Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak że kogoś bardzo nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Bez przesady można kogoś nie znosić czy po prostu nie lubić ale nie nienawidzić , tylko chorzy ludzie nienawidzą i dlatego powinni się leczyć dla własnego dobra. A co za roznica nie znosić czy nienawidzic ;)

Gość gość
A ja mam brązowe włosy i jaka niby jestem? x W pracy miałam combo, czarna która się farbowała na rudo. I była jędzą. xD x Dla autorki rada - rób to samo co on/ona.

Gość gość
dobra dobra już nie bierz mnie tak pod włos... :D ja nie jestem Doda żeby grać na mojej pysze... bo jej raczej nie mam, a jeśli mam to bardzo mało (chodzi o pychę), nienawidzę pysznych ludzi...

Gość gość
00:30 jest różnica bo nie znosić oznacza że się kogoś mało akceptuje ale gdy nie jesteśmy w pobliżu takiej osoby to o niej nie myślimy, nienawidzieć to znaczy że się w ogóle nie akceptuje i najchętniej byśmy tej osobie źle życzyli.

Gość gość
cwaniak , to znaczy że masz jakiś kompleks , nie można nienawidzić , to zawsze źle świadczy o człowieku !

Gość gość
Autorko masz racje. Tak mialam z szefem idiota. To jemu przypisywano sukcesy, ze tak dobrze dzial prowadzi, on dostawal ogggrrroooomne nagrody, do tego to jemu wszyscy wspolczuli, przez jakas sytuacje rodzinna. Jego zachowanie tlumaczono utata zony, a ona zmarla 15 lat wczesniej.. A wszystko to wtedy, kiedy tlamsil mnie najbardziej. Idz do kierownika, szefa, gdzieekoliek wyzej, bo nic nie masz do stracenia, w przeciwnym razie bedziesz musiala sie zwolnic. Kolega widocznie prze po sukces i zrobi to po trupach. Nic nie zrobisz.

Gość gość
@00:49 ja jestem mizantropem i nihilistą, masz jeszcze jakieś pytania?

Gość gość
@00:56 co to znaczy nic nie zrobisz? wszystko się da... ale ceną są późniejsze konsekwencje tychże działań (więzienie, zwolnienie, samobójstwo, etc.)

Gość gość
Same blondynki piszą, słodzą sobie jakie to one och i ach, hahahahaha, no rzeczywiście to jednak prawda z tymi dowc****i o was!!!

Gość gość
gdzie sobie slodza? masz chyba jakies omamy wzrokowe. to ze w wiekszosci spotykały w swoim życiu wredne czarne lub rude. Ale na to nie ma reguły bo jak ktos później napisał spotykał więcej wrednych blondynek. Także kolor włosów moze mieć znaczenie ale nie w każdym przypadku.

Gość gość
Witajcie :) autorko jak dzis w pracy ? :)

Gość gość
A wracajac do tematu, @Cwaniak ja sobie wlasnie nie pozwalam zeby on mi wchodzil na glowe i nie robię tak jak och chce. Więc wnioskuję, ze on widząc, że mnie nie przekona do swoich racji chodzi mnie po/d/p/ier/d/al/ać do szefa i nie tylko. Robi wszystko zeby mnie usunac z firmy i to w bardzo specyficzny i wyrachowany sposob, przede mną udajac jednoczesnie ze wszystko jest w porzadku. Widze to , ze czesc ludzi zaczyna mnie unikac i jest slepo zapatrzona w niego. Jak w jakiegos czarodzieja. Mam teraz taka sytuacje ze nie tylko ze wzgledu na niego chce sie zwolnic. Za plecami reszty, doprowadzil do pewnych zmian ktore sa dla mnie przeszkoda w codziennej pracy.

Gość gość
dziś nie poszłam do pracy, wzięłam sie za szukanie nowej. Nie mogę patrzeć na jego parszywą mordę a jak jest w pobliżu to mam mdłości. I tak, można kogoś nienawidzić! To jest normalne uczucie jak ktoś wyrządza krzywdę i umyślnie działa na czyjąś szkodę

Gość gość
I bardzo dobra decyzja autorko :) tez bym tak zrobila , nic na sile

Gość gość
Całego świata i siebie za swoje nieudacznictwo mimo młodego wieku