Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego placza pod tym sejmem? przywileje sie koncza czy co?

Polecane posty

Gość gość
no faktycznie baran

Gość gość
20:46 A sadzilam,ze kocha sie druga osobe nie ze wzgledu na poglady polityczne czy religijne bo te wiadomo,ze zawsze moga roznic sie.Widocznie wcale nie kochasz go i nie kochalas.

Gość gość
No i maz madry chlop i ma racje.

Gość gość
20:50 No tak, bo poglądy politycznie nie świadczą o człowieku :D Więc generalnie taki Hitler to był spoko facet, gdyby tylko nei doszedł do władzy. Bo wtedy mógłby sobie mieć swoje poglądy polityczne. Teksty, że "kocha się kogoś za to jaki jest, bez względu na wszystko" są dobre dla dzieci. Jakoś wszyscy szukają partnerów, przebierają, grymaszą - bo czegoś oczekują. Tamta kobieta widać nie sądziła, ze jej mąż bezrozumnie przyjmuje rzeczywistość.

Gość gość
A gdzie napisałam, że go nie kocham? Baran jest i tyle. Nie rozwiode się z tego powodu.

Gość gość
Spoko ludzie w innych krajach zachodnich z sadami jest to samo i nikt nie płacze douczcie się.

Gość gość
Zdajecie sobie sprawę, że PiS nie będzie rządzić wiecznie, więc za kilka lat przyjdzie dowolna opcja i wedle tej samej ustawy obsadzi SN swoimi "bo tak" i tak w kółko?

Gość gość
co rozumiesz przez w krajach zachodnich z sadami jest tak samo? Odnoszę wrażenie , że wyrazem demokracji jest niezależnośc wladzy sądowniczej , ustawodawczej i wykonawczej i to jest standard europejski, ktory w obecnej sytuacji politycznej został pogwałcony.

Gość gość
nie jest tak samo szydło wstrętnie pominęła że w Niemczech minister sprawiedliwości wybiera ALE z kandydatów zaproponowanych przez sędziów a nie polityków!!! A to chyba RÓŻNICA

Gość gość
20.03. bezbłędnie opisałaś życie większości Polaków za rządów PO.

Gość gość
gość dziś Przecież wszystkie kraje mają polską konstytucję i muszą się do niej stosować? Ups, jednak nie. Nawet jeśli by było identycznie (a nie jest co zostało zaznaczone), to my, żyjąc w Rzeczypospolitej, mamy nasza konstytucję i to jej powinniśmy przestrzegać. A te ustawy znowu ją łamią. PiS nie ma konstytucyjnej większości by móc ingerować w zapisy konstytucji - i tyle. to proste jak budowa cepa.

Gość gość
Dla Jarka konstytucja to "taka książeczka jest" I co mi zrobisz, durny narodzie? Mogę wszystko, bo brat mi "poległ". "Będę chciał Polskę podpalić to se podpale. Dostalita pięć stów, Mohamedów nie wpuściłem, bo nie chcielita ich, to tera mordy w kubeł"