Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy widze kobiete po 30stce z krotkimi niepomalowanymi paznokciami to mi jej żal

Polecane posty

Gość gość
Hybryda to lakier. Można mieć zarówno na krótkich jak i długich, ale ostatnio znowu się zrobiła moda na szpony, które łatwiej wyhodować pod hybrydą. Spójrz na blogerki modowe- mają takie szpony, że mdli jak się na to patrzy.. I "ulica" też chwyciła ten trend.

Gość gość
Pomalowane paznokcie jeszcze nie świadczą o tym by kogoś słusznie było żal. Czasami ktoś może mieć krótkie niepomalowane paznokcie a był atrakcyjny z wyglądu, dystyngowanie ubrany, z ładną figurą szczupłą i wysoką, a może sie trafić gruba locha w obcisłych legginsach z nogami w X a mająca neonowe hybrydy na paznokciach

Gość gość
Jestem kosmetyczka. Mam zawsze krotkie i niepomalowane paznokcie,inaczej podrapalabym ludzi przy zabiegach i pracowaloby mi sie na pewno niewygodnie. Czy tez jestem zaniedbana?Zal mi,ale Ciebie.

Gość gość
Mi z kolei żal tych z wielkimi szponami, masa makijażu i drogim telefonem w ręce, które jednocześnie mają tragedię w jamie ustnej- ubytki i braki plomb tak ogromne, że widać je gdy taka osoba coś mówi, osad, kamień, próchnica, wady zgryzu. Na dentystę nie ma, ale ajfon srajfon musi być.

Gość gość
same skrajności. Noszę hybrydy, długość paznokcia 2-3mm. przy długiej płytce może to kogoś podniecić, że szpony, chociaż piłuję na okrągło. paznokcie mam dość mocne, żadnego zniszczenia przy właściwym wykonaniu. Co macie przeciwko? Pracuję z klientem, wyróżniam kolor biały, o co kaman?

Gość gość
O to chodzi w tym trollowym wątku żeby były same skrajności ;) Normalny człowiek dobrze wie,że można być zadbanym mając krótkie i niepomalowane paznokcie, jak i to, że można mieć ładnie zrobione paznokcie,które nie są od razu obrzydliwymi szponami. Ważne, że dyskutujące mogą się powyzywać i chociaż przez chwilę w ich mniemaniu poczuć się lepsze od kogoś kto nie maluje lub lubi nosić długie ;)

Gość gość
Dziękuję za odp. która wszystko wyjaśnia:)

Gość Wrozbella
Często nie mam pomalowanych paznokci, ponieważ moja praca tego wymaga. Jestem artystka, wolę malować na płótnie niż na paznokciach i denerwować się. Poza tym odziwo nie umiem ich malować i przez to się denerwuje, czasami takie głupie malowanie paznokci jest w stanie zepsuć mi cały dzień :D Dlatego rzadko kiedy je ruszam.

Gość gość
Nigdy . Przenigdy . Żadnych hybrydów i innych babyjag . A kto mi bobra będzie czochrał. Nie moge sobie wyobrazić długich pazurów . Gdybym takimi pazurami mojemu chłopakowi konia waliła to by mnie zabił a i swoja paczkę bym skaleczyla czochrajac bobra .

Gość gość
11.07 twój język to meliniarnia,ale trzeba być modnym niiee

Gość gość
Uważam że żadna rozsądna kobieta nie będzie sobie nakładała lakieru na zdrową ładną płytke paznokcia.

Gość gość
Jak widzę takie ewidentne prowo i 4 strony naklepane.... Naprawdę uważam was za debili...