Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka z pracy ma 45 lat i jest w ciazy...ma dorosle dzieci juz.

Polecane posty

Gość gość

Syna lat 22 Corke lat 18 I teraz po latach sobie wpadla z mezem Ciesza sie bo ciąża przebiega zdrowo i w listopadzie poród.

Gość gość
Przestan zagladac obcej kobiecie w majtki. Nie twoja sprawa wredna zolzo...

Gość gość
Ale dlaczego tak to Cię zaciekawiło, ze aż piszesz na Kafe ?

Gość gość
No i co? Juz wiesz co kupić na prezent dla maluszka? To jest twój problem, jeśli mogę dodać coś od siebie. A resztę zostaw rodzicom.

Jesli wszystko przebiega dobrze, to co w tym takiego zlego/dziwnego?:-)Kobiety rodza w coraz pozniejszym wieku; medycyna poszla do przodu, poza tym ewolucja tez zrobila swoje (natura troche dostosowuje sie do trybu zycia, a nikt mi nie powie,ze w tyhc czasach 24-latka ma ulozone zycie,przynajmniej nie wiekszosc z nich).

Gość gość
niedawno zakladalas ten temat.Po co ci kolejny?

Gość gość
jej c**a i jej problem a nie twój, co prawda w tym wieku to usunęłabym ciąże a nie pakowała eis w pieluchy, ale nie każdy jest tak mądrze myślący jak ja

Gość gość
Moja babcia urodziła mamę jak miała 16 lat a ciocię jak miała 44 lata i mam ciocię młodszą ode mnie o 4 lata. Ani 16 lat ani 44 lata to nie jest czas na rodzinie dzieci, bo potem takie dziwne sytuację wychodzą.

Gość gość
O co wam chodzi? Ma corke ,ktora jej pomoze w opiece nad maluszkiem.

Gość gość
18.21, a czemu dziwne? Ja mam jedną ciocię 2 lata młodszą a drugą w tym samym wieku- w podstawówce chodziłyśmy do jednej klasy i siedziałyśmy w jednej ławce:) Nie traktowałam jej przecież jak ciotkę i nie mówiłam do niej ciociu, tylko jak siostrę i koleżankę;) nigdy nie widziałam w tym nic dziwnego

Gość gość
No i co z tego? Dopóki kobieta ma okres, czyli regularną owulację, to może w ciążę zachodzić. Jakaś dziwna jesteś

Gość gośćlaluna
Odwalcie sie od kobiet w ciazy,zazdroscicie!!!!!!ciemnogrod i zacofanie,sa,50 ktore rodza ich p***y i ich sprawa,zyjcie z calych sil,po to jest zycie i glupie tematy sa dla prymitywow,zegnam!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moja babcia urodziła mamę jak miała 16 lat a ciocię jak miała 44 lata i mam ciocię młodszą ode mnie o 4 lata. Ani 16 lat ani 44 lata to nie jest czas na rodzinie dzieci, bo potem takie dziwne sytuację wychodzą. xxxx Dziwna to jesteś ty, a nie ta sytuacja.

Gość gość
Moja babcia urodziła moją mamę w wieku 44 lat. Mama ma dwie starsze siostry, super sprawa. :)

Gość gość
Odwalcie sie od kobiet w ciazy,zazdroscicie!!!!!!ciemnogrod i zacofanie,sa,50 ktore rodza ich p***y i ich sprawa,zyjcie z calych sil,po to jest zycie i glupie tematy sa dla prymitywow,zegnam!!!!!!!!!!! xxxx Dokładnie tak. Zazdrośnice zakładają takie topiki. Jak ktoś ma partnera i uprawia regularnie seks, to wiadomo, że z tego dzieci są.

Gość gość
Czyli twoją koleżankę czeka ostry zapiernicz do 60 roku życia :) Swoją drogą na wywiadówki bedzie chodziła jeszcze w 64 roku życia :D Czyli mama nastolatka-emerytka .Pytanie czy emerytury starczy .

Gość gość
Na wywiadówke do 19-latka masakra :O Jestem mamą 12-latka i na wywiadówke chodzę dwa razy w roku, bo mam kontakt na e dzienniku z nauczycielami. Gdzieś ty się uchowala?:D

Gość gość
Jesteście (niektóre) strasznie ograniczone. Jak tylko pojawia się temat późnej ciąży to od komentarz o wywiadówkach, jakby to było istota macierzyństwa. To nie będzie chodzić na wywiadówki :)

Gość gość
Dziwne bo niedawno całkiem, bardzo dobre liceum wymagało regularnego kontaktu z rodzicami...A e-kontakt w sprawach wychowaczych dziecka i jego problemów, sorki ale to jakieś nie halo jest . Ad meritum- w sprawie póżnego macierzyństwa wywiadowka to pryszcz . Ale ważny jest sygnalizowany często problem że tak starzy rodzice często pozstawiaja "problem" młodszej pociechy starszemu rodzeństwu .Były tu na kafe opisy i historie takie . Bodaj 35 latka z własnymi dziećmi dowiedziała sie nagle że po śmierci jednego z rodziców musi opiekowac/łożyć/utrzymywać młodszego o ponad 20 lat brata z którym nie miała wcześniej ani więzi ani kontaku bo wcześnie z domu wyszła a rodzice machnęli go sobie w dziadkowym wieku .Uhahana "z radości' była że hej.

Gość gość
Po pierwsze, jeśli nibe masz kłopotów wychowawczych z dzieckiem, e-dziennik zupełnie wystarcza. Po drugie, jeśli użyjesz łacińskiego wtracenia, nie oznacza to, że trzymasz poziom. ;) Po trzecie," starzy rodzice" to pikuś przy takiej jak ty..."kafeteriance". Ach te "Trudne Sprawy". :D

Gość gość
Co innego planować ciążę a co innego wpadka. Tak im wyszło i muszą się zmierzyć. Oby wszystko było w porządku u zdrowia starczyło na wychowanie. A co do sytuacji, że nabcia rodzi dziecko to jest to jednak nienormalne. Mam taką znajomą, której matka urodziła dziecko jak jej córka szła do szkoły, więc babcia urodziła i to babcia 7-latki :-(

Gość gość
W wieku 45 lat będę miała 20 letniego syna. Szczerze mówiąc bardziej załamałaby mnie opcja zostania babcią w tak młodym wieku (plus zmarnowana młodość syna) niż zostanie matką. Nie te czasy.

Gość gość
Wpadka w wieku 45 lat ? Ładny przykład dla doroslych dzieci .

Gość gość
21.52 Zgadzam sie ładny przykład. Tylko ja to chyba rozumiem inaczej niz ty. Dla mnie to naprawde ładny przykład, ze rodzice po tylu latach razem jeszcze szukają swojej bliskości, dogadują sie i uprawiają seks. I to seks z współmałżonkiem, a nie jakies zdrady na boku. 45 lat to nie są ludzie , którzy jedna noga sa juz w grobie. przeciez to wiek , kiedy jeszcze do emerytury zostaje 20 lat pracy zawodowej. A wpadki mogą sie zdążyć każdemu,jak jest seks może zdazyc sie ciąża

Gość gość
No powyżej, nie każdemu ...lesbijkom czy gejom ciąża nie grozi .A seks mają .

Gość gość
Nareszcie mądra wypowiedź :) A juz zwątpiłam.

Gość gość
Tak czy siak 45 lat to bardzo późno i nie piszcie tu o celebrytkach milionerkach ze sforą niań dla dzieci .

Gość gość
Kto wam tak powiedzial, ze kobiety rodza w coraz to pozniejszym wieku ? Teraz taka pozna ciaza to wybryk. Kiedys przy braku antykoncepcji kobiety rodzily do samej menopauzy. Kto wam ta szkole kladzie do glowy ? No co wy ? Probujecie jakas mode wykreowac ? Kiedys to nie bylo nic dziwnego ze kobieta po 30 czy w 40 jest w ciazy. Tylko tyle ze rodzila 5 6 7 8 lub 9 lub 10 dziecko. Po prostu.

Gość gośćesmeralda
Moj ukochany maz byl tzw poznym dzieckiem,ja rowniez,nigdy nie wstydzilismy sie swoich mam,moja jeszcze zyje,ja jesli zajde w ciaze,bede szczesliwa,a prawdopodobienstwo,ze nie zdolam wychowac dziecka,jest takie samo jak nastolatka gdyby miala dziecko,zazdrosc,zawisc,domena polaczkow,co z wami kobiety ze wy jestescie tak podle dla siebie,zaznaczam nie ublizajcie mojej mamie,ja jestem wychowana,zdrowa i wiem od innych,ze inteligentna,wiec ni pkujcie jadem,same mozecie miec dziecko po40 wolna wola,dar zycia jest piekny,a temat do tylka chyba 20to wymyśliła

Gość gość
Bo to jest pewna moda :) otwórz kolorowe czasopismo a tam przeszczęśliwa obrobiona photoshopem 44-48 latka z maluchem, switaśne fotki i cud miód .