Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajem 2 bedroom w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Ceny oscylują w okolicach 1400-1600 funtów miesięcznie plus wszystkie rachunk i council ta. Czy ich powaliło z tymi cenami? Ja wiem, ze w Londynie nigdy nie było tanio...

Gość gość
2bed raczej nie wynajmują single, a min dochód na 2 osoby to zazwyczaj jest więcej niż 4k więc nie wiem o co chodzi (nie mówię o typowych imigrantach co robią za minimalną)? Londyn zawsze był drogi, będzie jeszcze droższy i czas przestać się temu dziwić. Tak na marginesie NY jest bardziej niedostępny dla zwykłego zjadacza chleba ale tam pobyt raczej wielu osobom nie grozi, więc narzekajcie dalej na Lnd.

Gość gość
A pary zarabiające minimum w Londynie co wynajmują? Pokój, który pochłania prawie cała jedna taka wypłatę :O

Gość gość
No tak, i nie wiem jak te pary w ogóle żyją (a raczej wegetują). Londyn nie jest dla biedaków i coraz trudniej za minimalną przeżyć. Ja jako studentka też gniotlam się na pokoju i nigdy więcej. Nie wiem jak dorośli tak mogą żyć, i to jeszcze przez lata. Patologią zalatuje.

Gość gość
Jak was nie stać na czynsz w Londynie to mieszkajcie w PL. Tam was też na nic nie stać.

Gość gość
to po co sie tam pchacie ?

Gość gość
W Uk sa całe flaty z walącymi się, powykrzywianymi, źle ogrzewanymi pseudo mieszkaniami w których gnieździ się wielodzietna, angielska i emigrancka hołota. My Polacy mieszkamy w eleganckich, wraz z rodzinami o setkach lat przebogatej historii. Na każdym kroku widać klase. Polscy konstruktorzy są najlepsi na świecie. Pojedyncze kurki to historyczna tradycja. Obywatele PL właśnie takie chcą i chętnie płacą za to wyższą cenę niż za ordynarne, prymitywne anglosaskie dwukurkowe wynalazki dla biedoty.

Gość gość
^^ haha dobre, dobre :D

Gość gość
w Uk za 800-900 da sie wynająć ładne mieszkanie ale po co? :D jak juz sie nie zarabia wiecej niz w PL (tu zaraz wyskoczą chwalący sie profesjonaliści w każdej dziedzinie :D ile to nie zarabiają )

Gość gość
Wolę pokój w UK niz mieszkanie w PL. :D Tzn płacę w Londynie za 2bed ale i tak bym wolała siedzieć na pokoju całe życie niż nawet tydzień mieszkać w zapyziałym PL.

Gość gość
twoja wiocha w PL jest zapyziała jedz do większego miasta i sie przekonaj jak ludzie żyją, jak mozna żyć

Gość gość
To siedz i gnij w uk wdychajac smrody ciapatych i wybuchy bomb. Ja w pl jestem u siebie:)

Gość gość
Wy emigranckie polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr w naszej PL. Zniszczyliście każdy system od krola Artura, kolonie zamorskie, przez dyktaturę Churchilla do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma kraju z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UK chociaż żyjecie dzięki ich benefitom. Ale co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Niewolnictwo pańszczyźniane dla angielskich kapo-pracodawcow. Co za ku/rwa wredne me/n/dy londynskie!

Gość gość
Nie, dzięki. Do PL nie wracam. :) Nie lubię tamtejszego jedzenia, ludzi, zwyczajów, poglądów. Nic by mnie tam nie trzymało.

Gość gość
Nie podoba się jednorodny naród i białą rasa? Słowianskie wartości przeszkadzają? To łap za koran i burkę i won na zachod do stref no-go. Bo w anglii jak nie ustepujesz ciapatym to od razu w leb. Nie podoba się że po dobrej panstwowej uczelni można godnie żyć? Nie podoba się że srednia pensja wynosi juz 4000zł i ciagle rosnie? Ze za ciężka pracę w PL opłacają powyzkami i awansem? To łap się za gacie i won do uk robić se bachory, kasować benefity bo inaczej nie da się wyżyć i marnuj se życie wsrod muslimów. Nie podoba się jedna kultura slowianska o tysiacletniej tradycji? To won, w uk jest rozwalenie społeczeństwa i każda próba ucywilzowania ich kończy się muslimami gwałcacymi biale kobiety i wybuchami bomb jak w manchesterze. Ciapate pały aż się świeca w sloncu. Nie podoba się że ludzie chodza do kosciola z dziada pradziada? Ze jak cos umiesz to masz duzo znajomych? Won do uk - tam lizodoopstwo królowej to narodowe hobby. Nie podoba się że w Polsce wypada nauczyć się języka i szanować innych ludzi? Won do uk - tam nie szanuje się nikogo. Papa! :)

Gość gość
@22:02 taaa bo dla takiego pierwotniaka jak ty istnieje tylko chrzescijanizm i islam. Tylko PL i UK :D weź się już nie produkuj bo takie ograniczone coś tylko przynosi wstyd temu i tak już zapyzialemu kraju. Nie dodawaj już więcej cebuli, ok? :)

Gość gość
Miejsce prawdziwego osrusa jest w UK. Tam ma pracowac na kapo-landlordów, którzy wspomagają go mieszkaniem z grzybem lub pokoikiem. I żadne powroty przegrywów do mojej PL. Maja placic 1000f za pokoj. Tak nam dopomóż Bóg.

Gość gość
Lub...można być swoim własnym landlordem :) Btw widzę słownictwo znasz więc sam byłeś (jesteś?) tym których tu wyzywasz. Ah ironio!

Gość gość
Nic nie zastapi mieszkania w kraju wolnym od ciapatego bydła. mazury wedkowanie na muchę swieze powietrze i ognisko przy piwku i kielbaskach. Miodzio niedostepne w uk. Gnij tam.

Gość gość
W Londynie wyzyc za najnizsza pensje :D Zart roku

Gość gość
Oni nie zyja tylko wegetuja tam u obcych:D janusze na zmywaku i mariolki biznesu:D:D 🖐️ a w grudniu znowu beda przyjezdzac do polski po słoiki ze swiatecznym jedzeniem hahah