Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 27 lat jestem dziewica spotykam sie z facetem juz 2 miesiace

Polecane posty

Gość gość
Ja myślę, że 2 miesiące to przede wszystkim za wcześnie, by myslec o seksie. Jestem mlodsza od Ciebie, tez dziewica i powiem Ci, że kilka razy mialam przypadek, że spotykalam sie z kims (z jednym to nawet 4 miesiące), nie mowilam od razu, że jestem dziewicą, po prostu trzymałam dystans i odmawialam i okazywalo sie wtedy, że oni chcieli mnie tylko wykorzystac. A gdy nie szlo za latwo, to dawali sobie siana.. dlatego ciesze się, że nie zgadzalam się na nic. Szanuję sie, chciałabym to zrobic z miłości i jednocześnie z facetem, które nie rzucal sie na wszystko, co się rusza, a który ma podobne podejście do tego.

Gość gość
Zrobił by ci dobrze.Po co ci ta cnota.

Gość gość
ja czekam z seksem jakis czas jak facet ucieka tzn ze nie byl warty i chcial tylko por000ac za darmo wiec nie mow za wiele

Gość gość
Ja nie lubie takich starych dziewic

Gość gość
Poczekaj aż Ci powie, ze cie pokochał, wtedy zrozumie i bedzie wyrozumiały.

Gość gość
Jasne niech czeka 2 lata.. Będzie mieć siwe włosy zanim ten AKT nastąpi. Coś nie wyjdzie, kolejne lata na w ogóle znalezienie kogoś sensownego, później chodzenie i będzie 50 odbijać nadal sama..

Gość gość
wg mnie kobieta powinna jak najszybciej byc chetna na seks chce sprawdzic czy spelnia moje oczekiwania czy jest dobra moze mi sie nie spodoba? po co z taka chodzic? moze to ja jej sie nie spodobam i zechce innego?

Gość gość
Ale po co ty w ogóle zaznaczasz, że jesteś dziewicą? Hę? Nie lepiej zachowywać się naturalnie i być sobą? Co to kogo obchodzi?

Gość gość
gość dziś Ale po co ty w ogóle zaznaczasz, że jesteś dziewicą? Hę? Nie lepiej zachowywać się naturalnie i być sobą? Co to kogo obchodzi? xxxx bo to oznacza ze jest stara i nienormalna

Gość gość
dziewictwo w tym wieku to choroba

Gość gość
racja, choroba, moi ci to 32latka w tej sytuacji, ale ja nie zawracam zadnemu facetowi glowy i wszyscy zadowoleni ;)

Gość gość
Myślę że sex po w miesacach znajomości to za szybko nie masz się co spieszyć tylko dlatego ze masz 27 lat. Ja jestem sporo młodszy od Ciebie też jeszcze tego nie przeżyłem i nie mam zamiaru się spieszyć zrobię to dopiero wtedy gdy będę wiedział że to ta jedyna i będę miał do niej pełne zaufanie. Trzymaj się ;)

Gość Darek 57
A ja jestem pod wrażeniem, bardzo cenię dziewictwo u kobiet, kilka dziewic miałem w życiu i szkoda tylko że kobiety tego nie cenią. Pozdrawiam Cię dziewico.

Gość gość
Nie czekaj z tym za długo bo inna mu da a ty zostaniesz dalej dziewicą.

Gość gość
Masz rację przedmówczyni, ja też tak czekałam aż do 18-stki.

Gość gość
Nie martw się, jak Cię jeden przeleci to drugiemu dasz jeszcze szybciej.

Gość gość
szacunek! gdzie takich szukac? teraz bylem z 24 latka i miala juz z 9! nie wiem co dzieje sie z tym swiatem... czekaj z tym, niech bedzie to wyjatkowe, a nie przy pierwszej lepszej okazji.. nie daj sobie wmawiac ze bez tego to nie zwiazek!

Gość gość
Uuu 27 i dziewica, gdzieś ty się dziewczyno uchowala, az dziwne w tym wieku i brak seksu :P Teraz dzieciaki rodza dzieci

Gość gość
Wczoraj było w tv 10 latka urodziła dziecko, a ojciec dziecka 12 latek a ty 27 i dziewica :D

Gość gość
Niem ma w tym nic dziwnego, ja też pierwszy raz miałam mając 23 lata, ale teraz po latach uważam że za długo czekałam, nie poznałam smaku seksu i wyszłam za mąż za mojego pierwszego faceta, czas pokazał że był to błąd.

Gość gość
Zdecydowanie za późno, optymalnie 13-16 lat;\:P

Gość gość
Osobiście lubię seks toz to sama przyjemność. A mój pierwszy raz w wieku 18 lat. Wiec gdzie ty dziewczyno się uchowalas :D

Gość gość
Ja mając 16 lat już byłam przer******* gdzie ty żyjesz?

Gość gość
ja stracilam dziewictwo w wieku 30 lat z mezem bylismy dla siebie 1szymi. Nie zaluje.

Gość gość
Hehe w wieku 30 lat to ja już mam dziecko. Aż dziwne seks to sama przyjemność jeszcze z ukochana osoba mega orgazmy :P

Gość gość
pozniej niz ty spokalam ukochanego