Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po dzisiejszym pobycie na plaży będę mieć koszmary. Jesteście obleśne

Polecane posty

Gość gość
gość dziś I właśnie żałosne jest to, że ktoś czepia się tylko kobiet i tworzy temat stricte o zapuszczonych kobietach. Wszak mężczyźni też są zapuszczeni. Ja jestem szczupła i wysportowana. A obrośnięty smalcem to jesteś ty. I szukasz swojego usprawiedliwienia w tuszy u kobiet :)

Gość gość
Młode pokolenie nie ma żadnych kompleksów to fakt. Grube dziewczęta w legginsach, za małych bluzkach , przy krótkich kieckach z boczkami na wierzchu i BRAK luster w domu . To jest po prostu straszne, niezdrowe i źle wyglądające. Obrzydza mnie to. Ech... I żeby nie było : jestem po 2 ciążach ok. 40 , mam hashimoto i nie mam nadwagi.

Gość gość
Nie no za to faceci sa super . 90 % facetów na plaży ma brzuchy ciążowe !!! cos okropnego fujjj

Gość gość
mam hashimoto, waze 49kg przy wzroscie 160 cm. wygladam bardzo szczuplo do tego stopnia ze lekarze pytaja sie mnie czy to z natury czy przez jakas chorobe. duzo cwicze, nie jem chleba i makaronu a takto jem duzo miesa(ryby, kielbasy, gotowane z zupy), warzyw i ...czekolady. moj maz i jego siostra sa z kolei bardzo szczupli z natury, moga jesc tonami i tylko specjalne odzywki bialkowe plus odpowiednie cwiczenia na zwiekszenie masy miesniowej pomagaja im przytyc . wiec nie jestem ani gruba ani nie mam wsrod najblizszych osob otylych zeby nie bylo ze kogos specjalnie bronie. co wam przeszkadzaja inni ludzie? czy to nie jest piekne ze wszyscy jestesmy inni od siebie? czy roznorodnosc nie jest wspaniala? swiat bylby nudny jesli wszyscy byliby szczupli i piekni. z kolei zauwazylam tez ze czesto osoby grube(kobiety) sa niemile i opryskliwe dla tych szczuplych. mialam w swojej pracy takie przypadki ze staralam sie byc dla kogos mila i sympatyczna a czesto te grube byly nieprzyjazne i ozieble.

Gość gość
bo Ci zazdrościły tego, że jesteś szczupła :)

Gość gość
Temat jest o babach bo to forum babskie i baby tu siedzą więc można im coś napisać tak żeby przeczytały i coś ruszyło w tych makówach

Gość gość
Hm ...Mekka grubasów to USA :D stąd przeciętne Polki tam piszą nieraz że je maja za piękności :P To a propos bzdetów o "typie urody -grubym -ktory rzekomo powraca" .Po prostu 300 lat temu 90% populacji niedojadała i tłuścioch kojarzył się z sytością i dobrym statusem materialnym. Zupełnie jako becnie u plemion afrykańskich Murzynów gdzie np. w Kamerunie jest do dziś zwyczaj tzw . "TUCZU Panny Młode" bo chuda żona to wstyd :D:D Stąd złośliwcy na innym forum kiedyś pisali że dlatego Afrykanie tak lecą na grube zaniedbane Polki :) .

Gość gość
I pareset lat temu grubsi nie stanowili jednak polowy spoleczenstwa (przy okazji - procentowo to wiecej facetow jest grubych ;) ). Jako osoba chuda tez moge stwierdzic - grubsze osoby czesto sie czepiaja cudzej wagi wprost. I co? I wtedy jakos tlumaczenie "jakby kazdy byl taki sam to by bylo nudne, lubie moja wage, jestem zdrowa" nie dziala :P

Gość gość
Tu autorka. Dziś znów idę na plażę, więc przynajmniej schowajcie te doopska w stroju o odpowiednim rozmiarze, bo macie tendencje do zakładania zbyt małych, i cielsko wam się wylewa z każdej strony.

Gość gość
A idz! Idz leczyc swoje kompleksy. Jestes zbyt zlosliwa, aby tak o tobie nie pomyslec.

Gość gość
Ja też nie lubię patrzeć na prawie nagie balerony i dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn ;(

Gość gość
chciałam zauwazyć, ze plaza to nie wybieg mody, a nie ekskluzywny dom schadzek, gdzie wyglad ma znaczenie. To miejsce gdzie ciało ma prawo pokazać i chudy chłopak bez mięśni i kaleka na wózku i małe dziecko i stara kobieta po 80-ce. Większość ludzi nie chodzi tam się podniecać patrzeniem na fajne d...Poza tym gdyby tylko takie tam chodziły, czy tylko niezwykle przystojni faceci, to i was krytykanci - łacznie z autorka by nie wpuscili

Gość gość
Dopiero co wróciłam znad morza i powiem, że nie było tam żadnej kobiety która by miała fajne ciało. No może jedna mnie zdziwiła bo miała ok 50 lat i super ciało. Bez pieprzykow i celulitu.

Gość gość
Piszę do autora postu. Skoro piszesz takie bzdety widać że sam czy tam sama masz kompleksy, pewnie byś chciała mieć większy tyłek , duże piersi, jesteś zapewne wieszak i kawał złego człowieka. Kogoś nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co ma w środku, czy nie tego uczy cię religia? nie wyznajesz żadnych wartości? czego uczysz swoich dzieci? na takich jak wy przyjdzie i sprawiedliwość. Śmiejscie się dokuczajcie a los czeka i prędzej czy pozniej przyjdzie do was aby oddać zło uczynione. POWODZENIA XD

Gość gość
Ale za przeproszeniem, co was to g****o obchodzi? Macie idealne tyłki, bez cellulitu, umięśnione itd. Super. To zajmijcie się nimi a nie cudzymi. Może komuś nie przeszkadza nadwaga i cellulit, nie ma zamiaru jeść tego, czego nie lubi, żeby być chudym. Zazdrościsz im tych hamburgerów i frytek bo musisz sałatę wcinać czy co? Esteta się znalazł jeden z drugim. Może innym nie pasuje Twoja krzywa gęba, albo włosy na plecach, albo chamskie zachowanie albo inne rzeczy. Żyjemy w społeczeństwie, gdzie spotykamy różnych ludzi i na pewno nie ty będziesz narzucał jak kto ma wyglądać.

Gość gość
Mieszkam w Trojmiescie, wiec dosc czesto zagladam na plaże i nie widze raczej zadnej roznicy miedzy tusza ludzi na ulicach a na plazy. Nie ma co sie pzryg;adac ,analizowac i celulit itd.Po prostu laudzie jak ludzie.Plaza jest dla wszytkich. Natomiast to, co zauwazam i jest ohydne, to grupki ludzi z piwskiem, rzucajacy k.. i smiecacy wokól. A co do niezdrowego zarcia na plazy - w e wszystkich kioskach dookola plaz sprzedajaą śmieciówę, wlasnie kebeby czy zapiekanki, gofry itd - to co ludzie maja jesc, jesli siedza tam dluzej? Zdrowo byloby miec wlasne slynne jaja na twardo, czy jablka, ale co zjesc cieplego? nie sprzedaja zadnych normalnych zup , jesli drugie dani to obowiazkowo smazenina na starym tluszczu i frytki. I to jest problem,

Gość gość
kotku można się zorientować necie gdzie sa dania ze zdroą zywnoscia,nie trzeba gotowac jak się nie ma warunków, nie trzeba jesc tego syfu znad morza gofry,chipsy,zapiekanki..itd...można jesc dużo owóców, surowych warzyw, tak wiem ze nad morzem nie ma wyboru ale można się postarać i naprawdę nie jesc tego syfu.

Gość gość
A ja tak nie mam jak autorka.Mnie widok takich ludzi motywuje żeby się nie skusić na frytki czy kolejnego loda. Żeby tak nie wyglądać i do tego mam radoche ze jestem taka zgrabna

Gość gość
I skromna:P

Gość gość
W 3miescie to akurat restauracji do wyboru do koloru. Nikt nie jest skazany na smażone ryby. Gofry etc to nie jest coś co się je na codzień i nikt nie upasie się na tym przez weekend czy tydzień nad morzem.

Gość gość
Cieszę się na jesień, przynajmniej w 3mieście nareszcie zapanuje spokój i puste plaże