Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

Gość globus
Łapię za kawę.Bardzo dziękuję. x U mnie dalej sucho. Kropli deszczu łaknę. Mam dzisiejszy dzień głucho niemy:( dlatego zbieram się w jedna całość i wychodzę. x Aziu jednak kciuki trzymać będę. x Dobrego i pomyślnego dnia wszystkim.

A ja tam też trzymam... i to z całych sił... ♡☆♡☆♡

Witajcie !! Kawa czeka... dzień można rozpoczynać... (_)> (_)> (_)>

Gość globus
Aduś dziękuję za kawusię.Bardzo chętnie napiję się. Jedna chyba nie wystarczy. Kochana babcia Ada już w drodze.:) x Aziu ❤️ x Cyfefrko u mnie wczoraj pokropił deszcz. Na ok nach mam błoto. Za chwil kilka zabieram się za mycie:( aż trudno uwierzyć że w innych rejonach kraju pada solidny deszcz a w moim fyrtlu ani myśli. Od rana słońce dosłownie pali. x Imus jak i co u Ciebie? czy były już sianokosy .Jak powieje wiatr czuję piękny zapach. Działa na mnie nasennie.Zasypiam problemu.:) x Dobrego dnia wszystkim.

Kochane dziewczyny, Wasze westchnienia do Najwyższego pomogły. Lekarka znalazła jakąś furtkę, dostanę ten lek, ma 50 ampułek, czyli na parę miesięcy. Powiedziała, że ma nadzieję, że jej za to głowy nie urwą. W piątek zaczynam jeżeli morfologia będzie dobra i ekg Bardzo się cieszę i boję jednocześnie A teraz kawa :) już czeka na Was a ja do pracy się zbieram, widzę Adus też kawę postawił U mnie też brak deszczu, podobnie wczoraj pokropiło

Aziu ❤️ Cudowna wiadomość . Nikt mi humoru dzisiaj nie popsuje.Bardzo się cieszę. Mądra ta p. doktor.❤️ Globusiku u mnie od czasu do czasu pada :-D Jest ok. w tym roku po zimie lato... Adziu dziękuję za kawę,dzisiaj wyjątkowo aromatyczna i pyszna!! Z dobrą wiadomością od Azi;-) Dobrego,miłego dnia. Pa

Huuuraaa...!! Kochane... tak się cieszę... NASZA AZIULA URATOWANA... jak bym mogła, to bym wspaniałą doktor w rękę cmoknęła... ♡♡♡

Gość globus
Witaj Aziu, witaj Cyferko x Aziu bardzo dobra, wspaniała wiadomość. Bardzo się cieszę a tak naprawdę cieszymy się wszystkie. Przeganiamy choroby niech nam nie psują krwi!!!! Mamy tyle tematów do omówienia, tyle porad do przekazania a najważniejsza przecież poranna wspólna kawa. Hurrrra!!!:) x Cyferko u mnie od rana grzeje solidnie. Deszczu niet. Wczoraj pokropiło ale to wystarczyło żebym dzisiaj myła okna. Do szyb było poprzyklejane wszystko, piasek,kurz, przekwitłe kwiaty z krzewów i sama nie wiem co jeszcze!!! Nie mam czasu na nudę:) x Pozdrawiam hej

Aduś lekarki nie cmoknęłam w rękę, ale wyściskałam, chyba się trochę zdziwiła. :) Ja tak się cieszę, choć z lekkim niepokojem, bo skutki uboczne... lepiej nie mówić jakie być mogą, ale NIE MUSZĄ :) U mnie kropi i pochłodniało, ale deszcz tak potrzebny Odpoczywam po zajęciach Jutro Dni Wydziału, sporo imprez dla studentów, jedną prezentację moj najmłodszy robi z pomocą córci

Witajcie !! Kawka na stół... i do niej SZEROKAŚKI UŚMIECH... bo tak się cieszę, że lek Aziu ma załatwiony...:D:D:D (_)> (_)> (_)>

A u nas mokro... wczoraj nad Łodzią znowu ulewa... i to nie jakaś przejściowa, chmura stanęła nad miastem i lało kilka godzin... dziś może być podobnie... zabieram więc swój największy parasol...

Gość globus
Ada za kawcię dziękuję i uśmiechem odwzajemniam. x Słyszę,ze deszcz pada i to dość mocny. U mnie sucho i słonecznie. Niesprawiedliwe to:) x Dobrego dnia.

Dziękuję za kawę, u mnie lekko pada, masz rację Globusiku, że to niesprawiedliwe, rośliny wszędzie pić chcą Aduś kalosze weź Do pracy lecę pa

Dzień dobry. Witajcie chociaż na chwilę. W dalszym ciągu jestem w pogoni. Globusiku pamiętam jak w tamtym roku u Ciebie nie było słońca,tylko chłód i deszcz przez całe lato:-( Teraz na odwrót ? Remontu dalszy ciąg,jestem wykończona 😭 Jedno piętro już wykończone,ale nie mogę tam się dostać z kilku przyczyn :-D Do niedzieli może przetrę szlak. Życzę Wam słońca,deszczu i pogody ducha;-) 🌻

A ja Wam z pociągu macham... zięć na tydzień do kraju wrócił i ja mam wolne...:D najpierw porządnie się wyśpię, potem dokończę drugi tom cudnej powieści... a kto wie, może i za trzeci się zabiorę...:D jutro porządnie chatę posprzątam... i jeszcze z suńką na szczepienia... ale to najpierw musi przestać padać...

Gość Imuś
Witam Was Kochane ❤️ Nie wiem co się dzieje ostatnio z kaffe ale jak się zaloguję,to nie mam spisu tematów swoich Pamiętacie jak pisałam tutaj,że urząd skarbowy oddał na prawie 5 tysięcy? Otóż,stażystka pomyliła konta i teraz musimy oddać te pieniądze No coments... W dodatku moja męża wyjeżdża jutro na tydzień do Norwegii Oczywiście wiadomo po co A Ty siedź babo w domu bo tobie się już nic nie należy

Imuś, pamiętam... dobrze pamiętam o tym podatku... no, nie do wiary... musicie tę kasę oddać... straszne to...:O Uuu... Twój mężczyzna jedzie tam... a czy masz wolne zamrażarki...?? bo wiesz, na bank trofea przywiezie...

Imuś, to pech prawdziwy, takie błędy nie powinny się pojawiać wrrr.... współczuję, człowiek pewnie już wydał a tu zwracaj :( A po co do tej Norwegii? Nie możesz razem z nim? Albo niech szanowny w domu zostanie a Ty daj nogę :) Ciagle na zajęciach, chwilę przerwy mam

Siostro, Imusiowy pan jedzie na łowy... pamiętam, że nie tak dawno temu zębacza przydźwigał... a wiesz co to zębacz...??

Aduś znaczy hobby i ryba, gruba ryba :)

Aziu, wczoraj byłam w sklepie zielarskim i kupiłam BALSAM KRZEMOWY prof. Tuszyńskiego... ma mi pomóc na moje rozdwojone paznokcie i wiecznie wypadające włosy... dziś weszłam sobie do netu i czytam o tym balsamie... okazuje się, że polecają go osobom po radio i chemioterapii... słyszałaś coś na ten temat...?? https://www.naturalna-medycyna.com.pl/biuletyn/Biuletyn-52.html

Tak... rybne hobby...:) i smaczna (ale strasznie brzydka!) wielka ryba...

Kawusia czeka :) A ja czekam na pobranie krwi Potem koło 11 wizyta u lekarki i podanie leku Mam nadzieję, że dobrze pójdzie Ale tak na wszelki wypadek kciuki trzymajcie

Witajcie !! Jest kawka... Aziu zrobiła... fajnie razem być...:):):)