sobie po prostu p******* :D Trzeba miec pojecie i wiedziec czego sie chce aby nie dac sie wykorzystac.

Gość gość
Zgadzam się całkowicie. To co napisał przedmówca w pełni obrazuje moje skromne doświadczenie. Jak do tej pory nie udało mi się poznać (mimo dużego zaangażowania) prawdziwie dominującego faceta. Za to tych, co chcą zrealizować swoje fantazje - całe mnóstwo. Nie umiem tego dokładnie wyjaśnić ale bardzo szybko jestem wstanie zweryfikować z kim mam do czynienia. Jest to bardzo frustrujące :O Dlatego, pytałam jak odróżnić prawdę od fantazji bo może to ja fantazjuję :O

Gość gość
Nie zawsze to co podnieca nas w myslach jest zgodne z rzeczywistoscia. Nie dowiesz sie jesli nie spróbujesz. Nie rob tego jednak z byle kim. Ile masz lat w ogole? jesli moge zapytac.

Gość gość
Czasem bardzo mnie to męczy. Czasem uda mi się to pogrzebać gdzieś głęboko we mnie na jakiś czas. Mam wrażenie, że gdybym umiała to sobie wyjaśnić to może lepiej bym sobie z tym radziła.

Gość gość
gość dziś Nie udzielaj mi proszę durnych rad (bez urazy). Jestem dojrzałą kobietą i wiem co czuję i co piszę :O

Gość gość
Jesli uwazasz ze rady sa glupie to po co zadajesz pytania? Wejdz sobie na portal BDSM.pl ale jak na wiekszosci portali jest tam wiekszosc idiotow. Sa tez ludzie w prawdzie klimatyczni, jest ich malo ale to oczywiste bo tak naprawde jest bardzo niewiele osob klimatycznych.

Gość gość
Musisz tez ocenic czy w tobie drzemie pragnienie uleglej czy suki. Ulegla ulega fizycznie. Suka cala soba, dusza i cialem.

Gość gość
,,Nie zawsze to co podnieca nas w myslach jest zgodne z rzeczywistoscia. Nie dowiesz sie jesli nie spróbujesz. Nie rob tego jednak z byle kim,, -wybacz, nie chcę Cię urazić ale powyższe jest tak oczywiste, że aż durne :O Portal BDSM - kolejne forum o niczym - przerobiłam już dawno temu :O Jak pisałam wcześniej, nie trafiłam jeszcze na ludzi, którzy nie udają, nie grają. Ot i to tyle :)

Gość gość
No tak koleś pozwolił sobie na słabości i to jakie.

Gość uległa43
triskelion1 jestem na etapie odpoczynku, rozsmakowywania się wspomnieniami, gdy zamykam oczy widzę siebie w lustrze, na czworakach, a w tle za mną ręka w górze.....

Gość gość
Ja mam pociągi w drugą stronę, tzn pociąga mnie uległość względem kobiet, kobiety. Wiem, bo moje odczucia jednak nie kłamią. Utrzymują się latami. Kiedyś jak chodziłem do terapeutki i dawała mi polecenia, to często myślałem o tym, ze jest moją Panią i jestem od niej zależny i należę do niej fizycznie i psychicznie, takie odczucie zależności, że jestem jej poddany. Te uczucia przyjemności, ekstazy, połączone z silnym podnieceniem całego organizmu. Coś nie do opisania. A na bdsm.pl sporo jest fałszywych kont. Nie wiem tak naprawdę ilu jest ludzi, których kręcą te tematy na poważnie. W związki nie wchodzę, bo mnie do nich w ogóle nie ciągnie, i nie jestem zainteresowany. Może kiedyś jedynie z dominującą, to taki wyjątek.

Gość gość
19.27 Nie jest latwo ale nie jest niemozliwe by poznac tam kogos wartosciowego. Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Ja poznalam :)

Gość Iczi
Do gosc - godz 19-13 Takie klimaty rodza sie w glowie w okresie dojrzewania . Wystarczy czytac jakies ksiazki, ogladac filmy BDSM , byc swiadkiem takiego seksu , przezyc takie klimaty w okresie dojrzewania . Freud nazwal to urazem pierwotnym ktory ciagnie sie cale zycie . Czesto ludzie ktorzy byli molestowani w mlodym wieku , molestuja sami w wieku pozniejszym