Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beckham

Zakochany i rozdarty żonaty

Polecane posty

Gość gość
Nie wiedziała że jest żonaty, dobry kit. W dzisiejszych czasach sprawdzenie tego zajmuje 10 min. Pewnie jest przygłupia, więc proponuję więcej spotkań z nią to szybko ci przejdzie.

Gość gość
Do 20-12 nie doszło do seksu. Poprostu bardzo kocham i tyle, ktoś napiszę, że nie wolno itd, ale takiego uczucia nigdy nie miałem. Tak , Ona jest bardzo dobrym człowiekiem. Czasami od tęsknoty w środku umieram, do żony dzieci się uśmiecham, a w środku taka pustka i tęsknota. Z kolei mam dobrą żonę i żal mi Jej, nie zasługuje na to, ale nic nie mogę zrobić ze swoim uczuciem.

Gość gość
20.43 a ta druga co do Ciebie czuje?Czy zona wie o tym?

Gość gość
20.43 Ni to własnie ja mam tak samo tylko męża w zaden sposób nie moge nazwac dobrym.Nie cenu wiernisci ani szczerosci a o uczciwosci to nawet nie wspomnę.Niczego mi nie mowi nie konsultuje ze mną i nie uzgadnia ze mną a jak spytam dokąd jedzie albo z kim rozmawia przez telefon to mowi"Co cie to obchodzi!"Kompletnie sie ze mną nie liczy .

Gość gość
20:54 i co cie przy nim trzyma ?

Gość gość
trzymają ją nauki kościelne, parodia bo w watykanie robią sobie orgie i molestują chłopców w chórze od 10- tek lat ,ale nie ma jak zniewolenie

Gość gość
Przy nim?przysiega i wspolny dom ktory jest bardziej moj i dzieci niz jego.Ja sie nigdzie nie ruszam.

Gość gość
Cześć. gość dziś Dziś 17-30 Jesteś, myślałem o Tobie. Czyli minęło Tobie, jeszcze na Sylwestra rozważałaś , czy nie napisać do Niego, a tu minęło, no i dobrze, jak nie możesz , to niech to uczucie mija. Chyba mnie z kimś pomyliłeś.

Gość gość
20.59 a co mnie Watykan interesuje?Mnie obchodzi tylko moja dusza i moje sumienie wobec Boga .

Gość gość
Fanatyzm jest szkodliwy

Gość gość
chcesz mieszkac z mężem dla nagrody w niebie ,a to jest interesowność :-) i wcale takie układy nie sa nagradzane , nie łudz się,ale ja już wiem że chodzi o materię czyli chałupa :-)

Gość gość
Ten facet dziwnie pisze jak baba.

Gość gość
Potrzeba wam prawdziwych problemów to się bzdury i mzonki wybija z głowy. ....

Gość gość
I wściekłe kochanki.

Gość gość 38
Jestem w podobny sytuacji 16lat małzenstwa I pojawiłes się on....I stało się....spotkamy się ....zycie

Gość gość 38
Jestem w podobny sytuacji 16lat małzenstwa I pojawiłes się on....I stało się....spotkamy się ....zycie

Gość gość 38
I niczego nie będę załowac ....tyle miłości ciepłych sľow nie miała m przez lata małzenstwa.....wiec Zyj chwila kolego....szkoda ze kochana nie wie o rodzina....pozdrawiam Kto nie przezyľto nie wie jak to działa

Gość gość
Widzę że nikt nie spytał więc ja zapytam. Masz 30 lat,5 po ślubie ,ile ma żona i najważniejsze, w jakim wieku są dzieci??? Na pięć lat dwójka to tak w sam raz i już dopadła cię szarośc dnia,rutyna ;-) Zmienny jesteś jak pogoda. Wiedziałeś ,że dopadła was rutyna, czułeś się nieszczęśliwy to należało wspólnie z żoną temu zaradzić. Czemu wy faceci ''uzdrawiacie'' związki kochankami? Może zamiast gnić na fb należało załatwić opiekę do dzieci,zaprosić zonę na kolację i porozmawiać o tym jak ratować wasze małżeństwo? Ciekawe co robiła twoja żona w czasie kiedy ty gziłeś się z tamtą? Kąpała,usypiała dzieci,zapewniona twoimi słowami o nadgodzinach w pracy? jesteś egoistą i tchórzem. Odwróć sytuację i pomyśl,że to twoja żona cię zdradza. Jest tylko człowiekiem .;-)

Gość gość
Która chętna na numerek bo szkoda kasy na d****i? Zapłacę komplementami pasuje?

Gość gość
nigdyniezdradzonaufff dziś Nie ważne czy to zakochanie, czy zauroczenie, czy jest piękna, czy mądra, czy pasujecie do siebie seksualnie czy to pokrewieństwo dusz.... to wszystko nie ważne....zdradziłeś swoją żonę, zdradziłeś ją, okłamałeś, zniszczyłeś, zadeptałeś ... potraktowałeś jak nic nie znaczący mebel w twoim życiu.... na prawdę żal mi twojej żony i wszystkich was którzy nie wiedzą co to znaczy małżeństwo.... to jest po prostu smutne jak najbliższa nam osoba wbija nam w plecy sztylet.....tak autorze tak to właśnie boli.... zdrada. Nie wiesz co to miłość i nie wiesz co to szacunek. Pytasz o radę, na tym etapie chyba już jej nie uzyskasz , bo sam już podjąłem tą decyzje. Mogła zaczekać, decyzja, dziewczyna. Wystarczyła by może nawet rozmowa, właśnie z twoją żoną, złotą kobietą jak sam piszesz. Wystarczyła by szczerość. Sam zacząłeś rozmawiać tylko nie z tą kobietą co trzeba. Swoją drogą to prawda co napisałeś na początku ,,nigdy wcześniej do nikogo nic takiego nie czułem", a wiesz dlaczego bo nigdy nikogo nie zdradziłeś - to się nazywa adrenalina, strach , podniecenie. Takie sytuacje są po prostu przykre. Wiedz że takie osoby jak ty są dla mnie słabe, tchórzliwe i żałosne... wcale ci nie współczuję bo masz mózg i wolną wole a w ogóle z tego nie korzystasz. Xxxxxxx Zgadzam sie

Gość gość
gość dziś ale idiotyczne tłumaczenie się "jestem tylko człowiekiem" Od razu wiem że taka osoba nie przedstawia żadnej wartości A co byś zrobił gdyby twoja żona zrobiła loda sąsiadowi z połykiem gdy dzieci śpią obok w pokoju ? A gdyby powiedziała ,że jest tylko człowiekiem i nie mogła się oprzeć pokaźnemu drągalowi który odznaczał się w spodniach ? Jeśli chodzi o żonę to dziwne nie ? A ty możesz wszystko , iść na pierwszym spotkaniu z cizią i grzmocić ją , śniąc o niej później dniami i nocami.Jeszcze uważa że to takie słodkie i fikuśne bo ma wspanialą żonę która jest złotą kobietą pechowiec.gif Pewnie układała dzieci spać głaszcząc po główkach kiedy ty siorbałeś piź**ioche cizi na którą się napaliłeś bo potrzebowałeś odmiany.Możesz mi wierzyć ale życie kiedyś ci za to odpłaci, nie wiadomo kiedy ale zobaczysz że żywot jest sprawiedliwy.Spotka cię sprawiedliwość np będziesz miał wypadek, będziesz sparaliżowany a twoja żona znajdzie sobie nowego partnera z którym będzie szczęśliwa .Coś się stanie . Xxxxxxx Wlasnie ona ukladala dzieci spac, a Ty w tym czasie j***les jakas pusta, latwa dooope ktora wypiela sie juz na pierwszym spotkanku :-O porazka.... Szkoda slow na Ciebie... A wypowiedz wyzej - mistrz

Gość gość
"gość dziś I wściekłe kochanki." X Wsciekle to sa zony . A facet , ktory to albo ku*r*w*i*a*rz z natury albo zakochany . I tyle w temacie !

Gość gość
"gość dziś "gość dziś I wściekłe kochanki." X Wsciekle to sa zony . A facet , ktory zdradza to albo ku*r*w*i*a*rz z natury albo zakochany . I tyle w temacie !

Gość gość
Co to za dramaty? Szybki numerek jeszcze nikogo nie zabił. Po co tracić kasę na d****i?

Gość gość
Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono. Ty jesteś wiekie dno. Mam nadzieję że jest na tym świecie sprawiedliwość. Nie życze ci źle. tylko żebyś poczuł to co twoja żona mając świadomość że ja zdradzasz.

Gość gość
A może żona niech poczuje to co on będąc w związku z nią.

Gość gość
Wyrzuty sumienia to jest najgorsza kara jaka może spotkać człowieka. Najtrudniej wybaczyć samemu sobie. Do końca życia badziesz z tym żył. Cokolwiek nie zrobisz już sobie nie wybaczysz...

Gość gość
23:06 mylisz się szybki numerek już wiele osób zabił tych co zostały przez ten szybki numerek skrzywdzone i upokorzone. Ten zdradzajacy nie zdaje sobie sprawy jak bardzo krzywdzi tego zdradzonego jaki ból i cios mu zadaje jeżeli ta osoba sie dowie to nigdy już nie będzie tą samą osobą a jeżeli zostanie ze zdradzaczem to staną się sobie obcymi ludzmi nawet jeśli będą udawać że jest inaczej. Miedzy nimi zawsze będzie "to".

Gość gość
Wyrzuty sumienia można mieć kiedy związek jest idealny. Zdrada już nie jeden związek uzdrowiła otwierając oczy na pewne sprawy. Nie zawsze jest tak jak piszesz. Ludzie są czasem ślepi i głusi dopóki coś się nie stanie.

Gość gość
Jesteś głupi i tyle ...zniszczyła swoje małżeństwo a kochanica de kopa ci w du pe.... na początku zawsze jest super a potem żeby było dobrze trzeba podjąć wysiłek... durne jesteś i tyle mam nadzieję ze zmadrzejesz...