Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzegam. Nie bierzcie dziada na męża

Polecane posty

Gość gość
11:37 Tylko, zeby grac na forexie i mowie tutaj o platformach bankowych z dzwignia tez trzeba miec troche na poczatek. Uzywanie do tego pieniedzy na czynsz i jedzenie nie jest za madrym rozwiazaniem. To nie jest zajecie dla kazdego.

Gość gość
gość dziś Powodzenia "prawdziwa" kobieto, tfu dziewico. Szczęścia życzyć w staropanieństwie :D

Gość gość
gość dziś Łatwo mówić samemu zarobić

Gość gość
Nie bierzcie dziadówy na żonę.

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
O czym byscie gadaly z bogatym facetem glupie baby? Do lozka owszem, bieda nie stoi nie przeszkodzie.

Gość gość
Strzał w dziesiątke autorko. Jak poznaje się faceta który żyje ze swojej marnej wypłaciny od 10 do 10 i nic nie robi żeby to zmienić to od razu uciekać gdzie pieprz rośnie. Bo to żadna przyszłość tym bardziej jeśli chciałaby się mieć rodzinę

Gość gość
Ten temat zalozyla taka jedna pani nazywamy ja pasztet.

Gość gość
A wy biedne pustaki ile zarabiacie w tym biurze? 2000zł netto?

Gość gość
Mój kolega lekarz z oddziału zarabia 20 000 na kontrakcie, to jest kandydat na męża

Gość gość
A ty dziadu ile zarabiasz żeby mieć szansę na okradanie go?

Gość Forrest G
Nie no, nie wytrzymam. Jak facet nie jest lekarzem i nie zarabia co najmniej 20k na mc to odrazu dziad i nie nadaje sie na męża. Za biedny jest dla was, ale jak wy ze swoimi marnymi pensyjkami startujecie do bogatych facetów to wszystko jest w porządku. I nie mówicie o sobie, że jestescie dziadówami. A tyle mówicie o równouprawnieniu to dlaczego wy mozecie startowac do bogatszych od siebie facetów, a faceci do bogatszych od siebie kobiet już nie mogą. Wy macie problem bo nie macie uczuć, nie wiecie co to miłość, lecicie tylko na kasę. Apeluje do was kobity: odkurzcie swoje mózgi i zacznijcie ich używać, nie zmieniajcie swoich serc w twardy głaz !!!

Gość gość
Póki jeszcze serce masz....

Gość gość
Taaaa zyja jak w bajce. :D zmieniaja pieluchy i wysluc***a wrzaskow calodobowych :D

Gość gość
Za zadne pieniadze nie chcialabym byc lekarzem i uzerac sie z pacjentami i ich chorobami:o

Gość gość
Bycie z kimś dla pieniędzy to nie związek tylko sponsoring

Gość gość
Lekarze zmieniają pieluchy, nie wiem w jakiej bajce to było?

Gość gość
Faceci tez są materialistami. Ci biedniejsi tez szukają bogatszej kobiety albo chociaż takiej która dobrze rokuje. Mnie się bez zająkniecia pytają ile zarabiam. Ja bym nigdy nie zapytała się faceta ile zarabia. Mocno nietaktowne

Gość gość
Faceci tez są materialistami. Ci biedniejsi tez szukają bogatszej kobiety albo chociaż takiej która dobrze rokuje. Mnie się bez zająkniecia pytają ile zarabiam. Ja bym nigdy nie zapytała się faceta ile zarabia. Mocno nietaktowne prawda, jak kupiłam mieszkanie to od razu znalazło się sposród wieloletnich znajomychkilku chętnych zeby sobie ze mna na poważnie zycie układać, A tak do tego czasu jakos na mnie nie lecieli

Gość gość
Mi by było głupio jakbym była mężczyzna i kobieta by zarabiała więcej ode mnie. Ale tych których ja spotykam to nie rusza tylko jak się dowiedzą ze trochę więcej zarabiam niż te 2 tys to od razu chcą się spotykać

Gość gość
Haha bo kobieta może się wprowadzić na gotowe, a mezszczyzna nie haha

Gość gość
Ktoś tu pisze o nauczycielkach. Racja, guzik zarabiają i tylko narzekają ale i guzik robią wiec za co im płacić. Pamiętam czasy kiedy pani zadała temat ze strony x i wyszła z klasy i przyszła pod koniec lekcji, z majcy, fizy nic nie tłumaczyli tylko bombili sobie. Nauczyciele to straszne lenie. Przyzwyczajeni w pracy nic nie robić I to się przekłada na dom. Wziąść sobie dziadowe /da z patologii to najgorsze co może być. Taki ktoś nie doceni tego co ma d***** drugiej stronie.Tylko ludzie z kompleksami biorą sobie dziada / dziadowe jak sami są w lepszej sytuacji ekonomicznej i maja lepsza pozycję społeczną. Z czasem jednak zrozumieją, że rodzina dziada/dziadowy z dziadostwa to kula u nogi.

Gość gość
(14.01) Jak poznajesz faceta to nie chwal się mieszkaniem tylko powiedz, że pokój u rodziny wynajmujesz i nie chwal się zarobkami tylko podaj niższe a wtedy zobaczysz czy facet jest tobą zainteresowany czy tylko leser chce się dobrze ustawić. Dobrze ustawiony facet może wziąść sobie kobietę wykształcona z porządnego domu nie koniecznie musi być córka ministra czy biznesmena ale cwaniak i nierob co wszystko jeśli ma to dzięki rodzicom będzie szukał bogatej bo jak nie rodzice to od teściów będzie ciągnął szczególnie jak córcia brzydula nieatrakcyjna.

Gość gość
az sie przykro robi.Myslalam ze to brak honoru wyjsc za maz dla kasy i malo kto tak robi a jesli juz to sie tego wstydzi i nie przyznaje a to jednak sie zdarza.To sie chyba bierze z potrzeby urodzenia 10 dzieci, lapczywosc na kase i liczne potomstwo jako wyznaczniki sukcesu sa coraz powszechniejsze

Gość gość
z majcy, fizy nic nie tłumaczyli tylko bombili sobie. Nauczyciele to straszne lenie. Przyzwyczajeni w pracy nic nie robić I to się przekłada na dom. Wziąść Jak tak gadasz jakąś dziwaczną gwarą i robisz podstawowe błędy to nie nauczycielom , ale sobie wystawiasz złe świadectwo. Nawet przy złej nauczycielce po tylu latach darmowej edukacji powinieneś/powinnaś prawidłowo posługiwać się ojczystym językiem. To ciekawe zjawisko, że na poziom nauczania i lenistwo nauczycieli zawsze najbardziej narzekają ci, którzy najmniej się uczą, maja najgorsze oceny, albo po prostu nawet cudotwórca by im niczego do głowy nie nakładł

Gość gość
15.30 i wiesz, że jakby w twojej szkole nie uczyli tacy lenie co wychodzili z lekcji tylko nauczyciele, którzy wymagają to do emerytury byś siedział w 3 klasie podstawówki

Gość gość
To była życzliwa rada jak kogoś nowego poznajesz od życzliwego kolegi. Czytam ze zrozumieniem.

Gość gość
Mój mąż zarabia 3400 zł na posadzie państwowej. Moje zarobki wahają się od 6000 - 30 000 miesięcznie (utrzymuję się z pisania więc zarobki skaczą w górę, gdy publikuję coś nowego - jednak od 3 lat nie zarobiłam mniej niż 6000 - nawet jak miałam 6 miesięcy przerwy w publikacji). Nie uważam męża za dziada. Jeśli już to on ożenił się z dzidówą bo niósł mnie na plecach przez 8 lat zanim się przebiłam i zaczęłam zarabiać jakiekolwiek pieniądze. Utrzymywał mnie choć bieda była aż piszczało i ani razu nie powiedział "mam w d***e Twoje marzenia idź do jakiejś normalnej roboty bo mam dość, że nie stać mnie na nowe spodnie czy paliwo do samochodu". A wiem, że wielu mężów tak właśnie by się zachowało. Kocham mojego męża.

Gość gość
słownik sam tak układa, ale masz problem