Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z dziewczyną 18 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
Jesteś kretynka jakich mało, zajmij sie lepiej wychowywaniem swoich dzieci aby wiedzy z internetu nie musiały czerpać. Mam koło 50ki wiec małolatą nie jestem i nie wciskam nosa w cudze związki a tym bardziej nie wylewam swoich żali, ze żaden bogaty mnie nie chce bo już swoją młodość mam za sobą i nie jestem do wzięcia. Ludzie dobierają sie w pary i każdy ma inne priorytety. Zwiedziłam trochę świata i wiele widziałam i nic mnie nie dziwi i nie oburza. Poznałam wiele ludzi i różne związki i jestem daleka od rzucania kamieniami w ludzi tylko dlatego,ze nie żyją w takim schemacie w jakim mnie wychowano.

Gość gość
Moje dzieci mają takie wychowanie, jakiego tobie najwyraźniej zabrakło, skoro nazywasz mnie kretynką. Natomiast internet jest skarbnicą wiedzy każdego młodego człowieka, z której czerpie garściami. I widać, że jak zwykle ściemniasz lekarko i podszywasz się tym razem pod 50-cio latkę, bo gdybyś miała rzeczywiście tyle lat i dzieci to wiedziałabyś, że internet to dla młodzieży w obecnych czasach drugie życie, drugi dom.

Gość gość
Tylko współczuć takiej matki, która nie jest autorytetem dla swoich dzieci. Jeżeli wychowujesz dzieci w takiej kulturze jak Twój poprzedni post to tym bardziej współczuje tym dzieciom.

Gość gość
Młode to i głupie dziewczę, które tutaj pisze...Brak argumentów, to ucieka się do obrażania i wyzywania. Po wpisach tej panny widać, że próbuje zagłuszyć w sobie poczucie winy i wstydu za to że zadaje się ze sporo starszym panem, z którym jest z powodu jego pieniędzy. Koleżanko, jeśli ten temat jest taki ok, to znaczy bycie ze starcem dla pieniędzy, to dlaczego tak zajadle tu walczysz o swoje dobre imię? Skoro to takie ok, to dlaczego ten temat tak cię męczy i za każdym razem do niego wracasz? Tak, rozumiem, takie zachowanie (związek dla pieniędzy) nie jest ok i dobrze o tym wiesz, ale próbujesz się wybielać, poniżając starsze kobiety, ubliżając im itd

Gość gość
Jezeli w Twoim systemie wartości nazwanie innej kobiety doopodajką starego zgreda to komplement zarazem dla niej jak dla jej partnera a nazwanie kogoś kretynka to wielka zniewaga to nie mamy o czym dyskutować.

Gość gość
Znowu jakas stara raszpla jest zazdrosna o mloda dziewczyne. Ciekawe,ze od setek lat to nikomu nie przeszkadzalo i nagle w 20 wieku ustawiono jakies reguly z d**y. Kobiety zawsze wybieraly starszych od wiekow in nic to nikomu kto z kim jest.

Gość gość
gość dziś Dziecko, ciebie natomiast najwyraźniej chowała ulica, a nie matka (przynajmniej nie normalna matka), skoro zadajesz się ze starymi dziadami dla pieniędzy

Gość gość
gość dziś A jak inaczej nazwać ciebie dziewczyno? Dziwką? Ok, skoro wolisz... tak już cię tu nazywano, więc wolałam ci oszczędzić

Gość gość
gość dziś kurcze, a byłam przekonana że żyjemy w 21 wieku...well...

Gość gość
Możesz sobie mnie obrażać i nazywać jak chcesz, nie urazisz mnie tym bo ja swoją wartość znam a tylko pokażesz jaki masz niski poziom. Chyba bardzo nieszczęśliwa jesteś w życiu realnym bo wylewasz tyle jadu na forum.

Gość gość
Zebys sie nie zesrala tylko z wrazenia :D

Gość gość
To bylo do starej zazdrosnej raszpli

Gość gość
Dobrze wiedzieć ,ze nie do starej nie zazdrosnej :)

Gość gość
Tak, młoda świeci kulturą i wychowaniem hahahaha

Gość gość
Nie jestem młoda i mam o wiele więcej kultury niż Ty, oczywiście Ty tego nie widzisz i nigdy nie zobaczysz bo z nizin w Twoim wieku już sie nie wychodzi. Jak w tym powiedzeniu „ Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci”

Gość gość
Zebys sie nie zesrala tylko z wrazenia smiech.gif

Gość gość
jest tu taka stara k*******a ktora wszedzie widzi jakas lekarke

Gość gość
...napisała...lekarka (IP)

Gość gość
tak tak oczywiście

Gość gość
ojojoj... dziadunia się zakochał... olaboga..

Gość gość
Tez zauważyłam ,ze siedzi tu kobieta, która w każdym wpisie widzi jakaś lekarkę. Na forum już jest jedna taka co wid******ażdym wpisie kochankę swojego męża.

Gość gość
O to znów ta stuknięta k***a z dworca ze zwidami co swoją chorobę wmawia innym. :D Wystarczy, że treść postu jej się nie spodoba i natychmiast choroba się uaktywnia. :D

Gość gość
18 lat młodsza to się nadaje tylko do ciągnięcia pały w krzakach ale nie do życia. gdzie się z taką nie pokażesz to się śmieją że z córką przyszedłeś

Gość gość
Śmieją sie tylko zazdrosne stare baby.

Gość gość
gość dziś o to to w punkcik :)

Gość gość
10:29 punkcik to twój mózg :)

Gość gość
Jak obojgu odpowiada taka różnica to ich sprawa.

Gość gość
gość dziś Śmieją sie tylko zazdrosne stare baby. xxxxxxx nie, śmieją się głównie faceci. mój ojciec leżał w szpitalu z takim facetem pod pięćdziesiątkę który miał żonę 18 lat młodszą. jak pierwszy raz przyszła do niego w odwiedziny to wszyscy faceci na sali myśleli że to córka go odwiedziła i tak mówili "o córka pana odwiedziła". za którymś razem facet wybąkał pod nosem że to jest jego żona a nie córka. ubaw chłopy mieli na sali niesamowity tym bardziej że ten mąż co miał 18 lal młodszą żonę na zawał w szpitalu wylądował

Gość gość
waleczna lekareczka broni honoru prostututek