Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak że kogoś bardzo nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
Rude wredne wyjdzie z czarnego taty i blondynki , ognista mieszanka, swoja droga fajny temat tu macie , idzie jak burza

Gość gość
A ja lubie durne tematy na kafe , mozna sie zrelaksować po pracy i ulżyć komus w cierpieniu , nie podoba sie to nie wchodz

Gość gość
gość dziś Ja nienawidzę durnych tematów zakladanych na kafe np. xx to ich nie czytaj, sama/sam napisałeś durny post

Gość gość
Najlepiej gdy takie coś nie pokazuje zdjęć z dzieciństwa, farbuje się, a potem klops, dziecko rude.

Gość gość
On ma czarne tylko wlosy, wiec mulat nie wyjdzie hehe ;), a ja ciemna-blondynka ;)

Gość gość
Mysle ze cwaniak ma racje , poszczuć gnoja tatuazami , mięśniami i łysymi głowami ;) odrazu menda sue uspokoi , nie wiedzialam cwaniak ze jestes taki spoko koleś :)

Gość gość
Ciemna blondynka i czarny chlopak to moze wyjsc śliczne blondyniatko :) nie martw sie zawczasu :)

Gość gość
Uwazaj bo duzo widze ostatnio chlopakow ktorzy farbują wlosy na czarno , poznaje bo cera kłóci sie z wlosami ;) wszyStko umiem poznac ;)

Gość gość
tu autorka jeśli sa to dla was durne tematy to sobie poczytajcie te niedurne, wszyscy będą zadowoleni i nie będziecie przy okazji zaśmiecać komuś tematu, akurat sytuacja jest ciężka, bo mnóstwo pracy włożyłam w to co osiagnęłam w tej firmie i nie chce odchodzić ze względu na jakiegoś palanta który sie na mnie uwziął. Ja już nie mogę na niego patrzeć, normalnie śniadanie mi sie cofa rano jak go widzę. Miesza, mąci, p*********a, zamienia moje codzienne życie w koszmar

Gość gość
jest jeszcze opcja że wynajmujesz ruskich i go leją bejsbolami tak że na L4 pójdzie sobie dość długie... to byłby pozorowany napad... oczywiście trzeba uważać bo te "ruskie" mogłyby cię potem szantażować... z kolejnych rozwiązań: - niewiem... może jakąś tzw. "świnie" mu podłóż... otrucie muhomorem raczej słabo bo jeszcze byś skończyła z dożywociem... może w jakąś aferę go wrób... tylko jaką... może... niewiem kopnij go w jaja z całej siły na osobności :D ciężko coś doradzić...

Gość gość
Autorko czy on od poczatku cie nienawidzi ?

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie glolllupimi ludzmi ktorzy p*****la ze glupi temat. Temat super i idzie jak burza , nie martw sie , tylko jednemu debilowi nie podoba sie temat , sama widzisz zreszta , olewaj troli :) Cwaniak dobry jestes , moze sam by mu przetrzepal skore , w koncu tez masz niezła postawę do straszenia ;) :)

Gość gość
@@@gość dziś Mysle ze cwaniak ma racje , poszczuć gnoja tatuazami , mięśniami i łysymi głowami oczko.gif odrazu menda sue uspokoi , nie wiedzialam cwaniak ze jestes taki spoko koleś usmiech.gifXdziękuję za miłe słowa... wiesz ja trochę często trolluję, ale czasami też piszę "normalnie" że tak powiem :) :p

Gość gość
Na wszystko jest sposob wiec trzeba go znalezc , na takie mendy tez sa sposoby ;)

Gość gość
Cwaniak ja tez czesto troluje ;) ale tych niedobrych ;) takie mendy troluje , takie wredne mendy ktore krzywdza innych , wtedy mam pole do popisu ;)

Gość gość
prawie od początku, próbował podważać moje kompetencje ale bezskutecznie, więc zostało mu knucie. Miałam mocną pozycję w firmie a teraz on mnie podstępami spycha na dalszy plan, żeby wychodziło że to ona ma "wyższośc", nie jest moim przełożonym. Mamy inne stanowiska ale szefa tego samego

Gość gość
jakby mnie autorka "ładnie" poprosiła :p to sam bym go postraszył jeżeli mieszka w Krakowie...

Gość gość
No wlasnie zauwazylam ze piszesz normalnie Cwaniak i bym sie nie spodziewała ze chcesz komus pomoc :)

Gość gość
Widzisz autorko jak latwo znalezc przyjaciol :) cwaniak ma do tego super pas ktory zawsze ma przy sobie :)

Gość gość
cwaniak, ja chętnie to bym go własnoręcznie ... wiesz co. Ale to tylko takie mrzonki. Nie jestem taka, zeby uciekac sie do tak drastycznych metod, więc odpadają. Musze to załatwić w cywilizowany sposób. Poza tym jak to mówią, kto chciałby odpowiadać za takiego śmiecia, myślę że jego nędzna osoba nie jest warta tego żeby robić sobie jakies problemy

Gość gość
Aaaaaa autorko to ja juz wszystko rozumiem ;) chce cie wykopać bo chce byc najlepszy , zwykla k***a z niego. Chce cie zniszczyc, z tego co widze to dobra jestes w swojej robocie a ten k***s nie moze tego zniesc i spycha cie i chce tak zniszczyc cie psychicznie zebys odeszla . Mysle ze potrzebna jest tutaj pomoc profesjonalna

Gość gość
@@@gość dziś Moze warto poczytac. W sumie ja troche z tego stosowalam i dzialalohttp://zwierciadlo.pl/lifestyle/praca-i-finan se/praca-praca-i-finanse/jak-radzic-sobie-z-trudnymi-ludzmi- w-pracyXsorry, ale bez sensu te rady... to nie autorka ma problem ze sobą tylko jej toksyczny kolega...

Gość gość
To manipulant ktory wie ze jestes delikatna i zna twoj czuly punkt zeby ci dokopać ; raz mi sie zdarzylo ze jakas nowa chciala mnie wykopać ale nawrzeszczalam na nia , pojechalam jej rowno i zamknela ryja a pozniej szefy ja w**********i bo widzieli ze to menda , taka jak ten kolega twoj zasrany

Gość gość
Kazde rady sa dobre Cwaniak ; mam badzieje ze autorkę troche podnieśliśmy na duchu :) chociaz to :)

Gość gość
Cwaniak pokazało ze link nie istnieje :)

Gość gość
odniosę się troszeczkę do tego co wiele osób tu pisze (lub jedna osoba) że nie spodziewała się że pomagam i tak dalej... zawsze staram się "pomagać" gdy widzę tego typu tematy gdzie słabszy jest gnojony, tak na przykład było w tematach o toksycznych rodzicach... ale ten temat nie jest o mnie i skupmy się co by tu zrobić aby pomóc autorce... może by tak do niego zadzwonić i go postraszyć telefonicznie? wiem że to karalne, ale na przemoc trzeba odpowiadać adekwatnie...

Gość gość
Napewno trzeba jakas intrygę wymyslec bo inaczej sie nie da , chlopak za bardzo skacze i ma parcie by byc najwazniejszy w firmie ale i na takich jest sposob ale trzeba zrobic tak by samemu nie ucierpieć :)

Gość gość
ciężka sprawa... głupio zawsze można doradzić, a przecież nie o to chodzi...

Gość gość
Przykre bardzo i nie dziwie sie ze rano idzie zdołowana do pracy . Sa dwa wyjscia - albo odejsc albo go znosić