Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak że kogoś bardzo nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
No rzeczywiscie cos w tym jest z tymi czarnymi i rudymi , macie racje

Gość gość
Nie wiem dokladnie jak Ci pomoc, doradzic.. Poszukaj filmiki na yt o toksycznych ludziach. Ja mialam szefa szowiniste i despote, zwolnilam sie, traumy pozostaly.. Ja przestalam sie z nim klocic, zacisnelam zeby. Po jakims czasie sie zwolnilam, kiedy najbardziej bylismy zajeci, a po wszystkim wlasciciel sie dowiedzial co mi robil i pewnie gosc niezla opierdylke dostal..

Gość gość
Tez platyny nie mam, platyna nie jest ladna, jest tandetna ale jasne sloneczko pieknie na glowce wyglada

Gość gość
wychodzi na to że jedyne wyjście to zwolnić się :O to jest straszne, szczególnie że pracuję w specyficznej branży a w dodatku nie dostanę takiej kasy na start w innej firmie

Gość gość
A ja znam same wredne blondynki. No może jedna czarnula też jest yebnieta. Na to nie ma reguły. Sama w pracy nie mam problemów,choć kiedyś miałam spiecie z jedną czarną,przy kości. Ja miałam zapierdzielac,a ona labe chciałam mieć. Poszła nawet po kierownika :D głupia pissda na skargę :D pewnie bym się przestraszyla jakby mi na tej pracy zależało ale to taka przejściówka była w sumie. Koniec końców kierownik przyszedł przyznał mi rację,a ta dziewczyna po kilku dniach przeprosiła i już była fajna atmosfera.

Gość gość
3 kobiety "uprzyjemnily" mi zycie - wszystkie blondynki. Jedna chciala mnie z pracy wykopac - o czym sama mi powiedziala.. Druga agentka na studiach - lizodup i zawsze najwazniejsza. Trzecia natomiast niezle daje na fb, mniejsza o szczegoly. Nie reagowalam na nic wiec ze wsciekoty i zawodu wylogowala sie.. Dziewczyny nie ma zwiazku kolor wlosow. Ruda jedna znalam i byla bardzo sympatyczna..

Gość gość
tu autorka a pomijając kolor włosów, i płeć? bo to akurat nie kobieta mnie gnębi. Wiem też ze donosi na mnie do szefa i sie zastanawiam czy nie napisac skargi jakiejś

Gość gość
Musiałyby tez ci autorko osoby z pracy pomoc :) te ktore cie lubia

Gość gość
To w takim razie moze byly brunetki pofarbowane na blond ;) Zawsze w pracy jakas menda sie trafi i fsza ;)

Gość gość
Mam firme i mam ludzi i jesli ktos z nich na drugie by naskarżyło to bym w********ila , na samym poczatku juz zaznaczyłam im ostro ze zadnego kablowania i intryg

Gość gość
Musiałyby tez ci autorko osoby z pracy pomoc usmiech.gif te ktore cie lubia xx problem w tym, ze to korpo jest i jak co do czego przyjdzie to nikt sie nie odezwie, przerabiałam już to :( sytuacja chyba bez wyjścia

Gość gość
Bedac szefowa mam dobra intuicje i wiedziałabym sama kto cos kombinuje , nikt nie musi mi kablować , znam sie dobrze na ludziach

Gość gość
długo nad tym myślałem i powiem Ci co powinnaś zrobić: moim zdaniem powinnaś doprowadzić do maksymalnego konfliktu z nią na przysłowiowe "noże" i wtedy skończy się to prawdopodobnie tragicznie dla jednej z Was więc w sumie to jednak nie jest dobre wyjście ale w tej sytuacji każde wyjście jest złe... przecież jej nie zabijesz...

Gość gość
Korpo jest straszne , lubisz ta prace ale szkoda twojego zdrowia ; a czy ta wredna osoba dogaduje sie z innymi w tej pracy ?

Gość gość
miałam rudą kolezankę w podstawówce - istna masakra była...a nie miałam innej kolezany do ławki i az do 4klasy byłam na nia skazana :(, a włosy miała istna marchewka :(. Zaraz jak była nastolatką to z mama zafarbowała jej na czarne.

Gość gość
Cwaniak witaj :) Nawet tutaj cie przyniosło ; zbyt drastyczna rada, trzeba inaczej jej pomoc :)

Gość gość
Szkoda ze wiecej szczegółów nie znamy to konkretnie bysmy dali ci rady . Cwaniak tym swoim paskiem ktory nosisz 24 na dobe powinies stłuc ta osobe ktora dokucza autorce ;) :)

Gość gość
Jeżeli pod Tobą kopie, doprowadź do konfrontacji w szerszym gronie albo przy szefostwie. Ja tak zrobiłam i z jędzy zrobiła się trusia, blondi swoją drogą. Z kolorem włosów nie do końca się zgadzam. Znałam dwie blondynki, co na pierwszy rzut oka do rany przyłóż, a za plecami obrabiały d u p y albo siały ferment. Czarne to mi się kojarzą raczej jako k*****iszcza, ale to takie na chamską czerń farbowane. Ale to też taki mój stereotyp ;)

Gość gość
ile razy mam powtarzać że to nie jest kobieta! do konfliktu nie doprowadzę bo z niego taka obłudna menda że będzie udawał że nie wie o co chodzi albo będzie przytakiwał, a jak już mnie wyprowadzi z równowagi to zrobi z siebie ofiarę i powie ze go zaatakowalam

Gość gość
No wlasnie dlaczego rude farbują sie na czarno , kilka znam i kazda na czarno farbuje

Gość gość
a ja sie zakochałam w czarnym gosciu na maxa, a zawsze chciałam miec dziec z kolorem blondu....:(

Gość gość
Autorko to manipulant , ciezko ci bedzie, facet w pracy dla kolezanek powinien byc w porzadku a ten okazal sie perfidna mendą i hujem zbolałym . Wspolczuje autorko

Gość gość
Majac czarnego chlopaka moze wyjsc z tego rude dziecko . Lepiej zakochac sie w szatynie :)

Gość gość
Czasem i z czarnego partnera moze wyjsc blond dziecko :) wiec nic straconego albo moze drugiego poznasz blondyna w przyszlosci ....

Gość gość
Do Pani, ktora ma firme. Moj pan dyrektor, nie wiedzial co dzieje sie na dole.. Bo nie chcial.. A tam byl taki syf, ze ludzie sie zwalniali. A to dawalo gorsza efektywnosc i co za tym idzie zyski i zla opinie. A wystarczylo usunac jednego idiote, ktory wrecz nic nie robil i gnebil i wykorzystywal ludzi. Dobra atmosfera w pracy to podstawa, bo to Pani przede wszystkim zyskuje. Jest Pani w mocy zapanowac nad pracownikami. Nie wystarczy powiedziec zadnego donoszenia.. Zamknie je Pani i co z tego.. Byle przychodzily do pracy i robily swoje?? Dokazuja te najgorsze, dobre pracownice robia swoje. Wiec nijako to w Pani interesie jednak wysluchac co sie dzieje u podwladnych, bo to da pani gratyfikacje.. Mobbing straszna sprawa, moja kolezanka sie powiesila przez to.. Wiec dlaczego czegos nie zrobic jak mozna??

Gość gość
dopiero teraz doczytałem że to nie kobieta...;) więc w sumie to nawet lepiej :) a wiesz czemu bo takiego frajera można porządnie nastraszyć... :D z kobietą byłoby bardziej kłopotliwie bo policja i te sprawy (zaraz na psy by doniosła...). Powiem Ci tak, ja mam 33 lata, wiele przeszedłem i ze swojego doświadczenia życiowego mogę Ci tak poradzić że najlepiej by było jakbyś znała jakiegoś dużego chłopa, najlepiej łysego z tatuażami... i poprosiłabyś go aby postraszył tego frajera żeby dał Ci spokój... innych wyjść jak narazie nie widzę...

Gość gość
Ja nienawidzę durnych tematów zakladanych na kafe np.

Gość gość
Autorko nie daj sue sprowokować a tymbardziej przy ludziach w pracy ; nie wiesz jak z takimi postępować , to trzeba miec we krwi a ty tego nie masz. A moze ... moze inny sposob, moze podstępem ... sprobuj zakolegowac sie z nim ;) kobiecym podstępem pokaz ze go lubisz ;) wiesz o ci mi chodzi ? Udawac ze go lubisz ;)

Gość gość
z czarnego chłopaka to może wyjść co najwyżej mulat :D

Gość gość
On czuje ze go nienawidzisz i dlatego taki jest albo ... zakochal sie w tobie i mu wali w dekiel a moze zrobic laleczkę wodooo ;)