Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika2020

Wpadka z obcym mężczyzna. Potrzebuje poradę.

Polecane posty

Gość gość
Autorko jesteś bardzo mądra i masz mądrą mamę. Nie słuchaj wypowiedzi podszytych jadem i aborcją - to nie są ludzie, tylko potwory. Widać, że chcesz urodzić to dzieciątko. Może to dziecko będzie twoim błogosławieństwem? Znam dziewczynę, teraz ma już 33 lata. Jak miała 16 lat to była w podobnej sytuacji jak ty. Urodziła córkę. Potem wyszła szczęśliwie za mąż i urodziła jeszcze dwie córeczki :) Znam takich jak ty sporo i obecnie są szczęśliwymi mężatkami. Los wynagrodził im to wszystko. Dobro zawsze jest mocniejsze.

Gość gość
15:35 Po co Pani namawia ją do porodu ? Dziewczyna ma się uczyć i bawić ! Mam nadzieje że ten facet sprowadzi ją na Ziemię i zaproponuje zabieg.

Gość gość
Dokładnie, pieprzyla się ze starszym chłopem a teraz gdy została z brzuchem to myśli że może zostaną rodziną smiech.gif Głupia dziewczyno nie chcesz usunąć to oddaj, małe dziecko potrzebuje normalną rodzinę a nie 17 letnią mamusie i tatusia z doskoku. xxxxx Widać autorka będzie 100 razy lepszą mamą od Ciebie, o ile będziesz miała zaszczyt nią być. Ona może być mamą doskonałą i nie tobie wydawać fałszywe wyroki i opinie. Ale ciebie stać tylko na tyle.

Gość gość
15:35 Po co Pani namawia ją do porodu ? Dziewczyna ma się uczyć i bawić ! Mam nadzieje że ten facet sprowadzi ją na Ziemię i zaproponuje zabieg. xxx Autorka już podjęła (na szczęście) decyzję o porodzie. Na nic pańskie trudy.

Gość gość
To nie autorka podjęła decyzję bo jest zbyt niedojrzala,to jej matka będzie to dziecko wychowywać ponieważ dziewczyna sama jest jeszcze dzieckiem, co gołym okiem widać. Gdyby nie pomoc ze strony matki to pewnie już by było po aborcji, bo sama nigdy by się nie zdecydowała urodzić a co dopiero wychować. Ojciec dziecka rzuci jakiś grosz i na tym jego rola się skończy.

Gość gość
Hej a co znaczy jak kolega mowuli ze seks z zona jedzie po niej ale nie ma maxie

Gość Weronika2020
Cześć wszystkim ;) Ja jestem już po rozmowie z ojcem dziecka. Udało mi się z nim spotkać u niego w domu. Był bardzo zdziwiony kiedy mnie zobaczył ale wszystko mu powiedziałam. Nie był zbyt szczęśliwy ale obiecał że mi pomoże. Widziałam też jego synka, i teraz wiem że mają świetny kontakt. Chciałabym żeby był raki dla naszego dziecka.

Gość gość
17 zaszla w ciążę - to jeszcze dziecko, nie jest gotowa, tere fere; 18 latka zaszła w ciążę - nikt nic nie mów, cisza;

Gość gość
Akąd ten hejt na autorkę tematu? Seks jest prawnie dozwolony od ukończenia 15 roku życia. Skoro jest legalny to można wywnioskować, iż państwo uznaje 15 za na tyle emocjonalnie dojrzałą, że dziwwczyna będzie w stanie wziąć ospowiedzialność.

Gość gość
powiedział ci że to pokój syna jego siostry... teraz że to jego syn... co ci jeszcze nakłamał? zgadnij....

Gość Weronika2020
Nie wiem dlaczego mnie okłamał, nie pytałam go o to :/

Gość gość
A co na to jego żona?, bo napewno istnieje jakaś partnerka. Jak dokładnie przebiegała wasza rozmowa? Coś mi się nie widzi to wszystko, albo kłamiesz albo to prowo które dalej ciagniesz.

Gość gość
Niech ci teraz da kase na skrobankę, prowokatorze :)

Gość Weronika2020
To nie prowokacja. Z tego co mi powiedział wynika że jego była narzeczona (matka dziecka) nie interesuje się nimi.

Gość gość
Mi też to pachnie prowokacją, autorko dopiero po przeczytaniu rad kafeterianek postanowiłaś porozmawiać z Ojcem dziecka?? przecież Ty już jesteś co najmniej w 7 tygodniu i dopiero teraz z nim rozmawiałaś??

Gość gość
Zaszła w ciążę 3 miesiące temu wiec to ok.12-13 tydz. A u lekarza niby była tydzień temu więc nawet becikowe nie będzie się należało, temat wymyślony!!I akurat dopiero dzisiaj poszła porozmawiać z ojcem dziecka i akurat on nie był w pracy tylko był w domu z synem a wtedy co byłaś na imprezie to dziwnym trafem jego syna nie było w domu ...

Gość gość
Przytocz tą waszą rozmowę, przecież takich rzeczy nie załatwia się na progu domu, zazwyczaj to długa rozmowa jeśli się ustala pewne aspekty. Choćby, nazwisko dziecka po narodzinach. Prowo jednak, wsypalas się sama.

Gość gość
że to prowokaca to już można się zorientować po drugim wpisie autora

Gość gość
Autorka to bywalczyni klubów i adorują ją panowie ponieważ chętnie pije i dobrze daje.

Gość gość
gość dziś Jesli nawet dozwolony to pytam,kto bedzie wychowywał dziecko gówniary która chętnie rozkłada nogi a w głowie puchy?Ogarnij się babo

Gość gość
NETporadnia Telefon - Chat – Email Zaufania dla osób, które są w nieplanowanej ciąży, rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl netporadnia pl Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość twoja mamaa
prowo 1/10 Po pierwsze jesli sie puscilas z obcym w wieku 17 lat....to jestes syfiarą,suuką bez zasad,wyrzutkiem rodizny oi zycze ci zeby cie wyalili wywloko z domu.Wstyd miec taka osobe w rodzinie.:) Po drugie mowisz ze go nie znasz nie wiesz jak mieszka ale wiesz ze ma pokoj dzieciecinny w domu ?:D skad to wiesz Szerloku?:D 3.Nie zabijaj dziecka.:) Sa dwie obcje :Oddaj do domu dziecka -jak moje 2 przyjaciółki ze wsi.Dzieci zostaly adoptowane przez bogate rodziny i czeka je dostatnie zycie w szczesliwych domach. LUB Powiedz jemu i jego rodzicom.Dlaczego mas z kisiec w tym sama???to jego BAHOR,TO JEGO PROBLEM...MA PRAWNY OBOWIAZEK PLACENIA ALIMENTÓW PRZEZ 26 LAT LAT:) DLACZEGO o tym nie pomyslał jak ci wkladąl wacka? idz do niego zrob mu scene,przy zonie,rodzicac itp. i powiedz ze podasz go do sądu.

Gość gość
Żal mi tego faceta. Za/ru/chał sobie raz a teraz łamiesz jemu i sobie życie. Nie mówiąc już o dziecku, które zostanie bez tatusia. W/g mnie przerwanie ciąży uwolniłoby was od kłopotu. Wszystkie inne alternatywy to komplikacje. Dziecko możesz mieć ale nie teraz i nie z tym partnerem.

Gość gość
Raczej on jej łamie życie. Jest starszy, bardziej doświadczony, ma już dziecko i śpi z nastolatką.