Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maakaaszkaa

Kobieta bez makijażu to kobieta zaniedbana?

Polecane posty

Gość Kasia861202
Nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem. Ja jestem 9m. po porodzie i makijaż nadal pozostaje w sferze marzeń. Często mam problem żeby się ubrać i zęby umyć, bo jak tylko wyjdę do łazienki to mała już krzyczy... Mam postanowienie, że wreszcie wezmę się za siebie i ogarnę trochę. Nie mogę na siebie patrzeć. Ale najpierw muszę kupić kosmetyki, bo prawie wszystko się przeterminowało. Na razie mam w koszyku tylko taki pędzel do makijażu: https://puderek.com.pl/pedzle-hakuro/216-hakuro-h50-pedzel-flat-top-do-podkladu-plynnego-i-mineralnego.html , chcę dorzucić jeszcze kilka tych pędzli Hakuro, bo przed porodem nie używałam takich akcesoriów. Niedawno szłam na wesele i makijażystka malowała mnie tymi pędzlami. Efekt boski i są takie mięciutkie dla skóry. Muszę je mieć! Obym tylko miała czas używać...

Gość gość
Nakładanie makijażu uzależnia, zaczełam się malować gdy poszłam do liceum, nowe miejsce, nowi ludzie, chciałam czuć się pewniej. Wszyscy w około mi mówili, że nie mam po co sie malowac bo mam bardzo ladna cere, nigdy z trądzikiem czy niedoskonałościami nie miałam problemu, raz na dwa miesiące wyskoczył mi mały pryszcz i tyle, lecz mam piegowatą twarz, nie lubie swoich piegów, nigdy nie lubiłam, dzieciaki w podstawówce śmiali sie itd. Zaczełam się malować by zakryć te piegi i sie uzalezniłam, na początku nawet rano to sklepu po bułki musiałam najpierw sie pomalowac bo nie wierzyłam w to, że te piegi dodaja mi uroku, dopiero gdy poznałam mojego faceta zrozumiałam ze nie ma sie czego wstydzić, pokochał mnie i te piegi. Makijaż nakładam codziennie ale nie mam problemu by pojsc do sklepu, czy w inne miejsce z makijazem. Kobiety ktore sie maluja po prodzie itd, myslę, że robią to by dodać sobie pewnosci siebie, makijaz sprawia ze czujemy sie pieknie. Lecz gdybym miała ładna czystą cere bez przebarwień, okroiłabym moj makijaz do tuszu i rozu;).

Gość gość
Kobiety bez makijazu sa brzydkie