Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podstawowe osiagniecia PiS pod przywodztwem Kaczynskiego, Ziobry i Macierewicza.

Polecane posty

Gość gość
Moze nie zgadza sie na wtracanie do swoich spraw ale ma takie prawo, ma rowniez prawo spreciwstawiac sie temu co jest sprzeczne z jej interesem (np. narzucanie imigrantow). totalny brak zrozumienia, jesteśmy w określonej strukturze na okreslonych zasadach z obowiązkiem stosowania sie tam gdzie nie jest to obowiazkowe- ty też obowiązkowo płacisz podatki, czy pensje chociaż to przykry obowiazek. Poza tym poza Unia to tez podpisaliśmy trochę róznych traktatów miedzynarodowych odnoszących sie do kwestii uchodźców i też zobowiazaliśmy sie do ich przestrzegania

Gość gość
Nie chce Polski takiej zdegenorowanej jak zachodnie kraje europy ! To jest jedno z wielu osiagniec obecnego rzadu i chwala im za to ! Oraz za wszystko co robia w obronie Polski !

Gość gość
11:06 taaaaa, chyba przed tymi imigrantami co tu się pchają dzień i noc

Gość gość
gość dziś Umow treba dotrzymywac. Nie wiem jakie byly sczegoly ale jesli mielismy przyjac okreslona grupe to trzyba bylo ich przyjac, skoszarowac i wyslac do normalnej pracy. Sniadzi chlopcy z Iphonami w rece szybko by zebrali manatki i uciekli za zachodnia granice.

Gość gość
Chyba nie wiesz co piszesz kogo przyjac !? Tych zapchlonych zboczencow ! Nigdy ! Nawet pojecia nie macie co sie dzieje na co dzien w niemczech czy francji . Rzad obecny w Polsce to najlepszy wybor dziekuje im za wszystko co robia sa patriotami a nie jak lewacy sprzedajczykami zlodzieje genderowa mafia !

Gość gość
patriotyczny, madry i sprytny to jest rząd Słowacji, który rzeczywiście działa w interesie obywateli. Są w Unii,chcą być tam dalej, ale nie chcą uchodźców- to zeby nie ściagnąć na siebie kar za ich nieprzyjęcie przyjeli dokładnie 16 osób.Tak 16!!!!!! To wystarczy, nie muszą przyjmować więcej, Unia nie moze ich ukarać, a tych 16sprawdzili z kazdej strony Republika Słowacka nie zmienia zdania odnośnie do obowiązkowych kwot, gdyż uważamy ten mechanizm za nieefektywny. Z drugiej strony Słowacja stara się aktywnie pomóc w rozwiązaniu problemu, np. przez reformę Wspólnego Europejskiego Systemu Azylowego. Podczas naszej niedawnej prezydencji przedłożyliśmy projekt efektywnej solidarności, którą obecnie proceduje prezydencja maltańska – przekonuje rzecznik tamtejszego MSZ Peter Suska. – Dotychczas z Grecji przyjechało do nas 16 osób – dodaje.

Gość gość
Pepiki to kabociarze,umieją się ustawić, jak wieje wiatr! Jak przyszedł hitler to sami podnieśli szlaban,a jak stalin to w każdym oknie stalin i lenin i dobrze na tym wychodzą,tylko że to c***y!

Gość gość
A nam co przyszło z ułańskiej fantazji? Poczuciem dumy kraj się nie wzbogaca

Gość gość
dobrze na tym wychodzą,tylko że to c***y! ale za to nie zrobili ze stolicy gruzowiska i nie pozbyli sie w ten sposób tysięcy mieszkańców, dóbr kultury, zabytków, infrastruktury. A my lubimy popyskowac, pokazać fantazję tylko od stuleci zamiast budować dobrobyt to sie wiecznie odbudowujemy z gruzów

Gość gość
PiS walczy z demokracją, przez propagandę i szukanie wspólnego wroga mają coraz większe poparcie. Jesteście totalnie zindoktrynowani. Widzicie wrogów już wszędzie. Myślicie, że kaczka wam załatwi wszystko i naprawi, a kaczka dąży tylko do władzy i niczego nie naprawi, a jak za poglądy polityczne zaczną wsadzać do więzienia, jak zaczną fałszować wybory to dopiero zobaczycie. Emocje to najgorszy doradca. Wiem, że i tak nic do was nie dotrze, ale ja pisałam magisterkę o mechanizmach propagandy i powiem szczerze, że wszystko co robi pis to powtórka z historii. Myślę, że wy chcecie się zacząć zabijać, bo o dziwo tak jest łatwiej, niż szukać rozwiązań, które będą działać.

Gość gość
gość dziś Z tym szukaniem rozwiazan to poprostu ludzie sa zmeczeni. Poprzedni rzad przez 8 lat mowil o nowych rozwiazaniach,finalnie nie robil nic. W tym momencie namacalnie widac poprawe jakosci zycia sporej czesci spoleczenstwa,jednoczesnie zdecydowanej miejszosci zyje sie troche gorzej. Ta mniejszosc jest wlasnie najbardziej oburzona.

Gość gość
No nie wiem czy się lepiej żyje - stara bieda.

Gość gość
gość dziś Zyje sie lepiej bo dzieki 500+ wielu ludzi odzyskalo godnosc. Wiadomo, ze nie dotyczy to wszytskich ale generalnie poprawilo sie.

Gość gość
To nie jest rozwiązanie: ograniczać wolność słowa - tak robi władza, której chodzi tylko o władzę, a nie o was ludzie, was to oni mają w dooopie.

Gość gość
W tym momencie namacalnie widac poprawe jakosci zycia sporej czesci no tak ale to też efekt tego, ż np sporo ludzi wyjechało za granicę, dlatego podskoczyły pensje, spadło bezrobocie. To procesy długofalowe. Mi sie pogorszyło w ten sposób ze pracuję jak pracowałam, podwyzki nie mam a ceny i opłaty rozna, więc tak naprawdę mniej mi zostaje na zycie. A prace mam zwykła, bez znajomości, bez układów, ot tak sobie zyję jak większość

Gość gość
a komu ograniczaja wolnosc wypowiedzi? Przeciez kazdy pisze na forum co mu sie podoba, na ulicach tez kazdy krzyczy co chce, w sejmie podobnie...

Gość gość
500 plus to populizm w czystej postaci, za te 500 plus będziecie teraz jak te małpki, które nic nie widzą, nie słyszą, nie mówią. Zaprzedaliście duszę diabłu za te 500zł, a poczekamy na konsekwencje działań pis, bo uderzają w coraz to nowe sfery życia społecznego do których władza nie powinna się pchać. Zwalnianie ludzi z pracy za poglądy polityczne to dopiero pierwszy etap.

Gość gość
LUDZIE ROZUMNI, nie dyskutujcie z GLUPIMI LEWAKAMI bo i tak ich nie przekonacie. Lewak jest jak slepy samobojca. Muzulmanin bedzie lewakowi gardlo podrzynal a lewak przez krew dalej bedzie bredzil o multikulti.

Gość gość
12:48 powinieneś się gościu hitlerowcem to byłbyś w swoim raju...

Gość gość
Banda oszołomów i zdrajców, powinni stanąć przed Trybunałem Stanu

Gość gość
13:08 Zastanawiajace, ze ubeki i ebecy zawsze oskarzali o faszyzm swoich prawicowych przeciwnikow. Jak widac ich potomkowie, czyli resortowe dzieci (np. gosc 13:08) takze kontynuja te niechlubna tradycje.

Gość gość
Szerzenie nienawiści do wszystkich i wszystkiego - to jest wasz cel, żadna tam odbudowa kraju, tylko nienawiść. A z tą komuną to już ona dla was jest wszędzie. Jak można nienawidzić Michnika, Wałęsę, Owsiaka i nie żyjącego już Bartoszewskiego, kaczka zmieszał z błotem wszystkie autorytety, i wszędzie widzi komunę i to jest wasz wróg i jak nawet nie miał nic wspólnego z komuną to jest przecież dzieckiem swoich rodziców. Masakra, wasze frustracje wylewacie bez logiki i tworzycie chore wizje kto kim jest, że zdrajcy wszyscy co nie myślą tak jak wy. Wy chcecie, żeby wszyscy byli tacy sami, ale powiem wam jedno: Polska należy do wszystkich Polaków i my jej nie oddamy bandzie frustratów.

Gość gość
@ gość dziś Szerzenie nienawiści do wszystkich i wszystkiego - to jest wasz cel X Nie żadne szerzenie nienawiści tylko zwyczajnie poodsuwanie od koryt, i nie wszystkich a tylko sprzedajnych przekupnych lewaków. X @ A z tą komuną to już ona dla was jest wszędzie. X Bo jest wszędzie. Zamiast rzetelnych dziennikarzy mamy ubeckich donosicieli w stylu "stokrotka - Olejnik". Zamiast uczciwych sędziów mamy sitwy kosiesiów. Zamiast... itd, itp. X @ Jak można nienawidzić Michnika, Wałęsę, Owsiaka i nie żyjącego już Bartoszewskiego, kaczka zmieszał z błotem wszystkie autorytety X Buuuhahaha Jakie autorytety? :D Michnik - tuba propagandowa żydolewicy. Wałęsa - agent Bolek. Owiak - syn milicjanta wprowadzający harekryszna w miejsce Przystanka Jezus. Bartoszewski - pseudoprofesor z tytułem maturzysty. Same lewackie aŁtorytety :D X @ i jak nawet nie miał nic wspólnego z komuną to jest przecież dzieckiem swoich rodziców. X Czyli resortowe dzieci, bananowa młodzież mająca ułatwiony start i zagwarantowane posadki w klikach i sitwach kolesiowych. X @ Masakra, wasze frustracje wylewacie bez logiki X Po pierwsze, to nie frustracje, a po drugie jest tu dużo logiki. Konsekwentne odsuwanie od koryt kolesiów lewackich, pozbawianie emerytur ubeków, esbeków i innych agentów służących sowietom, odbieranie przywilejów kolesiom lewackim, czyszczenie sądów i urzędów z sitw prawniczych... Czyli wszystko to co Bolki powinny zrobić po roku 89, gdyby Bolski nie byli agentami. X @ ale powiem wam jedno: Polska należy do wszystkich Polaków i my jej nie oddamy bandzie frustratów X "My" to znaczy kto? Banda spanikowanych kodziarzy pod sejmem, której już nikt nie wierzy? :D Lewacza idiotko, nie pisz w imieniu wszystkich Polaków tylko miej okazję napisać "My KOD-owe lewactwo pragniemy zachować danw stanowiska i przywileje i dlatego protestujemy gdy nam je odbierają". Tego chcecie naprawdę, nie? :)

Gość gość
Nic mi nie zrobisz. Uważam tak i tego nie zmienisz zindoktrynowany człowieku.

Gość gość
@ gość dziś Nic mi nie zrobisz. x Alez zrobie. Nawet juz zrobilem. Glosowalem na PiS ktore teraz odsuwa od koryt podobnych tobie lewakow :) x @ Uważam tak i tego nie zmienisz zindoktrynowany człowieku. x Hehe, to sie JUZ zmienia :) Ubeckie emeryturki - cofniete! Rozliczanie aferek - zaczete! Pozbawianie stanowisk - trwa! Pogonienie lewackich sedziow - projekt przeszedl w sejmie. Czas na realizacje!

Gość gość
gość dziś Zyje sie lepiej bo dzieki 500+ wielu ludzi odzyskalo godnosc Zayepista godność wycyganiona od ciężko pracujących wspolobywateli. Żenada że w tym kraju jest tyłu nierobow o mentalności mongolskiego pasterza kóz. Wszystko im daj i daj bo nie czują się godni..

Gość gość
A były PRL owski prokurator dekomunizuje sądy. Przeciez to trzeba być pisowskim debilem żeby łykac tak żałosne sciemy :)

Gość gość
I bardzo dobrze, ze dekomunizuje! Proby zdyskredytowania Kaczynskiego (PRL-owski prokurator) nic wam lewaki nie dadza bo teraz ludzie patrza na CZYNY a nie na gladkie slowka jak u Tuska. Kaczor WYPIERTALA lewakow? WYPIERTALA. Chwala Kaczorowi! :)

Gość gość
17:52 Matole to Piotrowicz był