Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak że kogoś bardzo nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
Wątpliwa sprawa by udalo sie go utemperować , nie bedzie to łatwe , takie osoby sa bardzo pewne siebie i po trupach do celu

Gość gość
pójdę na skarge do szefa, pozbieram wszystkie fakty i przytoczę sytuacje które miały miejsce. Do hr-ów tez chyba pójdę porozmawiać. Nie wiem czy to coś da ale przynajmniej bede miała pewnosc ze zrobilam wszystko żeby sie obronić. Jak nie będzie żadnej reakcji to sie zwolnię, innej drogi nie widzę. Nie będę walczyc z wiatrakami. Podejrzewam, że nie będzie reakcji szefa bo tamten to ma w firmie jakies "plecy", słyszałam to z pewnego źródła, poza tym to też widać. @cwaniak Mieszkam w Poznaniu więc do Krakowa trochę daleko, ale dziękuję za chęć pomocy :)

Gość gość
W tych poradach chodzi o to, ze Autorka ma sie odciac.. Mozna jej teraz pisac, ze mu najlepiej manto sprawic, ale nikt tego nie zrobi... Autorka moze i poczuje sie dzis lepiej, bo poczuje wsparcie i rowna niechec do "kolegi", ale jutro pojdzie do pracy, zauwazy, ze manta mu nikt nie spuscil i nadal jest taki sam... Chyba wlasnie Autorko musisz sie mentalnie od tego odciac.. Ja takie techniki stosowalam i dzialaly.. Poszukaj wiecej na ten temat i sprobuj wprowadzac w zycie..

Gość gość
To sa bardzo ciezkie sprawy w pracy i rzadko kiedy dochodzi do porozumienia , jemu na porozumieniu nie zalezy , to groźny przeciwnik , bedzu ciezko bardzo

Gość gość
Wątpliwa sprawa by udalo sie go utemperować , nie bedzie to łatwe , takie osoby sa bardzo pewne siebie i po trupach do celu xx właśnie tak! w dodatku manipulant jakich mało. Ja go rozszyfrowałam, ale większość to dała sie omotać :O

Gość gość
Ja szefowi wyzej tez donioslam, ale tak samo, palant mial tam plecy i nikt mi nie pomogl.. Powodzenia.. :)

Gość gość
Autorko dobry pomysl by isc do szefa z tym wszystkim i spokojnie porozmawiac i opowiedziec wszystko. Przynajmniej bedzuesz wiedziala ze zrobilas wszystko

Gość gość
hyba wlasnie Autorko musisz sie mentalnie od tego odciac.. Ja takie techniki stosowalam i dzialaly.. Poszukaj wiecej na ten temat i sprobuj wprowadzac w zycie.. xx w tym przypadku nie wystarczy tylko się odciąć, musiałabym pozwolić żeby to jemu były przypisywane całe zasługi zespołu, praca innych w tym moja. I żeby to on miał zawsze rację i żeby wszyscy robili tak jak on chce. Ja na to nie moge pozwolić

Gość gość
Naprawde wspolczuje autorko, czlowiek chce spokojnie pracowac a tu sie nie da.

Gość gość
dzięki Wam za rady i zrozumienie, wsparcie jest wazne, nawet takie zdalne :)

Gość gość
Nie pozwol mu autorko . Badz dzielna i nie pokazuj mu ze boli cie jego zachowanie

Gość gość
Autorko zapisze ten temat , napisz czasem gdy sytuacja sie choc troche zmieni :)

Gość gość
Mam nadzieje ze daliśmy ci no moze nie super rady ale sile do działania :) Badz dzielna i nie poddawaj sie, znasz swoja wartosc i nie dawaj sie dziadom, teraz musze spadać i zycze ci wszystkiego najlepszego i sukcesów w pracy. Pozdr rowniez dla Cwaniaka i innych fajnych osob tutaj :)

Gość gość
zdradzę Wam mój mały sekrecik: zawsze chciałem gnoić gnojarzy, niestety to zawsze ja byłem gnojony, czy to w domu, czy to na podwórku, czy to w szkole, czy to w pracy, czy to ogólnie w życiu, na każdym kroku, na ulicy, w sklepie, w parku, gdziekolwiek, zawsze to ja jestem gnojony... czasem lecze kompleksy na kafeterii trollingiem ale to przynosi jedynie chwilową ulgę... chciałbym gnoić gnojarzy...

Gość gość
Gnoj ich ile sie da Cwaniak :)

Gość gość
ale jak?

Gość gość
Musialbys nauczyc sie przeniesc to do realnego zycia :) wszystko mozna sie nauczyc :) ja nauczylam sie pyskowac na kafe i przeniosłam to na real i calkiem dobrze mu to wychodzi i bardzo sie przydaje i mam satysfakcję ze umiem warczeć na ludzi gdy trzeba , sprobuj Cwaniaku przeniesc to do realnego zycia :) odważ sie i nie boj sie byc złośliwym i twardym, raz sie odważysz i dalej pojdzie jak po maśle :)

Gość gość
Napewno super teksty słyszałeś na kafeterii tzn czytałeś , sprobuj je wykorzystac we własnym zyciu , wszystko sie da, zapewniam cie :)

Gość gość
Mam taka osobe, ktorej szczerze nie znosze i jestem na nia skazana. Niestety prawdopodbnie wlasnie przez nia bede sie zwalniac. Wiele razy wracalam z placzem do domu, zdarzylo mi sie nawet rozkleic w pracy. Szkoda, bo robota niezla. Ale jednak atmosfera jest najwazniejsza. I ma czarne wlosy, choc nie wierze w stereotypy ;)

Gość gość
To moze do policji sie zaciągnąć ;) tam gnoja zlych ludzi na maksa ;)

Gość gość
tak samo mam jak autorka, czemu to ona nie gnoi tego gnoja tylko sama jest gnojona, pozwala na to, zgadza się na to i może jeszcze za to przeprosi... abstrah/ując od tematu to troszkę mi to przypomina sytuację z muzułmanami w Europie, Oni wszystkich mogą gnoić a My ich tknąć nie możemy bo poprawność polityczna, tolerancja i takie tam... bo my jesteśmy empatyczni to mamy se na głowę pozwalać wchodzić żeby Nam na nią srali ! Autorka chce się zwalniać bo jakiś h/uj, gnój na nią sra (w przenośni...) to nie jest normalne...

Gość gość
Czarne wlosy to w wiekszosci twarde charaktery bez serca , no i rude tez podle o czym juz wyzej bylo :)

Gość gość
Bez przesady można kogoś nie znosić czy po prostu nie lubić ale nie nienawidzić , tylko chorzy ludzie nienawidzą i dlatego powinni się leczyć dla własnego dobra.

Gość gość
Dobrze piszesz Cwaniak :) tak wlasnie jest

Gość gość
@@@gość dziś Bez przesady można kogoś nie znosić czy po prostu nie lubić ale nie nienawidzić , tylko chorzy ludzie nienawidzą i dlatego powinni się leczyć dla własnego dobra.Xidź trolluj gdzie indziej...

Gość gość
00:19 no dla ciebie to wszystko jest "bez przesady" ty tez jestes bez przesady ;)

Gość gość
jest takie przysłowie: kozak w necie pi/zda w świecie ...i ja jestem tego odzwierciedleniem

Gość gość
niestety

Gość gość
Nie podoba ci sie to goń sie na tematy ktore c***asuja, piszemy tak dlugo a ty przyp*****lasz sie do slowa w temacie "nienawidze" . Nie znasz tematu nie podoba sie to zabieraj swoj parszywy smrod i wynocha z kafeterii, tu tacy nie sa mile widziani. To taki przerywnik w temacie by pogonic lalkę od slowa nienawidze ktore jej soe nie podobalo , zawsze menda sie trafi

Gość gość
cwaniak84 dziś jest takie przysłowie: kozak w necie pi/zda w świecie ...i ja jestem tego odzwierciedleniem Fajny tekst , pierwszy raz slysze taki tekst :) ale warto łamać takie zasady :) warto podniesc sie w zyciu i stac twardszym czego ci zycze Cwaniaku :) rowny z ciebie gosc :) i nawet fajnie trola przeganiasz :)