Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćCzekajaca

Jak Go zmotywować aby znowu zaczął się starać?

Polecane posty

Gość gośćCzekujaca
Gość 23:34 On ma 32 lata.

Gość gość
Weź nie rób jaj.

Gość gość
Ja nie chce być ważniejsza niż Jego Mama(...) & Jak można nie chcieć być ważniejszym dla chłopaka niż mama? A ja właśnie chciałam i byłam - to jest tak oczywiste, jak miłość. Przecież mama jest ważna tak do 6 roku życia, potem koledzy, dziewczyna, żona. Ameryki tu nie odkryłam - tak jest od wieków.

Gość gośćCzekujaca
Dokładnie On ma 32 lata ja 28. I sie trochę w tym gubię. Niby mu zależy. Nie jestesmy ze sobą bardzo długo, jednak ja po poprzednich jakoś doświadczeniach uważam ze to jest Ten. Chce być dla kimś ważnym po prostu. Myślę ze ogólnie dobrze się dogadujemy. Ja sie tylko obawiam ze moje starania idą w druga stronę to raz , a dwa ze jest mamisynkiem.

Gość gość
Towoje obawy nie są płonne;)

Gość girena
A moim zdaniem rozmowa może wiele zmienić. Niewykluczone, że on nawet nie wie, że Tobie to przeszkadza, że nie czujesz się odpowiednio traktowana. Rozmowa na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc, moim zdaniem ludzie często zapominają o tym, że trzeba rozmawiać z parterem czy partnerką, że przecież druga osoba czyta nam w myślach, a przynajmniej dobrze odbiera nasze delikatne sugestie. Ale tak nie jest, trzeba rozmawiać, być ze sobą szczerym, a wtedy będzie łatwiej o rozwój związku. Ja początki swojego obecnego związku też miałam w pewnym sensie trudne, jeśli chodzi o jego rodziców. Za bardzo ingerowali w naszą znajomość, cały czas starali dawać mu rady, poza tym nie do końca rozumieli tego, że poznaliśmy się na mydwoje, nie bardzo rozumieli na czym polegają portale matrymonialne i jak można się poznać w internecie. Mój facet tego na początku nie zauważał, nie widział, że coś jest nie tak, że mnie to denerwuje. Ale wystarczyła jedna rozmowa, on mnie zrozumiał, porozmawiał też z rodzicami, wyjaśnił im co i jak, a jak się spotykaliśmy, to zawsze stał po mojej stronie i mnie wspierał. Po jakimś czasie moje relacje z jego rodzicami bardzo się zmieniły, w dobrym kierunku to poszło i z teściową mam bardzo dobre relacje, czasem nawet same spotykamy się na kawę :) Porozmawiaj z nim o tym, może w Twoim przypadku to również jest prosta sprawa, on nie widzi, że coś jest nie tak, ale jak mu to wyjaśnisz, to będzie w stanie to zmienić.

Gość gośćCzekujaca
Girena dziękuję bardzo :-) I dziękuję za opis Twojej sytuacji Zawsze łatwiej przemyśleć mi swoją sytuacje. Tak porozmawiam z Nim. Ostatnio zauwazam że Chyba jego równiż czasem zaczyna matka denerwowac. Jej gadanie. Wiec to już chyba dobry znak :-)