Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueberries2808

Ciąża,planowanie,testowanie,temperatura,objawy,dyskusja :)

Polecane posty

Gość MAGDZIS
własnie bo ja też już nie wiem ,ale chyba też rano bede je robic i np tego samego dnia ale po poludniu,mam ich sporo więc wystarczy napewno

Gość Mery877
Magdzis, zamawiałaś gdzieś na allegro? Bo ja w jednym opakowaniu mam 5szt a w drugim 10szt.

Gość magdzis
tak na allegro mam 30szt plus gratis pięć testów ciążowych :)

Ja kupiłam w aptece 2 opakowania po 5 sztuka plus zamówiłam na allegro teraz 30 sztuk plus 5 ciążowych zobaczymy....bd robiła 2 x dziennie dla pewnosci i niech się dzieje co chce .batalia wytoczona.

Gość SzmaragdowyKamyk
Jutro@ hmm cirkawe czy bedzie

Gość Interesantka25
Robiłam test?

Gość Mery877
Interesantka dobry tekst :P batalia rozpoczęta :P działamy dziewczyny. Od kiedy robicie testy owu?

Ja pisałam wam że @ krótka ale na następny dzień dalej plamilam....dziś też....przypuszczam że jeszcze jutro resztki i po @ bd....więc ja zaraz od 8 DC zaczynam żeby nie przegapić testy mam apteczne narazie a potem dojadą te z allegro....także luz bluz...do 20 pewnie bd testowała.

Gość magdzis
ja jeszcze mam trochę @ wiec jak mi sie skonczy to odrzu chyba zaczynam zeby miec porownianie kreek ich koloru itd

Właśnie ja też chcę widzieć jak ciemnieje ....zrobiłam dziś z ciekawości i 2 kreska dość ciemna a 6 DC....oczywiście zaczęłam sobie wkręcać już jakieś problemy z wysokim lh bo ta kreska mi się wydaje że nie powinna być aż tak ciemna w 6 DC kiedy jeszcze plamie

Gość magdzis
dwie ciemne kreski to owulacja w ciągu 24 godz,tak?bo szczerze to tak nie do końca wiem czy dobrze to rozumiem

Gość Mammabobasa
Witajcie, mam pytanie Dzis 23dc cykle 32dniowe. Do @ zostało 10dni, jest sens robic bete czy test? Wiem, ze jajo niose ale kto mi zabroni :D Pozdrawiam

Gość Mery877
Jedna kreska kontrolna a druga ma być równie mocna lub nawet ciemniejsza wtedy powinna wystąpić owulacja miedzy 24-36 godz. Ale z tego co wyczytałam to testy wykrywają większe stężenie LH ale nie gwarantują, że pęcherzyk pęknie itd. Teraz to i ja się zastanawiam czy nie testować wcześniej niż 15dc...

Gość Mery877
Interesantka, to ciekawe że taka wyraźna ta druga kreska... na początku cyklu LH jest niskie także nie powinno wyjść. Robiłaś jakoś w tym cyklu test ciążowy? Bo może okres nie był okresem? :)

Gość Mery877
Mammabobasa, szczerze mówiąc nie wiem czy coś by wyszło na becie. Ale tak jak napisałaś nikt Ci nie zabroni jej zrobić :)

Gość magdzis
i jeszcze jedno glupie pytanie :) która to kreska kontrolnqa a która testowa?

Gość magdzis
interesantka ja tez zawsze myslalam ze ma pózniej ale liczac potem jak przyszła @ 14 dni do tyłu to wychodzilo ze mam wczesniej bo cykle mam nieregularne i raz 32,raz 27 lub 28

Gość magdzis
aha,dzięki serdeczne

Gość Mery877
Interesantka, pamiętam że któraś z dziewczyn wrzucała zdjęcia testów owu i na tych początkowych była tylko kreska kontrolna.

Gość Interesantka25
U mnie dosc wyraźną jakby lada dzień owu miała być....a moze faktycznie mam wcześniej niż myślałam ale nie pokrywało by się to że śluzem na pewno ....dość dużo od rana piłam....mocz raczej rozcieńczony dość mocno...to co znowu jakies zawirowania u mnie?