Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy mężczyźni podchodzą przedmiotowo do seksu???

Polecane posty

Gość gość

Pytam powaznie

Gość gość
Jestem kobieta wiec nie wiem, ale z obserwacji wnioskowalam, ze czasem nie. Jednak ostatnio spotykalam sie z gosciem na seks tylko, po roku we mnie rozwinely sie uczucia, a on nie rozumial, dla niego to byla sytuacja jak umowienie sie na squasha i ja bylam partnerka do czynnosci sportowej. co z tego ze intymnej. w ogole nie rozroznial.

Gość gość
Wszyscy to nie, mój mąż na pewno nie.

Gość gość
Niestety większość :( Dlatego mam już gdzieś facetów i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego

Gość błękitnaa
Nie wszyscy.

Gość gość
gość dziś Taka sytuacja to co innego. Tutaj oboje umowiliscie sie jak ta relakcja ma wygladac.

Gość gość
jakie bajki by facet nie wciskal kobiecie (zeby ja wyroochac) kazdy traktuje seks i kobiete przedmiotowo - taki gatunek

Gość gość
jeśli nie są zakochani to tak

Gość gość
naiwniary :D a potem placza, ze facet je wykorzystal serio, sa jeszcze kobiety ktore uwazaja, ze facet jest z nimi z innych powodow niz seks ? :D

Gość gość
glupiutkie:D laskom to mozna wszystko wcisnac, lykaja jak glodne pelikany:Dsperne tez lykaja "z milosci":Dbo misio im powiedzial, ze to oznaka milosci

Gość gość
no co zrobic, baby sa tepe , wiec latwe do manipulacji

Gość gość
widać że żaden cie nie kochał albo ty nie kochałeś -aś ,ale niektórzy nie są do tego zdolni i wydaje im się że ich ograniczona wizja rozpływa się na wszystkich

Gość gość
baby mozna oklamywac latami, bo nie potrafia powiazac sytuacji przycznynowo-skutkowych

Gość gość
gość dziś kochaja tylko kobiety, faceci tylko roochaja

Gość gość
To trudne pytanie. Wiem jednak z doświadczenia ze to nie musi być prawidłowość. Są mężczyźni którzy potrafią się zakochać i seks traktować jako przejaw miłości a nie jedynie fizycznej czynności w celu rozładowania napięcia.

Gość gość
Wszyscy.

Gość gość
17.01 mylisz się zdolność kochania nie zależy od płci ,tyle samo kobiet rzuci cie gdy będziesz nieopłacalny ilu facetów jest z babą dla seksu,to wszystko pasuje do siebie,milosc dla wybranych

Gość gość
Tak, tak teraz to każda bo "mój Rafał" jest inny a na boku chłop roocha równo, naiwniary :D

Gość gość
Nie wszyscy!

Gość gość
kazda baba daje się macać koledze w pracy naiwniacy tylko się kryją i udają cnotliwe zony

Gość gość
Wszyscy, wszyscy, nie mówię że cie nie kocha ale seks to seks a nie jakieś emocjonalne zbliżenie :D

Gość gość
17:16 To ze Tobie trafił się zdechły robal bądź sam nim jestes nie oznacza ze wszyscy tacy są. Mam wpanialego, wiernego, kochajacego męża który przeczy stawianej tezie i wiem ze nie jest jedyny.

Gość gość
17:20 Wypraszam sobie, gejem nie jestem :)

Gość gość
Mężczyźni "bawidamki" i lovelasy (a takich jest mnóstwo!) traktują kobiety przedmiotowo. Także tacy co to tylko lubią "gonić króliczka". Niestety ostatnio miałam szczęście/nieszczęście trafić na takiego właśnie i najgorsze to, że się w nim zakochałam- oczywiście bez wzajemności :P. Nie wiem czy taki jest zdolny pokochać kogokolwiek.

Gość gość
17:21 Wiec jestes robalem. Bywa tak ze jak facet pozna połówkę swego życia zmienia swoje postrzeganie dot. miłości fizycznej :) Może kiedyś do tego dorosniesz, powodzenia.

Gość gość
Nawet jeśli facet się zakocha, to co mi po jego uczuciach jeśli inne kobiety traktował przedmiotowo... sama świadomość tego skreśla go w moich oczach

Gość gość
17.27 Głupio myślisz, facet też się może zmienić, dojrzeć do prawdziwego uczucia pomimo wcześniejszych błędów. Nie istnieją ludzie idealni ale szukaj jeśli tak uwazasz.

"Mężczyźni "bawidamki" i lovelasy (a takich jest mnóstwo!) traktują kobiety przedmiotowo. Także tacy co to tylko lubią "gonić króliczka"." x ... a reszta zostaje 40 letnimi prawiczkami i starymi kawalerami bo żądna na nich nie poleci.

Gość gość
Przedmiotowo traktuje się d***** i kochanki, chociaż d***** trochę lepiej inne nie.

Gość gość
nieprawiczki *****cze tak traktują kobiety co nie czekają z seksem do ślubu