Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beckham

Zakochany i rozdarty żonaty

Polecane posty

Gość gość
Autorze, jeśli w związku wszystko gra nie ma miejsca na zdradę. Coś u Was nie gra. Nie będę oceniać bo sama zdradziłam męża, który jest moją największą życiową miłością. A dlaczego zdradziłam? Bo miesiącami mnie olewał i traktował jak mebel. A ktoś inny zauważył we mnie kobietę. Myślę, że u Ciebie jest podobnie. Żona, rutyna, obowiązki. Potrzebujecie popracować nad Waszym związkiem, polecam dobrą poradnię małżeńską. Nam pomogła, mimo zdrady. Nie przyznałam się tylko do seksu, przyznałam się do czegoś gorszego - że zakochałam się w innym jak nastolatka. Żałuję, że się przyznałam, bo męża to boli. Ale walczył o mnie i otworzył oczy. Nie obwinia tylko mnie jak to robił na początku, teraz widzi jak on zawalił i wie, że to on jest tak samo winny jak ja. Postanowiliśmy być razem mimo tego. Walka była ciężka, dwa lata wahań i płaczu, udało się. Ale myślę że zadra w sercu męża została. Co mogę Tobie poradzić - stało się i już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Możesz zakończyć ten romans i pogadać z żoną, ale nie przyznawaj się bo to ją zniszczy. Powiedz prawdę, że czujesz że coś wygasło, że masz dość monotonii. Rozstań się z nią lub zostań, ale spróbuj walczyć o swoje małżeństwo. Macie dzieci, my z mężem nie, a mimo to walczyliśmy o nas. Jesli nawet przegracie tę walkę to wiesz, że próbowałeś. A nie poszedłeś za fiutem.

Gość gość
Wina raczej leży po dwóch stronach. Zresztą tego posta nie pisał facet tylko p*****lnięta kochanka.

Gość Beckham
Huh, nie sądziłem, że ten wątek otrzyma tyle odpowiedzi. Dziękuję za wszystkie przykłady z życia, od tych, którzy przeżyli podobne sytuacje. Szkoda, że dostęp do internetu mają także osoby słabo rozgarnięte i fanatycznie podchodzące do wiary w Boga. Otóż powiem Wam dwie rzeczy: test na HIV wykonuje się minimum po 3 miesiącach od ryzykownego kontaktu, a co do piekła i wielkiej kary jaka miałaby mnie spotkać, to zapewne któregoś dnia powieszę się na klatce schodowej. Ciekawi mnie jeszcze w jaki sposób sprawdza się czyjś stan cywilny w ciągu 10min, naprawdę ciekawostka... Panie Boże, skąd wziąłeś takich kretynów? :) Reasumując te konstruktywne i mądre odpowiedzi, wiem że takich przypadków jest wiele, ludzie potrafią stracić głowę po 15 latach bardzo udanego małżeństwa, a płeć nie ma tutaj żadnego znaczenia. Szkoda, że kobiety które tutaj udzielały się w kwestii pojawienia się w ich życiu kogoś, do kogo poczuły coś więcej, nie opisały tych uczuć, tylko od razu padły słowa: byłam twarda, nie złamałam się i du*y nie dałam, bo kocham męża. Dziewczyny, fantastycznie i gratuluję wytrwałości, ale bardziej interesują mnie Wasze rozterki i wybory moralne w sercu, skoro były uczucia do drugiego faceta, to jak sobie z nimi poradziłyście? Niemniej jednak w weekend zamierzam zabrać żonę za miasto, tylko my dwoje, chcę z nią porozmawiać o tym co nas łączy i dlaczego ostatnio źle się dzieje między nami. Zawsze rodzina była i jest dla mnie największą wartością, nie mogę ich krzywdzić i oszukiwać, bo jestem ojcem, mężem i 5 lat temu wspólnie planowaliśmy przyszłość, a teraz ją budujemy.

Gość gość
sram na ciebire. zaadz zonce zylastego paffendorfa do anusa

Gość gość
21-14 nie pomyliłem, sporo razy pisałaś tu na forum i wszystko się zgadza- 4 lata zakochanie, dwójka dzieci u niego. Często pisałaś " nie wierzę w bajki".

Gość gość
wczoraj 22-49 nie wiem , skoro nie odwzajemniła uczuć, kiedy Jej wyznałem, to raczej nic nie czuje, dlatego dałem sobie spokój.

Gość gość
Autor na fejsie dorwał zwykła ku/rwę skoro na pierwszym spotkaniu z żonatym i dzieciatym baba wypięła dopsko a sam jest frajerem i ciotą bo zamiast swój czas poświęcać rodzinie to nawijał w necie z prostytutką.

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!

Gość gość
Zabierasz zone za miasto? Teraz rodzina jest dla Ciebie najwieksza wartoscia? Dlaczego? A no pewnie dlatego, ze ta dziffka co sie tak szybko wypiela, nie odwzajemnila Twoich uczuc jak to nizej napisales :-( Zona powinna poznac prawde! Szybko zostalbys sam. Daj jej wybor, niech sama zdecyduje czy chce isc z Toba jeszcze do lozka po tym jak ostatnio bzykales jakas obca kurfe

Gość gość
Faceci to egoisci myślą tylko o sobie.autorze pomyślałeś przez chwile jak czuje się twoja żona.? 24h na dobę w domu z dziećmi, sprzątanie, gotowanie, bez możliwości rozwoju kariery zawodowej itp...Dziwisz się, że związek się sypie? Zamiast pomóc jej bo być może jest zmęczona, może jest jej źle, moze nie czuje sie atrakcyjna po ciazach, ty szukasz kogoś na boku?!!?! Małżeństwo to nie bajka, to ciężka praca i wiele wyrzeczeń z OBU stron...co zrobisz jak żona się dowie i cie zostawi? Z kim porozmawiasz, kto cię wesprze? POMYŚL O ŻONIE TO TEZ CZŁOWIEK KTÓRY MA UCZUCIA.!!!

Gość gość
Jak sobie poradziły? Chcesz kobiecych porad c***o?

Gość gość
Autorze teraz chcesz zone gdzies zabrac i z nia porozmawiac o Was? Teraz kiedy juz ja zdradziles? Troche za pozno. Gdybys myslal glowa, a nie k*****m to najpierw bys probowal ratowac swoje malzenstwo, porozmawialbys z zona, a nie lecial na jakas pierwsza lepsza w dodatku latwa sikse (jest latwa, na pierwszym spotkaniu dala Ci d**y). Nie zapomnij zonie powiedziec, ze doprawiles jej rogi.

Gość gość
Hahaha jeden seks, a ten juz wyznal kochance milosc...Wiec z zonka zostaniesz z braku laku, bo tamta ma Cie w d***e do czasu az znajdzie sie nowa okazja. Zenujacy jestes faceta

Gość gość
co za ataki na autora? A ile żonatych kobiet zdradza? To piszę mężczyzna , który coś o tym wie. Mąż z********a, zarabia kasę, a biedna żona w tym czasie...

Gość gość
gość dziś Hej :) 21-14 nie pomyliłem, sporo razy pisałaś tu na forum i wszystko się zgadza- 4 lata zakochanie, dwójka dzieci u niego. Często pisałaś " nie wierzę w bajki". A jednak to pewnie byłam ja :) Nie zrozumiałam z tym sylwestrem, ale już pamiętam .. Tak, myślę że to już koniec. Jest postęp- unikam go. Wczoraj np nie przyszłam do miejsca w którym wiedziałam że będzie, nie myślę non stop , z mojej str nie wychodzi kontakt. Już czas by iść na przód, nie odwracając się za siebie Tak jest lepiej! :)

Gość gość
Hej! No cóż Twoje życie ,twoja decyzja. Powodzenia życzę dla Ciebie. Ps. Chyba trafiłem na taką samą kobietę ja Ty.

Gość gość
Post 10-30 skierowany do 10-22

Gość gość
10.30 Bardzo dziękuję Co masz na myśli? Mowiac że trafiłeś na taka kobietę jak ja? To źle czy dobrze? :)

Gość gość
I tak już o tym małżeństwie no chyba że zamiecie sprawe pod dywan tak że żona nigdy się nie dowie. Dlatego ja nie wierze w takie głupoty jak małżeństwo jedno drugie oszukuje za plecami więcej oszustwa i krzywdy w małżeństwie niż z obcymi.

Gość gość
Kochanki kochamy was a ten seks to z miłości. Już lecimy zostawiać dla was żony, dajcie 5min. A potem będziemy żyć długo i szczęśliwie hahaha w tej bajce. Facet ustal sobie raz na zawsze po co są kochanki i tego się trzymaj a będzie ci łatwiej.

Gość gość
burek szma,tko

Gość gość
Do 10-47 Dla mnie to źle , bo bardzo Ją kocham, Ona jak Ty kiedyś, nigdy nie wyznała co do mnie czuje, ale Jej zachowanie, spojrzenie( jak kiedyś pisaliśmy " to się czuje") na to wskazuje. No i to jest koniec, rozumiem że Ona jak Ty nie może Sobie pozwolić na to, żebym odszedł od rodziny( wystarczy by powiedziała, że czuje to samo) Ale ja Was rozumiem, chcecie jak lepiej, tylko dla mnie jest jeden żal , szkoda miłości, nigdy , nigdy tak mocno nie kochałem.

Gość gość
mowilam ci szmato setki razy ze cie kochalam jak nikogo innego, ale ty szmato nie sluchales

Gość gość
11.12 przypomnij mi ile to czasu u Ciebie trwa? I jak teraz wyglądają Wasze relacje ? Czy są podtrzymywanie? ..szkoda miłości, nigdy , nigdy tak mocno nie kochałem- mam te same przemyślenia i odczucia co Ty . W moim przypadku zabrakło z jego strony jeszcze jednego kroku, jakiegoś zapewnienia że to jest możliwe. Szczerej rozmowy.. W takich syt od słów ważniejsze są czyny. Jeśli tego nie ma od strony ktora jest bardziej "zajęta " to .. zaczynasz spadać na ziemię. I widzisz że to nie ma sensu . Dostrzegasz że syt w której się znajdujesz - niszczy cię. Myślę, że kiedy kobieta ma godność i szacunek do siebie samej to nie będzie wierzyć w słowa. Potrzeba czegoś więcej, zapewnienia. Może tego jej właśnie zabrakło??

Gość gość
Ale ty głupi jesteś żótodziobie. One przez chwilę leczą swoje ego czy żonaci lecą na nie i to wszystko. Możesz to wykorzystać albo nie. W tym nie ma nic głębszego. Nie chcą rozwodów chcą tylko sprawdzić czy byłbyś do tego zdolny. To nie są kobiety do stałego związku tylko do adoracji, kawa, ciastko i do wyra na tym koniec. Nic więcej nie udźwignie.

Gość gość
mysle ze ona boi sie rodzicow. jaki rodzic aprobowalby zwiazek corki z rozwodnikiem ktory dla niej zostawil male dzieci, bo jak sa bezdzietni to tam chuy, a takich dzieci ponizej powiedzmy 18 rz. to szkoda. bo powyzej 18 rz czlowiek rozumie ze rozwody zdarzaja sie

Gość gość
Słaby argument bo lepiej dla małych dzieci żeby nie widziały kłótni, obojętności rodziców. Po to są rozwody w każdym momencie. O wiele gorszym pomysłem jest związać się z kobietą która wskakuje do łóżka żonatemu. Twoja żona by to zrobiła? To jest ta przepaść między tymi kobietami.

Gość gość
Do 11-27 trwa to prawie dwa lata. Relacje mamy dobre , często się widzimy, bo pracujemy razem. Nie wiem, piszesz o zapewnienie, ale Ty wiesz , że On Cię kocha, wiesz że Ty kochasz go, ale On nie wie co Ty czujesz, może się domyślać itd, ale nie będzie mieć pewności. U mnie tak jest, Skoro wyznałem co czuję, powiedziałem czego chcę, co dla tego bym zrobił i nic, to nie mogę działać, bo to znaczy , że Ona tak nie chce, być może nie kocha, być może nie może sobie pozwolić by być z rozwodnikiem, nie wiem. Piszesz , że nie będziesz wierzyć w słowa itd- my nawet nie usłyszaliśmy tego słowa( Kocham Cię). Żeby działać zdecydowanie, trzeba wiedzieć co czuje tamta osoba i że Ona tego Chce, tu chodzi o dzieci, nie rzucę ich tylko po to , by sprawdzić co Ona czuje, jeżeli już, to tylko dla obustronnej miłości. Ps. Dla innych seksu nie było i nigdy nawet nie próbowałem.

Gość gość
12:05 to autor?

Gość gość
do 12-34 nie to nie autor