Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po dzisiejszym pobycie na plaży będę mieć koszmary. Jesteście obleśne

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Taa i bardzo apetyczny ten bebzun. Gruby, zaniedbany facet, może być bardziej obleśny na tej plaży niż kobieta.

Gość gość
Ja mam kompleksy ale jeżdżę w takie miejsca gdzie panuje swobodna -nie toksyczna atmosfera.Bo na wakacje jadę po to aby odetchnąć od miasta. Dzieci biegają boso,grzebią w piasku wszystkie wieczorem bawią się wspólnie a dorośli grillują i chillout z uśmiechem od rana do wieczora.Ogólnie nie przyglądałam się innym bo jestem zajęta mężem i dziećmi :) więcej pozytywnego myślenia wam życzę, bo życie jest za krótkie aby patrzyć się na innych i co o nas myślą.

Gość gość
7.46-za to Twój sposób wypowiedzi świadczy intymna że jednak z IQ masz problem o ile w ogóle masz mózg. Nie jesteś p**do pępkiem świata zastanów się na tym. Myślenie nie boli

Gość gość
Edit: świadczy o tym..

Gość gość
13:38 uspokoj się loszko. Zjedz coś może, boś nerwowa

Gość gość
9.27 jakie społeczeństwo ? Chyba miałaś na myśli społeczność. Swoją. Mężczyżni z brzuchem są równie obleśni jak kobiety z tłustym brzuchem. Zwisający tłuszcz jest obrzydliwy i świadczy o niechlujności, zaniedbaniu, lenistwie.

Gość gość
15:10 potrójny? Chyba mało otyłych facetów widziałaś. Bo facet ma tylko brzuch ha ha ha. Mogłabyś się nieźle zdziwić. Tak nawiasem to trochę hipokryzją trąci to co piszesz. Możesz się być gruba o ile nie pójdziesz na basen? To miałaś na myśli? No ja się przestaję dziwić, że otyłe nie uprawiają sportu, jak wokoło tyle jadu w obiektach sportowych. Ciekawe jak one mają sobie pomóc przy odchudzaniu, jak nawet popływać im nie wolno.

Gość gość
nie jestem autorka postu z 15:10 ale chyba chodzi o to ( z czym sie zgadzam ) zeby jednak stroj dopasowc do wygladu . Na basen nikt nie broni chodzic otylym ale przeciez mozna kupic jednoczesciowy sportowy z przedluzonymi nogawkami niz wbijac sie w skape bikini , malutki staniczek i stringi

Gość gość
15.10 cuchniesz facetem w wypowiedzi;)Ahhah to że Ty masz problem z otoczeniem nie znaczy że każdy ma myśleć jak Ty. Nie No tak facet z brzuchem dla Ciebie nie jest obleśny a dla mnie jest. Dla mnie ktoś kto tylko sugeruje się wyglądem drugiej osoby jest prosty jak droga do więzienia

Gość gość
Moim zdaniem gorszy gruby facet, bo kobieta może być grubsza po ciążach, potem najwyżej to zrzuci. A facet jakie ma wytłumaczenie na to, że jest gruby?-żadne.

Gość gość
Kuzwa ja jak leżę na plaży to się opalam, albo pływam, albo czytam książkę, a nie gapię się na ludzi. Co mnie obchodzi jakie kto ma ciało, czy je sałatkę czy kebsa czy nic bo ma anoreksje, nie mój cyrk, nie moje małpy. Zajmij się sobą.

Gość gość
Najlepsze jest to że tacy właśnie oblechy mają największe wymagania co do kobiet:P

Gość gość
A ja jestem gruba i możesz autorko mnie pocałować w mój tłusty zadek:)ale fakt przyznam rację komuś kto wspomniał o odpowiednim ubraniu jezeli chodzi o sylwetkę. Jestem na tyle świadoma jak wyglądam że ubieram się stosownie do wyglądu. Btw masz zajebiście nudne życie autorko postu:)pozdrawiam

Gość gość
nie ,no nie uwierzę,że jak widzicie grubą osobę,zupełnie żadne myśli nie przychodzą Wam do głowy... ale z drugiej strony faktycznie,czy jest to powód,dla którego żyć nie mogę i muszę założyć aż temat na forum? w końcu grubasów jest sporo-ich wybór,ich życie.Chcą żreć i tak wyglądać-a proszę bardzo,kto im zabroni? Krzywdzą przede wszystkim siebie,bywa,że i swoje dzieci.A Wasze poczucie estetyki mają głęboko w du/pie i w sumie bardzo dobrze :P

Gość gość
Jakby grubasy mialy w dupie to jak wygladaja to by nie kombinowaly z wyszczuplajacymi ubraniami itd.

Gość gość
Przykladowo - ja mam male cycki. I serio nie mam z tym problemu, chodze czesto bez stanika, pushapow w ogole nie nosze, nigdy w doroslym zyciu szukajac ubran nie kierowalam sie tym jak ke optycznie powiekszyc. Czy bylabym wiarygodna mowiac, ze zwisa mi to, ze mam male i rownoczesnie noszac pushupy, kombinujac jak kon pod gore byle je powiekszyc? A grube osoby wlasnie tak kombinuja. Tak samo diety cud - jak schudnac bez najmniejszego wysilku.

Gość gość
Ale nie kumam po co kombinować. Jesteś gruba ubieraj się stosownie do wyglądu-chcesz wbić się w mniejszy rozmiar to schudnij. Nie ma w tym filozofii

Gość gość
Moj synek ma 7 miesiecy i wazy ponad 10kg jest slodziaszny :-* :-*

Gość gość
Po mamusi stukilowej

Gość gość
To jak te kobietki z nadwaga maja schudnac skoro razi wasze szlachetne oczy ich widok ma basenie czy pod prysznicem na silowni? A nikt wam nie powiedzial ze bardzo nieladnie jest sie gapic? Przeciez one nie wpychaja sie na wybiegi dla top modelek, przychodza cos zrobic ze swoim cialem i zdrowiem. Jakby siedzialy w cukierni to tez mialybyscie bol czterech liter o to. A skoro juz z was takie estetki, to rozumiem ze osoby z innymi defektami (z bliznami pp operacjach, sladami po poparzeniach czy innych wypadkach, bez nogi albo z widocznymi zylakami) tez maja siedziec w domu i nalepiej wor po ziemniakach zalozyc :/ wezcie sie ogarnijcie i przestancie juz z tym kultem ciala. Bo modelek w spoleczenstwie jest promil a wypowiadacie sie jak panie perfekcyjne.

Gość gość
Rozumiem ze widok tipsiary z pomarszczona i zmasakrowana skora po solarium jak u 80cio latki, nie kluje w oczy szanowna autorke?

Gość gość
Autorko podeslij swoja fotke w bikini, ocenimy czy masz prawo zdjac worek pokutny na plazy

Gość gość
18:32 debilka. Dlaczego porównujesz osoby z defektów niezależnymi od nich, do grubasów? Choćby nie wiem jak niewygodne, by to dla ciebie bylo, to gruba ma wpływ na to jak wygląda w odróżnimy do tych, których wymienilas. Pytasz jak mają schudnąć? Zacznijmy od tego, po co się tak zapuściły. Normalmenu człowiekowi zapala się czerwone światło gdy przybywa mu 3-5 kg. Gdzie one miały rozum i lustro gdy dorabiały się 20-30 kg nadwagi? I dlaczego robią to swoim dzieciom? Jeśli chcesz mi powiedzieć, że to normalne, to się lecz.

Gość gość
też przerażają mnie te młode spasione jak świnie kobiety

Gość gość
Autorko ale otylosc to zupelnie normalna rzecz po prostu te kobiety nie maja fiksacji na mode fit i tyle. Tak Wygladaja normalne kobiety!

Gość gość
Ja mam 15 kg nadwagi i szczerze mam to w dupie jak wyglądam na plaży . Caly rok pracuje i raz w roku jadę na wakacje . Dosyć mam nerwówo na codzień i jeszcze mam sie martwić jak wyglądam na plaży ? Tak samo przez cały tydzień nie robię żadnego makijażu :)

Gość gość
gość dziś Autorko ale otylosc to zupelnie normalna rzecz po prostu te kobiety nie maja fiksacji na mode fit i tyle. Tak Wygladaja normalne kobiety! x piertolisz jak potluczona , ja nie jestem otyla , mam 41 lat waze 53 kg mam 164 cm , nie mam fiksacji na mode fit i nigdy nie bylam na diecie to znaczy ze jestem nienormalna bo nie mam nadwagi ????

Gość gość
19:31 ty jesteś po/y/e/b/a/n/a ? To tak teraz grubasy tlumacza8sie ze swojego sadła? Poza tym otyłość nie jest normalna.

Gość gość
gość dziś 20 kg nadwagi, to wcale nie jest, aż tak dużo. Wszystko zależy jak się ta tkanka tłuszczowa rozkłada. A gdzie mają oczy? Wystarczą r*******e hormony. Tyjesz z niczego i zanim cię zdiagnozują (sama czekałam 9 miesięcy do endokrynologa), to te 20 kg jest. Zanim ci się hormony uregulują, to też trwa. A potem trzeba się niestety, ale dość mocno napracować, aby to zrzucić, no ale na basen nie bo juz wyglądach ble i kłujesz w oczy swoim nieestetycznym ciałem. A jeszcze lepsza jazda jest wtedy, jak na coś zachorujesz i dostajesz na to sterydy. Także proszę nie wrzucać wszystkich otyłych kobiet do jednego wora, bo 50% przypadków jak nie wiecej, to nie jest zwykłe obżarstwo, podczas gdy u facetów to niemalże 100%

Gość gość
Tak, nagle 50% bab jest chorych. Nie bądź śmieszna. Te choroby to nadmierne żarcie, więc skończ juz tą śmieszna gadkę. 20 kg nadwagi to nie dużo? Spoko. Jednak to prawda , że grubasy są mniej inteligentne od szczupłych. Udowadniasz to w zupełności.