Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

Czytam, bo lubię

Polecane posty

Dorix u mnie też czasami po kliknięciu wyślij blednie ekran i nic, wtedy klikam drugi raz wyślij i idzie

Dorix dziękuję za urocze foty, świetna z Was para, o Twojej wersji blond i długości już mówiłam, że to był strzał w 10:), ale nie mogę się oprzeć i muszę napisać, że Cz. przy Tobie odmłodniał:) miłość służy Wam obojgu:):):) super

od wczoraj niewyraźnie się czuję, ale nie grypowo raczej jelitowo:o teraz głowizna dochodzi, wrrr

po wczorajszym orkanie, dziś służby miały co u nas robić, mnóstwo drzew połamanych, brak prądu, ale i tak bliżej Orsejki było gorzej:o Orsejko daj znać co u Ciebie

Cześć i pochmurno szaro buro. Kawusia i herbatka UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miłej udanej soboty.Ha mój od dziś za 2 tygodnie w domku:)

Gość gość
Kochane, to ja, dorix. Jestem w Cz. a za chwilę wybywam do Krakowa (wycieczkowo). Wpadłam Wam pomachać bo w moich stronach Ksawery zabrał prąd i jeszcze go nie mamy. Całuję, pozdrawiam i życzę pięknego weekendu.

i jest ok:) Vanilia u mnie też szaro jesienie, dobrze, że nie pada:) Dorix, Ty to się nie nudzisz:) wycieczkuj sobie wesoło i baw się dobrze:)

Witam :) Zulko ...u mnie rownież łamało drzewa jak zapałki ..prądu nie było cały piątek dopiero wieczorem :O ..a w ogrodzie mam wszystko 😠 liscie ...smieci ...itd. wczoraj trzeba było sprzątać i sprzątać ale już ok .:) Wszystkim miłej niedzieli ... Kawunie zostawiam (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)

Plotko... my mamy chodniki pięknie nam zrobili z pasami najazdowymi itd... ale mi pod płotem z jednej strony zrobili pas zieleni a raczej to pas wc .dla zwierząt i tak co rano mam rozkopane doły 😠 jest to mały kawałek i tego chce się pozbyć i pozbędę już mam załatwione czekam tylko jak miasto do końca odbierze roboty :) ....

Orsejko, coś spać nie możesz, ja ostatnio mam podobnie, co noc budzę się ok. 3, potem albo jeszcze zasnę, albo nie:o pół biedy w weekend, gorzej w tygodniu kiedy do pracory mus iść

Orsejko czyli masz szansę na pozbycie się psiego wc-tu. powiedz położą polbruk?

dziewczyny, trzymała któraś z Was kiedyś ciuchy w workach próżniowych? ciekawa jestem jak je później rozprasować, pewnie trzeba wyprać przed.

Witam :) słoneczko posyłam własnie wyszło za chmurek :) jest cudnie ... Zulko... położą taką samą kostke jaka jest ale muszę zapłacić :)a jednak zdecydowanie wole stracić niż sprzątać po piesiach ... no idę se 🖐️

Gość mol książkowy
hej w linku jest sporo moich książek w pdf jak i e-booków zajrzyj na pewno znajdziesz coś dla siebie ---http://ceesty.com/q9SyQj--- pozdrawiam

Nie zaglądaj tu więcej molu pseudoksiążkowy ;) :P Witajcie Dziewczynki, które zajrzały ❤️ Niedziele u mnie mokra i ponura - nie zaświeciło sloneczko tak jak u Was Zulko ❤️ Orsejko ❤️ Wczoraj mieliśmy troche slońca i miałam nadzieje, że zostanie na dłużej. Noc z pełnią księżyca przy bezchmurnym niebie ;) Wczoraj miałam młodych od rana, posiedzieli troszke więc dzisiaj z przyjemnością przywitałam ciszę i spokój :P Zulko nie używałam worków próżniowych. Dokładne wygładzenie zmarszczek przy pakowaniu powinno działać ale chyba się nie uniknie rozprasowywania po wyjęciu :P

Vanilko - wczorajszego "kreta" wrąbałam tylko nie miałam czasu podziękować ❤️ No i kawusie dzisiaj wysiorbałam - dzięki ❤️ :D Zulko na przyszłość nie zrażaj się pustkami i nie wycofuj tak skwapliwie. Zawsze ktoś przyjdzie i przeczyta to co masz do opowiedzenia :D ❤️ ❤️ ❤️ Ćwicz paluszki :D :P ❤️ Mam ciepły pachnący budyń U U U U U U zapraszam. Jest czekoladowy i waniliowy i śmietankowy ❤️

Nie ma polskiej złotej jesieni :O jest doopiata :O Ale nie poddajemy się i trwamy. Zima będzie tęga podobno - szykujmy kożuchy. Miłego wieczoru życzę

Hejka🖐️ ale u mnie szał 1 stopień ciepła Kawusia herbatka jak kto lubi to plasterek cytryny łyżka miodu. Miłego dnia❤️