Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat ale wyglądam na max 18, jak mam poznać kobietę do związku ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do was... bo nei wiem, kobiety sie mną nie interesują, mam prawie 29 lat a wygladam jak uczeń liceum, nawet jak sie nie ogolone to daja mi max 19-20 :O w ogole nie jestem męski tylko dziecinny, mój ojciec na twarzy spowaznial dopiero mocno po 30stce, gdy sie urodziłem mial 38 lat i na fotce gdy mnie trzymal wyglądal jak męski, przystojny facet, uroda a'la marcin dorocinski , czyli mam czekac 10 lat? bo na fotce z ksiązeczki wojskowej wyglądal jak dziecko 13 letnie

Gość gość
a co masz dziecinną twarz czy jak?może jesteś słabo zbudowany to popracuj nad sylwetką...

Gość gość
dziecinna twarz... szczupla sylwetka tylko pogarsza sprawe

Gość gość
Taki 2 bieber? Kobiety lubią facetow z kobiecą uroda; )

Gość gość
Bieber nie, raczej blizej mi urodą do tego chłopaka z Rodzinka.pl, ten średni, gra go Ziółkowski

Gość gość
Cóż, skoro Twój ojciec miał podobnie,to pewnie w Twoim przypadku też tak będzie. Jeśli Twoja sylwetka pogarsza sytuację, no to ja nie widzę innej opcji, jak odpowiednia dieta i silownia. Zbudowana sylwetka (ale niekoniecznie atletyczna) bardzo podbudowuje pewność siebie, a to też ma wpływ na to, jak się czujesz i jak odbierają Cię inni. Zresztą znam przypadek faceta, który po umięśnieniu sylwetki zmeznial także na twarzy. A kiedy i jak, tak btw, Twój ojciec poznał mamę? A jednak młody wygląd nie był przeszkodą :)