Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia1995

czy jem za mało ?

Polecane posty

Hej. 3 miesiące temu poroniłam i szwagier mówi że jestem za chuda i płód nie mógł się rozwijać. Nie wierze w to bo nie było nawet zarodka, ale chciałam się was zapytać czy waszym zdaniem za mało jem. Jestem szczupła 173, 55 kg. pracyje fizycznie ale nie jest to ciąka praca więc nie spalam dużo kalori. Mój jadłopis: 1. Śniadanie: owsianaka z 5 łyżek płatek i szklanki mleka, banan. 2. Perwsza przerwa w pracy: kanapka z razowego chleba z sałatą szynką pomidorem, gruszka 3. Druga przerwa w pracy: kanapka z razowego chleba z szynką i pomidorem. mały jogurt naturalny 4. Obiad: talerz zupy jarzynowej. 5. Kolacja: kanapkaz chlebia pszennego z salami i ogórkiem, kanapka z chleba pszennego z midem, mała nektarynka, kiwi. Ogólnie nie jem prawie wogóle słodyczy, przekąsek, chipsów,

Gość gość
Nie, jak dla mnie jesz w normie.

Gość gość
Ja jem mamlo, znaczy przed ciaza jadlam! Nie lubie jesc i nie bywam glodna! Z reszta na" glodnego" lepiej mi sie mysli. A wiec tak! - kolo 8 na sniadanie 3 dziesieciocentymetrowe parowki z cielecina i kajzerka. -kolo 12 dwie kanapki z serekiem do smarowania lub drozdzowka - jakas kanapka z maca albo wrap Gdy nie pracowalam zdarzalo sie ze zjadlam obiad, a pracowalam 22-23 dni w miesiacu! Waze 60 kg przy 168 cm!

Gość gość
Na pewno jedzenie czy waga nie jest w tym przypadku przyczyna poronienia. Takie rzeczy się zdazaja i niema w tym twojej winy.