Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak że kogoś bardzo nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość

A niestety musicie z tą osobą przebywać? Jak sobie z tym radzicie? Ja tak mam w pracy i już nie daje rady. Ta osoba mnie niszczy psychicznie i chce wyeliminować z firmy. Najgorsze jest to że jest bardzo fałszywa i obłudna wiele osób ma przez to po swojej stronie, bo ludzie nie widzą jakie to ścierwo

Gość gość
nie mow ze ma czarne wlosy? bo z rególy czarne - łby takie sa! tez tak mialam i musialam z placzem odejśc przez niejaką Sylwię C. straszna jedza z Piotrkowa:( - suka jakich mało....

Gość gość
A jaka to była firma w Piotrkowie ? Nie chce się na nią naciąć

Gość gość
nie podaje wiecej danych. nie chce miec juz z nia do czynienia! ale to nie było w Piotrkowie, wiec sie z nia nie zetkniesz raczej :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale ja nigdy nie mam takich problemow ; wodocznie jestem w porzadku do wszystkich

Gość gość
Czarne i rude to fałszywe

Gość gość
Widocznie wszystkim przytakujesz i nie masz własnego zdania, uśmiechasz sie sztucznie choćbyś w ryju miała kwas

Gość gość
gość dziś to prawda z tymi czarnymi włosami

Gość gość
No zeby czasem ta S ciebie tu nie wykryła ;) jeszcze gotowa bedzie by ci kolo d**y narobic za to ; czarne suki takie sa no i rude małpy

Gość gość
Nie mam kwasu w ryju , po prostu chce miec spokoj i huj i wszyscy mnie lubia

Gość gość
nigdy sie jeszcze nie spotkałam z bardzo zlosliwą blondynką - moze i sa głupsze ciut ciut....:) - bez obrazy dla blondynek!! i plotkują i moze faceta nie załatwią, ale sa fajowe kumpele!! sama mam ciemny blond, ale zawsze wolalam na kumpelę blondi niz czarnule...:)

Gość gość
Ja nie lubię takich jak ty. I jest masa ludzi którzy nie lubią nijakich bezbarwnych osób

Gość gość
22:12 - nie mart sie, ma dzieci i niezly zap*****l teraz z tego co mi wiadomo, wiec nie ma czasu tutaj siedziec ;)

Gość gość
Juz cie lubie blondynko :) tez jestem jasnowłosa i zawsze wkolo siebie mam jasnowłose babeczki i to równe kobitki

Gość gość
Nie znasz mnie i skad mozesz wiedziec jaka jestem, mnie sie nie da nie lubic , widocznie lubisz wkolo siebie nerwowa konfliktowa atmosferę i wywołujesz w pracy konflikty , nie sprowokujesz mnie :)

Gość gość
To jeszcze ludzi nie znasz , wlasnie te ktore maja dzieci siedza tutaj zamiast sie nimi zajmowac to plują tutaj jadem by sue wyzyc ;) zebys sie nie zdziwila

Gość gość
oprocz ignorowania, bo to nie dla mnie, to czy macie jakies konstruktywne rady? i oprocz odejścia z pracy, bardzo lubię moja pracę, lubilam do niej przychodzić, lubię reszte ludzi i dogaduję się z pozostałymi tylko ten jeden śmieć i odpad ludzki mnie gnębi i nie daje żyć :(

Gość gość
Tez nie znam złośliwej blondynki ; wszystkie sa subtelne delikatne ; rude sa najgorsze ; mam nadzieje ze tu rudej nie ma

Gość gość
Autorko napisz jak gnębi cie ta baba w pracy? Moze jakies rady zapodamy ;) jakies sposoby .... w koncu ma sie doswiadczenie w złośliwościach ;)

Gość gość
Ty mnie też nie znasz a stwierdzasz ze prowokuję konfliktową atmosferę. Ja cie nawet nie zamierzam prowokowac bo po prostu mam cie głęboko w d***e, wisisz mi a myślisz ze próbuje cie sprowokowac. phi :O

Gość gość
Śmieć i odpad hahahaha fsjnie napisalas , napisz jak ci dokucza to jej wp********y ostro zaraz :)

Gość gość
No nie wiem kochane.. Znam jedna blondyne i jest niezla mieszaczka... Pitu pitu, myszka mala, a dziwa i z jakimis obsesjami.. Co do atmosfery w pracy to wspolczuje. Pewnie bedziesz musiala zmienic.. :O Takich osob to ja tez nie rozumiem, co uwazaja, ze jak one sa w porzadku, to inni tez beda.. A co Ty robisz kobieto, ze nikt Cie nie rusza? Spratasz, czy za toalete zbierasz?? Nie ma w tym nic zlego, ale niektore zawody to wielki stres, ciagla komunikacja i rywalizacja.. Niektorzy ludzie beda zwyczajnie podli chociaz nie wiem jaka bys dobra byla. Czasem to nawet gorzej.. :O

Gość gość
Miałam dwie koleżanki blondynki, jedna była normalna a druga okazała się taka suką jakich mało. Bzdura z tym kolorem włosów.

Gość gość
To prawda, że rude i czarne są najgorsze, przynajmniej w Polsce.

Gość gość
Głupiemu sie ustępuje ;) szkoda twoich nerwow tracic na kafeterii , nie bierz wszystkiego na poważnie , wyluzuj

Gość gość
miałam rudą kolezankę w podstawówce - istna masakra była...a nie miałam innej kolezany do ławki i az do 4klasy byłam na nia skazana :(, a włosy miała istna marchewka :(. Zaraz jak była nastolatką to z mama zafarbowała jej na czarne.

Gość gość
tu atorka ciężko to opisać, to nie baba mnie gnębi tylko taki jeden młot. ustawia wszytkich przeciwko mnie, kabluje do szefa, wyklucza mnie z zespołu ustalając wszystko za moimi plecami. nie wiem skad go wzięli bo niedawno przyszedl do firmy ale chyba ma jakies plecy, tak to wygląda

Gość gość
Dobrze ze piszecie krotkie posty ; nie cierpie dlugich czytac ; oczy mi sie wtedy plączà :) ja nie mam nikogo kogo bym nienawidzila , szkoda byloby mi zdrowia na takie rzeczy a i mam milo w sercu bo ktos mi kupil mieszkanie i od wczoraj w moim zyciu slonko zaświeciło . Do tej pory wynajmowałam no i wam pierwszym o tym mowie , warto byc dobrym człowiekiem by dobro wracało :)

Gość gość
Mam w rodzinie ruda :( istna masakra :( jest bardzo niebezpieczna i jest kurwą

Gość gość
tu autorka rzeczywiście blondynki są jakby bardziej przyjazne i mniej wredne, sama nią jestem, ale nie mam platyny na głowie