Gość DietoLogika Napisano Sierpień 28, 2017 Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich usług. Jestem absolwentką WSR w Warszawie. Chętnie pomogę Państwu w poprawieniu zdrowia i wyglądu za pomocą indywidualnie dobranego planu żywieniowego. Pomagam w: - odchudzaniu - niedożywieniu - żywieniu w jednostkach chorobowych - poprawie stanu zdrowia przez odżywianie Zajmuję się Pacjentami w każdym wieku, zapraszam także dzieci. Układam indywidualne jadłospisy w oparciu o wywiad żywieniowy z Pacjentem. Wspólnie ustalamy plan postępowania w oparciu o wyniki badan, preferencje żywieniowe a także aktywność fizyczną, czas możliwy do poświęcenia na przygotowanie posiłków itp. Moje jadłospisy doskonale nadają się do rozszerzenia ich stosowania na całą rodzinę i wprowadzenie zdrowego stylu odżywiania dla wszystkich Domowników. Jadłospisy wzbogacone są o przepisy i wskazówki jak wykonać konkretne potrawy oraz jakie składniki kupić. Zapraszam do polubienia mojej strony na FB https://www.facebook.com/dietologiczna/ Kontakt ze mną: mail: dieto8logika(at)gmai(dot).com lub przez FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach