Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z wibratorem jest lepszy niz z mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze możesz sobie wybrać idealny kształt i rozmiar penisa co skutkuje wiekszą przyjemnoscią, lepszym rozładowaniem napiecia seksualnego. Wszystkie newralgiczne miejsca w pochwie są stymulowane. Po stosunku zazwyczaj ma się poczucie niedosytu, kutas jest albo za mały albo jest za ślisko zeby coś poczuć, orgazmy są słabsze i nie rozladowywują napiecią do końca. Po drugie masz seks kiedy chcesz, nie musisz się prosić, po trzecie zaspokojenie seksualne zmniejsza ryzyko depresji i pojscia do łózka z byle kim, tylko żeby się rozładować. Wibrator powoduje, że rozsądniej podejmujemy decyzję. Co wy na to?

Gość gość
Mozna tak aby wilk byl syty i owca cala. Moja Pani sie stymuluje w pozycji na pieska a ja podłaczony pomagam i jej i sobie. Juz widze jak w jesienne wiczory kiedy zimno i pada deszcz ogladasz z wibratorem ulubiony serial.

Gość gość
Zauważyłam również ze mnóstwo kosmetyków ma opakowania w kształcie penisów teraz wiem dlaczego. Jak ktoś się wstydzi kupić wibrator to może spóbować

Gość gość
ja mam udany sex z facetem a jak najdzie mnie ochota na szybki orgazm to biore wibratorek, wlaczam filmiki i do dzieła. trudno to jednak nazwac sexem, raczej rozladowaniem napięcia. sex to cos wiecej niz orgazm.

Gość gość
No niby tak, ale namietność szybko się wypala a seks nudzi z tym samym facetem

Gość gość
Ani z wibratorem ani z mężczyzną :P W pochwie jest słabe czucie ale stymulacja lechtaczki, to jest toooo co tygryski lubią najbardziej ;) A co innego seks z mężczyzną ktorego się kocha, ale to nie dla orgazmu tylko dla poczucia bliskości :)